ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 850
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Може ли един въпрос, дано не прозвучи някак неуместно. Какво направихте с трупчето? Как е уреден този въпрос? Всеки сам ли си избира къде да го зарови или? Не искам да мисля за това, но все един ден ще ми се наложи. Sad Дано не е скоро.

Трупчето го закараха за аутопсия  Tired и аз не поисках да ми я върнат, нямах сили да я видя пак в никакъв вид, няма и къде да я заровя в този студ, просто се сбогувах с нея  Cry. Иначе вариантите са следните: или си го заравяш някъде надълбоко или отиваш във ветеринарна клиника, те пращат животинката в една фирма, където я изгарят и ти връщат пепелта в урна (или не ти я връщат, както си прецениш).

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 11:41 от -=Деси=-

# 106
  • виртуално
Да ти кажа, като поръчвам нещо от този сайт, на което пише, че не може да се избира цвят, винаги им пиша бележка....
писах , че бих искала 2бр сини ..... и получих единствените, които не ми вършат работа  Joy

Деси, ние сме в 45кв жилище с кокер, не ни е тясно  Peace
Мини породите май са по-изнежени , поне аз съм останала с такова впечатление.
Има доста кучета до 10 кг, които не се нуждаят от много разходки и малкото жилище не им е проблем

# 107
  • Балчик
Да ти кажа, като поръчвам нещо от този сайт, на което пише, че не може да се избира цвят, винаги им пиша бележка....

писах , че бих искала 2бр сини ..... и получих единствените, които не ми вършат работа  Joy
Хм, значи аз съм имала късмет. Тия купи са хубави, да взема да поръчам и аз, ако получа друг цвят, ще разменим. Ама сега започва китайската нова година и не знам кога ще ги получа. newsm78

Деси, благодаря. Hug

# 108
  • виртуално
Ако получиш друг цвят съм навита за размяна.
Аз ще ги ползвам чак пролетта, просто пусках поръчка с фурминатор и добабих и купичките.

# 109
А ние живеем в 90 кв. 2 възрастни 2 деца и 3 кучета, като преди време гледахме 10 дни една БОК докато мине вет. прегледи сега е на село пак в къщи.На нова година бяхме 6 възрастни и 5 кучета и 2 деца това на двата празника смятай поне седмица.Голямо куче в малък апартамент не е проблем, ако има кой редовно да го извежда.Имаме си график сутрин и вечер извеждаме, уикенда ако е топличко и на обяд.

П.П. Сега видях, че Джемма е питала за трупчето, нашите като са умирали татко им копаеше гробчета около 80см. дълбоки в двора имаме едно място което не става за обработване, слагаме ги в картонени кутии и ги погребвахме по този начин.Гробчетат сме им очертали с камъчета и имената им.

# 110
  • Балчик
Щрак, Марийке, на портрет.

# 111
Добре се е ориентирала черната перла, позата в кухнята е много добра, хем я снимат, хем ако изпадне нещо няма да се изгуби.А погледа е ''Изтраях те да ме щракаш, сега е време да си платиш  Naughty

# 112
У нас пече парещо слънчице през прозореца, дребните си умират от кеф и блаженно гризкат кокалчета  Grinning Сега ще се изпружат с пълни тумби да спинкат ама аз съм им замислила педикюр за днес и ще им разваля идилията  Mr. Green
А черните нокти ги режа до една естествена чупчица или преценявам колко трябва да е живеца и режа останалото.

# 113
  • На един клон
На последната снимка вече много "на въпреки" гледа.

# 114
  • Балчик
Добре се е ориентирала черната перла, позата в кухнята е много добра, хем я снимат, хем ако изпадне нещо няма да се изгуби.А погледа е ''Изтраях те да ме щракаш, сега е време да си платиш  Naughty
Joy Абсолютно. Laughing

На последната снимка вече много "на въпреки" гледа.
Дааа, тип "Още малко ще те трая да ми се вреш в муцуната с тоя апарат".

# 115
  • Пловдив
Деси и за като Тони мама смятам,че трябва да си вземете ново кученце Hug
Рапунцел тези купички изглеждат страхотно,аз съм им хвърлила мерак от много време,даже съм ги сложила в кошницата.
Нашите вече се амортизираха,такива са http://www.shop.zoomagazini.com/dynamic/viewProduct/1988/lindo-p … 44-5-34-7-sm.html
но долната част на купичката,където има гума се е поизтъркала и вече не стоят така стабилно,а са от лятото #Cussing outне очаквах да изкарат толкова малко време.А поставката е много удачна,защото моята хубостница като пие вода много тръска глава и около купата става наводнение. Вие как се справяте с този проблем?
Джемма черната перла е страхотна Hug

# 116
Аз да ви кажа през живота си никога не съм била без домашен любимец - куче. Винаги са се засичали. Когато взех Лъки, въпреки че го взех вече пораснал, имахме кавказка овчарка, която за съжаление избяга от двора (предполагам за да се скрие и да почине някъде. Беше много стар и се очакваше скоро да си отиде) Не мога да си представя да живея без куче. Просто няма да е пълноценен живот за мен Simple Smile Обичам много кучетата и няма такова куче, което като видя да не предизвиква умиление у мен  Heart Eyes
Може би ако бях на мястото на Деси и аз бих изчакала малко време преди да си взема ново кученце. Но пък сега от другата страна погледнато и аз подкрепям другите за ново куче  Wink

# 117
  • виртуално

Рапунцел тези купички изглеждат страхотно,аз съм им хвърлила мерак от много време,даже съм ги 

Тези купички ги използвам за дълги разходки в парка или като пътуваме някъде, защото се сгъват и са удобни за чанта.
В къщи си е с обикновенни пластмасови купи.
И Арчи като пие вода прави малко езерце , но бърша  Joy

# 118
Привет момичета!
Мале много сте активни  хехех чак сега видях че си имаме нова темичка.. да ни е честита!

Да се запиша ... и като мога ще чета ... че сме болнички ...

# 119
  • На един клон
моята хубостница като пие вода много тръска глава и около купата става наводнение. Вие как се справяте с този проблем?
Джемма черната перла е страхотна Hug
На моя кокер му бях постлала правоъгълно парче балатум и отгоре стояха двете купички - за вода и за храна. Ако разсипе нещо или се изцапа много лесно се чисти и не се замърсява паркета наоколо.

Общи условия

Активация на акаунт