ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 833
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро  Hug вали един хубав сняг, чисто и прекрасно свежо време е  Simple Smile
жгмъц я си признай, пак на интервю за мис ли ще ходиш Grinning стискам палци  Praynig
Деси много сладка е била  Hug
А ние довечера сме на вет, ще вадим на Бен зъб...снощи нещо ми замириса леко муцуната му, отварям и гледам един зъб за вадене ooooh! иначе сме ок намазах му венеца с гранафурин (онова зелено гадно нещо) той не даваше много ама малко насила стана манипулацията.
Bed●●of●●Roses●٠·˙
нокти ако не си рязала сама заведи на вет и гледай колко и как се реже, не знам каква ножица имаш, ама нокти на кучо се режат със специален инструмент викат му гилотинка за нокти или клещи.

# 61
Добро утро и от мен и тук вали,преди работа минах през Белата,много се радва на снега душицата ,занесох й подарък чувал с храна и пресовани кокали за зъбките

# 62
Тони-мама, ножичката е точно за нокти на кученца. От зоомагазин я взехме. Мъжа ми е гледал как ги реже доктора и каза,че можел и той,ама аз тома неверни......да питам и вас колко трябва. За сега резнахме само връхчетата,които леко се бяха завили вече.
И при нас е бяло и красиво. Ама ме е страх да не настите мишката и няма да го вадя на снега.

# 63
Тони-мама, ножичката е точно за нокти на кученца. От зоомагазин я взехме. Мъжа ми е гледал как ги реже доктора и каза,че можел и той,ама аз тома неверни......да питам и вас колко трябва. За сега резнахме само връхчетата,които леко се бяха завили вече.
И при нас е бяло и красиво. Ама ме е страх да не настите мишката и няма да го вадя на снега.
Я снимай и покажи на какво казваш ножичка за нокти  newsm78

# 64
Деси, много силно те прегръщам! Hug Hug Hug Съвет не смея да дам. За детенцето и изследванията - и аз се присъединявам към мнението, че човешки лекар, педиатър трябва да се произнесе. Peace

Жгмъц, стискам, стискам!
Фея изчезна задълго... Sad

# 65
Деси, много силно те прегръщам! Hug Hug Hug Съвет не смея да дам. За детенцето и изследванията - и аз се присъединявам към мнението, че човешки лекар, педиатър трябва да се произнесе. Peace

Жгмъц, стискам, стискам!
И не само Фея....и КИА я няма отдавна и Фрози също, изключая мамите с бебета. newsm78

# 66
  • виртуално
Я снимай и покажи на какво казваш ножичка за нокти  newsm78

аз ползвам това
но Арчи сам ги изтърква , режа само 5-тия на предните лапи

# 67
Да,така изглежда. Само е друг цвета.

# 68
жгмъц,стиснати палци и от мен  Hug

# 69
Това са ми вторите клещи

а, първите бяха като твоите, но се спука пластмасовата дръжка в която е пъхната металната част и не може да се реже защото се разминават.

# 70
Мене много ме е страх да режа нокти, за това през месец го водя на кварталния ветеринар да му ги реже Simple Smile Веднъж баща ми опита с една такава ножица като на Рапунцел и го заболя.  Sad

# 71
На Рони също ние му режем ноктите /не че му е много, много приятно/ с такава ножица.(
Винаги след това леко с пиличка заоблям крайчетата.

# 72
Е това много сладко обяснение  Joy

# 73
  • На един клон

Жгмъц, стискам, стискам!
И не само Фея....и КИА я няма отдавна и Фрози също, изключая мамите с бебета. newsm78
Те не са много по "лалането".
Сигурно са добре. Ако има сериозни неща за обсъждане, ще се явят изневиделица, хаха.

# 74

Жгмъц, стискам, стискам!
Те не са много по "лалането".
Сигурно са добре. Ако има сериозни неща за обсъждане, ще се явят изневиделица, хаха.

Кукумявчи ти какво се делиш от групата на Шаро във фейса ...я влизай...чакаме те Laughing

Общи условия

Активация на акаунт