ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 883
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Балчик
моята хубостница като пие вода много тръска глава и около купата става наводнение. Вие как се справяте с този проблем?
Джемма черната перла е страхотна Hug
На моя кокер му бях постлала правоъгълно парче балатум и отгоре стояха двете купички - за вода и за храна. Ако разсипе нещо или се изцапа много лесно се чисти и не се замърсява паркета наоколо.

А моята маймуна,ако има нещо под купичките си ги взема със зъби и си ги носи на "чисто" място. hahaha Естествено по време не носенето трябва да вървиш със стирката след нея. Laughing

# 121
Привет, компаниятааа  Hug!
Джемма, страхотна щракната Марийка  Joy! Като ти видя снимкитеи все сещам за кокера Мичиган, която беше кучинка на моята съквартирантка и приятелка, а в последствие кума. Като бяхме студентки живехме с нея и понеже моето легло беше до прозореца, сутрин скачаше в леглото ми, сядаше на главата ми и зяпаше през прозореца  hahaha! Много сладичка глезанка беше..
Деси, радвам се, че са се развили нещата в добра посока. Hug
Тони, незнам, душка как се стравяш с всички домашни любимци - четириноги и двуноги.. Crazy
Анче, мацко, ти нещо за хвалене нямаш ли или .. нещо бъркам   Hands Clap
Ние пък пием от кофа.. и после бършем с хавлия бради и мустаки ..

# 122
  • Балчик
сядаше на главата ми и зяпаше през прозореца  hahaha!

Joy

# 123
Maшке, това е въпрос на добро разпределение на задължения в къщи, всеки си знае какво трябва да свърши и го прави.Сега сме по свободни, че съм пратила малките при баба си и сме младоженци JoyВикам си в тоя студ и вируси по добре здрави и на село от колкото болни при нас, а на тях им харесва там, че им угаждат и им се позволява по вече неща от колкото в къщи.Пък на нашите им е скучно сами та да им понапълнят главите  Joy

# 124
Тони-мама,децата ще са щастливи при баба. Да имах и аз една баба под ръка,ама имат още много до пенсия.

Бари има нова играчка и сега търчи из стаите с нея. До 10 мин.ще се е уморил и легнал.  Joy

Деси, пък така малка и инсулт да получи миличкото. Дано скоро решите и имате пак радост на четири лапички в къщи.

# 125
  • Sofia
Вземете си друго кученце, то ще ви помогне да преодолеете загубата и по бързо.

Сега с малко дете няма кой да се занимава с възпитание на кученце  Tired Нали се сещаш, че всичко ще е на мой гръб?  Simple Smile
Ти си знаеш, само за протокола аз имам три кучета и две деца на 2 и 4 годинки Simple Smile

А аз с 3 деца и голямо куче съм готова да взема още едно куче.  Grinning

# 126
  • На един клон
Луд умора няма!  Mr. Green

Ти данъка на това си плати, а за друго  - после мисли!  Crazy

# 127

все едно чувам себе си  Crazy

# 128
  • виртуално

все едно чувам себе си  Crazy

От доста време искам второ куче, но понеже държа да е пак кокер - ще поизчакам година .. две ...
И без това на разходки се ветрея след Арчи като знаме, ако другото ме дръпне в обратна посока... не ми се мисли какво ще остане от мен

# 129
  • Sofia
Ще си го платя , даже с лихвите!  Joy
Още 3 дни остават и ще се рахождаме и снимаме.
У дома светлината не е добра за снимки и нищо не излиза.

# 130
Рапунцел ®, взимай смело втора кучинка, ще го научиш да върви спокойно без да се дърпа. Мисля, че не толкова сложно  Peace Моите мецани без проблем ги извеждам, иначе представяш ли аз как бих се развявала  hahaha

# 131
  • У дома във Варна
Здравейте,
Едва днес ви открих и реших да се запиша в темата.
Имаме куче и котарак.
Котарака Лъки 10 годишен, кастриран

А ето я и Бела - черен кокер на почти 4 години ( тази година на 4 април ще навърши 4)

Ето ги и двамата

Преди време можеше да ги видиш един до друг, но сега е трудно. Незнам кога и как стана ,  не се понасят много, стоят отделно в различни стаи. Тя често го гони и наказва, защото явно чува като му се караме,  той често рови в саксиите и .... съответоно не ползва тоалетната си, а ползва пръстта като такава. Някъде бъркаме ... Тя е постоянно до нас много е любвеобилна и голяма гевезана. Той винаги е бил своенравен, когато решиш да го помилваш или да си поиграеш започва да се нерви и дере. Не трябва да беъде притесняван. Навън не излиза зимата, стои само вътре и ако затворим вратата към коридора започва едно мяукане и драскане по нея за да я отворим и така .....особенно вечер. Сигурно търси внимани, ревнува, но като му обърнеш внимание- дере.
Та така съжителстваме с нашите любимци. Радвам се че ви открих. Разчитам на вашата помощ.
Преди два дена една улична кучка се е окучила в двора на приятелката ми. Сега я храним, колко са кученцата неможем още да кажем, дано да оживеят в този студ. Та като му дойде времето, трябва да им намерим дом. Дано да успеем да се справим.
Разказах ви отчасти за нас. Лека и топла вечер!

# 132
Здравей, ega mega  Hug Добре дошли.

Съжалявам, че имате такива проблеми с отношенията между двамата. Аз май не мога да дам съвет, но се надявам да ги оправите бързо   bouquet

А за кученцата ако не успеете да намерите домове при познати и около вас, пуснете във Фейсбук примерно информация. Изключително добри и мили хора има там, които помагат в такива случаи. Simple Smile

# 133
  • Балчик
Ооо, още един черен кокер в темата. Hug

# 134
Разкошен котьо жалко, че е беладжия. Добре сте дошли тук е прекрасно и сте попаднали в най-топлата групичка  Hug
 Laughing Където отворя - все черна муцуна виждам. Прекрасни са всички  Heart Eyes

Машка, дано сутринта имам с какво да се похваля. Сега сме под напрежение  Praynig

Купичката с водата е сложена върху една много удобна тавичка за сушене на чаши, която си намерих в Алати. Взела съм си същите и ги ползвам за тоалетнички. За водата е задължителна, защото Траяна току и влиза тякоя муха в главата и почва да се учи да плува в купичката докато извади и последната капка вода Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт