ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 840
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Ancheto Hug благодаря ти за разяснението
Всичките за изпилени перфектно,еднакви са Party
Не мога да кажа същото за петия,той е леко заострен.Но вета ще го оправи тия дни.
Хубав ден на всички:hug:

# 91
Деска казах ти аз, че е от инсулта , а не ауески  Naughty
Гледам Анчето пуснала как се режат бели нокти, а на моите като са черни режа на око, и за да няма инциденти ги оставям малко по длъжки иначе имам същите клещи.
Зъби не мия, само веднъж седмично ги минавам с натопена клечка за уши в кислородна вода, иначе си ядат всеки ден гранулки та нямат нужда. А на Бен зъбчето го извадихме защото половинката беше счупена и го наболяваше.
Във връзка с поставената диагноза на кученцето на Деска да кажа, че някои ветове преиграват в диагнозите си явно за да впечатлят собствениците на пациентите си newsm78.понякога е доста трудно да попаднеш на свестен вет, но слава Богу има чичко гугъл и раздел ''любители на кучета'' та не сме толкова неуки. Simple SmileМоя вет като ида вече при него се шегува и все ми казва колежке какво мислиш каква е диагнозата Joy щото му казвам още с влизането Thinking

# 92
  • София
Добро утро, момичета и момче.  Wink

Една вана за стопляне в мразовитите дни:
https://www.facebook.com/photo.php?v=511099295672589&set=vb. … ype=2&theater

# 93
  • София
Най-искрено ви благодаря още веднъж за всичко!  Hug

Тони, те снощи ми обясниха връзката. Ауески е една от възможните причини за възникването на менингит при кучетата - от типа, който би могъл да е заразен за хората, забравих как го нарекоха. Оказа се друг вид, ще прочета по-внимателно като взема изследванията.

Джемма, съвсем млада беше - на 15 март щеше да навърши 4 години  Tired

Ancheto, не, нищо не казаха за причината за инсулта. Менингита след това го е прихванала заради ослабения имунитет покрай инсулта. Явно просто й е дошло време на милата ми  Cry

Джесика ни беше някакъв дар. Чакахме я много време - почти 5 месеца търсихме. Звъняхме на хиляди обяви, видяхме се с няколко собственика, но все не беше това, което искахме. Ангажирахме една позната, тя ни предложи няколко момчета, кученца с друг цвят... докато не решихме да се откажем, щях да звънна в понеделник и да кажа, че явно не ни е писано. Но в събота "залових" един крадец и на следващия ден се обадиха, че по погрешка вместо мъжко кученце е пристигнала Джесика  Simple Smile

И също толкова внезапно си отиде  Tired Говорихме си за това с мъжа ми, и много ни се иска да вярваме, че е поела лошото върху себе си, за да предпази нас. Не ни става по-леко от това, но докато беше при нас се случиха много съвпадения и събития, които са много тясно свързани с нейния живот. Надявам се да е живяла добре и да се срещнем някога пак  Tired      

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 09:45 от -=Деси=-

# 94
  • Балчик
Милата, съвсем мъничка, на 4. Моята маймуна е на почти 10 вече и ми става много мъчно от мисълта, че някой ден няма да е с нас. Sad

# 95
Най-искрено ви благодаря още веднъж за всичко!  Hug

Тони, те снощи ми обясниха връзката. Ауески е една от възможните причини за възникването на менингит при кучетата - от типа, който би могъл да е заразен за хората, забравих как го нарекоха. Оказа се друг вид, ще прочета по-внимателно като взема изследванията.

Джемма, съвсем млада беше - на 15 март щеше да навърши 4 години  Tired

Ancheto, не, нищо не казаха за причината за инсулта. Менингита след това го е прихванала заради ослабения имунитет покрай инсулта. Явно просто й е дошло време на милата ми  Cry

Джесика ни беше някакъв дар. Чакахме я много време - почти 5 месеца търсихме. Звъняхме на хиляди обяви, видяхме се с няколко собственика, но все не беше това, което искахме. Ангажирахме една позната, тя ни предложи няколко момчета, кученца с друг цвят... докато не решихме да се откажем, щях да звънна в понеделник и да кажа, че явно не ни е писано. Но в събота "залових" един крадец и на следващия ден се обадиха, че по погрешка вместо мъжко кученце е пристигнала Джесика  Simple Smile

И също толкова внезапно си отиде  Tired Говорихме си за това с мъжа ми, и много ни се иска да вярваме, че е поела лошото върху себе си, за да предпази нас. Не ни става по-леко от това, но докато беше при нас се случиха много съвпадения и събития, които са много тясно свързани с нейния живот. Надявам се да е живяла добре и да се срещнем някога пак  Tired      
Вземете си друго кученце, то ще ви помогне да преодолеете загубата и по бързо.Инсулта го е получила от високо кръвно налягане, сърдечни и ендокринни заболявания. Случва се внезапно и проявите зависят от локализацията на лезията, може да е имала възпаление на ухото или липса на витамин В1 вероятност да си е ударила главата, и да не сте забелязали, знае се, че средно силен удар на главата може да предизвика гърч защото главата им е слабата страна.После лечението след инсулта може да е било неподходящо и за това е станало така.

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 10:29 от Тони-мама

# 96
  • София
Вземете си друго кученце, то ще ви помогне да преодолеете загубата и по бързо.

Сега с малко дете няма кой да се занимава с възпитание на кученце  Tired Нали се сещаш, че всичко ще е на мой гръб?  Simple Smile

# 97

Сега с малко дете няма кой да се занимава с възпитание на кученце  Tired Нали се сещаш, че всичко ще е на мой гръб?  Simple Smile
Ти си знаеш, само за протокола аз имам три кучета и две деца на 2 и 4 годинки Simple Smile

# 98
  • виртуално
Получих купички за храна/вода за куче/котка.
Много са хубави, но и двете са розови
Бих ги заменила за какъвто и да е друг цвят
 http://www.buyincoins.com/item/39581.html

# 99
Aрчи няма да разбере, че са розови ..... Joy на моите са зелена оранжева и светло синя, не възразяват, държат да са пълни цвета не ги интересува.Пък ако не ти се хвърлят вземи си женско кученце тъкмо приятелка на Арчи.

# 100
  • София

Сега с малко дете няма кой да се занимава с възпитание на кученце  Tired Нали се сещаш, че всичко ще е на мой гръб?  Simple Smile
Ти си знаеш, само за протокола аз имам три кучета и две деца на 2 и 4 годинки Simple Smile

Кучетоата са преди или след децата?
Детето 100% ще расте с животно, за това сме категорични и двамата  Peace

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 11:01 от -=Деси=-

# 101

Сега с малко дете няма кой да се занимава с възпитание на кученце  Tired Нали се сещаш, че всичко ще е на мой гръб?  Simple Smile

Кучето е преди или след децата?
Детето 100% ще расте с животно, за това сме категорични и двамата  Peace

Двете са преди, а третия бяс е след тях, тя е на година. Но да ти кажа аз съм израсла с кучета в един момент сме имали 7 болонки 4 от които женски с по 4 малки  Joyот тях само едно е останало то е на 11години имаме и кокер на 6 и мелез кокер-ротвайлер на годинка е.

# 102
  • Балчик

Да ти кажа, като поръчвам нещо от този сайт, на което пише, че не може да се избира цвят, винаги им пиша бележка, че любезно ги моля, ако може да е еди си какъв цвят. И винаги съм получавала искания. Така че за в бъдеще може да пробваш, не пречи, може да ти уважат молбата, зависи кой подготвя поръчката явно.Simple Smile Ако е на кеф, може и да ти сложи искания цвят. Simple Smile
Така за една каишка за Дейзи писах да е червено и дойде червена, за един калъф за спортни обувки писах да е черен, дойде черен. Не вярвам да е съвпадение толкова пъти.

# 103
  • София
Двете са преди, а третия бяс е след тях, тя е на година. Но да ти кажа аз съм израсла с кучета в един момент сме имали 7 болонки 4 от които женски с по 4 малки  Joyот тях само едно е останало то е на 11години имаме и кокер на 6 и мелез кокер-ротвайлер на годинка е.

Чудни са!  Hug Сега ги видях на първа страничка  Simple Smile

Малкият апартамент не ни позволява голямо куче, аз не съм навита повече на мини-вариант... Но като ни знам акъла и на двамата, нищо чудно скоро да се включа активно в темата  Grinning

# 104
  • Балчик
Деси, аз дълго време след първото кученце не исках друго. Все ми се струваше, че ще го предам,ако обичам друго куче. Но не, никога няма да забравя моя малък Лъки.
Пожелавам ви скоро да си имате нов член на семейството.

Може ли един въпрос, дано не прозвучи някак неуместно. Какво направихте с трупчето? Как е уреден този въпрос? Всеки сам ли си избира къде да го зарови или? Не искам да мисля за това, но все един ден ще ми се наложи. Sad Дано не е скоро.

Общи условия

Активация на акаунт