SportsDirect-61

• 65 345
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Здравейте,ако някой си е поръчвал ето този модел http://www.sportsdirect.com/nike-t45-woven-warm-up-tracksuit-jun … ?colcode=63802441 искам да попитам за височина 155 какъв размер трябва да поръчам?Момчето е на 14 години на анцузите на марка Наик които носи пише 10/12 год. размер М ,но му е малък.За да поръчам по-голям размер Л ,какво трябва да гледам годините или самият размер,защото на размер Л(11-12г),а размер ХЛ(13г.)??????

Не съм поръчвала модела, но от опита ми с адидас и пума, размерът 11-12 г. (LB) отговаря на височина 152 см., а 13 г.(XLB) на 164 см. Ако не е много едър (в смисъл дебел), 13 г. би трябвало да му стане.  Simple Smile

# 406
tedichka07 , благодаря ти! Значи няма начин да разбера преди пращане, че нещо го няма в наличност Sad

# 407
Щом е 0 няма да пристигне .Парите за този артикул НЯМА да изтеглят . Peace
Мерси   bouquet

# 408
  • София
Повтарям си питането  Embarassed В краен случай ще си взема пратката и половината неща ще са за продавалника  Cry Иначе пише, че е тръгнала на 24.02 в 00:00, дали ще дойде до петък ?

Тъгнала или е шипната тогава ?
Обикновено тръгват рано сутрин , а не в 00:00 ч.

пише taka:

Tuesday, February 25, 2014  Location Time Pieces
3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK  06:34 +1 Pieces

2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK  00:23 +1 Pieces

Monday, February 24, 2014  Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK  00:00   

# 409
Момичета, тези пантофки отговарят ли си или по-скоро дайте някакви размери на стелката ориентировъчни за ...С12, С13, 1 номер  http://www.sportsdirect.com/bafiz-new-heel-slippers-childrens-10 … ?colcode=10902490

# 410
  • София
Повтарям си питането  Embarassed В краен случай ще си взема пратката и половината неща ще са за продавалника  Cry Иначе пише, че е тръгнала на 24.02 в 00:00, дали ще дойде до петък ?

Тъгнала или е шипната тогава ?
Обикновено тръгват рано сутрин , а не в 00:00 ч.

пише taka:

Tuesday, February 25, 2014  Location Time Pieces
3 Departed Facility in GATWICK - UK GATWICK - UK  06:34 +1 Pieces Напуснала Англия .

2 Processed at GATWICK - UK GATWICK - UK  00:23 +1 Pieces

Monday, February 24, 2014  Location Time Pieces
1 Shipment information received LEEDS - UK  00:00   

Би трябвало да е в София в петък , а понеделник при теб на адрес . Peace

# 411
Mомичета искам да питам нещо...във понеделник пуснах поръчка и обикновено почти веднага ми връщат мейл,а на другия ден още един със тракинг номер за проследяване на поръчката.Да но до сега нито първи нито втори мейл съм получила,а парите в картата ми ги няма.Трябва ли да се притеснявам и какво да правя?

# 412
  • София
Mомичета искам да питам нещо...във понеделник пуснах поръчка и обикновено почти веднага ми връщат мейл,а на другия ден още един със тракинг номер за проследяване на поръчката.Да но до сега нито първи нито втори мейл съм получила,а парите в картата ми ги няма.Трябва ли да се притеснявам и какво да правя?

Какъв е статуса на поръчката в Хисторито ?
Парите са блокирани , а не изтеглени . Peace

# 413

уфф, моята от понеделник е Ин прогрес, бавят се нещо  Tired

# 414
  • София

уфф, моята от понеделник е Ин прогрес, бавят се нещо  Tired

Аз сутринта пуснах малка поръчка и сега погледнах , че е шипната .

# 415
Здравейте дали си отговарят на номерата кецовете и маратонките  на Hello kitty и Peppa pig ? newsm78

Последна редакция: ср, 26 фев 2014, 23:58 от teli

# 416
  • Бургас
Добро утро, само да вметна, че явно не обновяват инфото в сайта си. Аз онзи ден споделих, че от 18.02 ми стои поръчка със статус готова за вдимане от куриер. Бяха забравили да ми отразят тракинг номера. Вчера поръчката беше при мен  Peace

# 417
  • София
teli,по мои набюденич си отговарят ние имаме и кецове високи,балеринки както и маратонки и съм целила номера!

anny_, ние имаме  Ц12-13 подметката им е 21,5 см стелка 20 см. отзад са с ластик така,че  дори и да са малко по голчми няма да хлопчат.Аз съм много доволна от тях Simple Smile

Момичета кажете на Miss Fiori i Бритиш  кецове обувки  отг ли си на номера? Спряла съм се на два и мн искам да си ги взема но до сега на тази марка не съм взимала нищо...  Rolling Eyes
http://www.sportsdirect.com/british-knights-vegas-mid-ladies-trainers-247008

http://www.sportsdirect.com/miss-fiori-stud-ladies-pumps-234065?colcode=23406503

# 418
  • Велико Търново
Здравейте! За първи път ще поръчвам от сайта и харесахме едни маратонки за мъжа ми. Марката е Авия. Имате ли впечатления за тази марка. Сполучлива ли е или да потърсим нещо друго. Хубав ден!

# 419
Здравейте! За първи път ще поръчвам от сайта и харесахме едни маратонки за мъжа ми. Марката е Авия. Имате ли впечатления за тази марка. Сполучлива ли е или да потърсим нещо друго. Хубав ден!
Според мен са много добри за цената си! Меки, гъвкави и удобни. Аз взех на мъжът ми,сега и за мен  ще поръчам  Peace

Общи условия

Активация на акаунт