ЛЮБИТЕЛИ НА КУЧЕТА - 46 тема

• 35 886
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Маша ние като се изпролети и всеки уикенд сме по селата
никога не е имала кърлежи Бианка, за щастия. Аз изпадам
в паника, толкова ме е гнус... Но миналата година много се
ядосвах на каишката, щото няколко пъти чистих бълхи...
Мисля си, че като с доста неща, които се внасят и са произведени
за изт. Европа и с каишките вече е така... Мисля тая година
да си поръчам от извън БГ.

# 616
Като стана дума за каишки Kiltix Bayer та отворих да погледна в няколко сайта за продажби на такива как вървят, та съм впечатлена от цената им за 70см.започва от 40лв, 36лв. та до 29.90.Някой може ли да ми каже защо е такава фрапираща разликата в  цената.

# 617
  • София
Ми защото всеки си слага колкото % иска надценка.
Провери в някоя вет. аптека там са осезаемо по
добри цените.

# 618
# 619
  • София

In vino veritas, но и без любов не може:)

# 620
Здравейте, честит празник на който каквото празнува Simple Smile

Като стана дума за каишки Kiltix Bayer та отворих да погледна в няколко сайта за продажби на такива как вървят, та съм впечатлена от цената им за 70см.започва от 40лв, 36лв. та до 29.90.Някой може ли да ми каже защо е такава фрапираща разликата в  цената.

Аз да ти кажа съм го забелязала не само при каишките... И други неща им вървят с доста големи разлики, като да речем обикновените аксесоари. Един и същи повод в два магазина можеш да го намериш с коренна разлика в цената. Имам чувството, че залагат на това, че ти влизаш и купуваш всичко от един магазин. Храната, каишката, капките... Нямат чак такава конкуренция зоомагазините. Не са един до друг, та да имаш огромен избор. За това вече правя следното. Влизам в Гугъл пиша това, което ми трябва, търся го на изгодно място, така че бензина да не ми излезе като все едно го купувам от скъпия магазин и отивам...  Simple Smile

# 621
Здравейте, честит празник на който каквото празнува Simple Smile

Аз да ти кажа съм го забелязала не само при каишките... И други неща им вървят с доста големи разлики, като да речем обикновените аксесоари. Един и същи повод в два магазина можеш да го намериш с коренна разлика в цената. Имам чувството, че залагат на това, че ти влизаш и купуваш всичко от един магазин. Храната, каишката, капките... Нямат чак такава конкуренция зоомагазините. Не са един до друг, та да имаш огромен избор. За това вече правя следното. Влизам в Гугъл пиша това, което ми трябва, търся го на изгодно място, така че бензина да не ми излезе като все едно го купувам от скъпия магазин и отивам...  Simple Smile
То аз ги гледах в онлайн вет. магазини и сайтове, иначе рядко ходя във зоомагазин, че и там дерат кожи, напоследък купувам гранули от склад на едро, взимам два чувала и съм на далавера.Миналата година взимах едни клещи за нокти, ми те сдадоха багажа на трето рязане, спука се пластмасовата дръжка държаща метала и край за нищо не стават, та купувах други, каишки и шампоани съм взимала от там, кутия кучешка храна, но не я ядат не им харесва.В клиниката в която ходим има магазин, веднъж влезнах , зави ми се свят от цени и не повторих...мислех, че онлайн ще е по евтинко , но и там май същата работа.

# 622
  • София
Провери в някоя ветеринарна аптека.

# 623
Каишката аз я купувам от един онлайн магазин, но им ходя до реалния магазин, че не ми се занимава с доставки. цък... В магазина мисля че излиза 29,90 лв. Иначе като търся нещо доста ровя. И за мнения, кое е хубаво, качествено, и за цени... Дреха в началото на зимата търсих 1 месец. Не можах да намеря свястна топла дреха. То има, ама все за малки кученца. Накрая от питане ме пратиха в един зоомагазин забутан, та намерих топло кожухче Simple Smile

# 624
Честит празник на всички влюбени и любители на виното!   bouquet

Сега гледам в интернет Фронтлайн спрей за бълхи 100 мл. 36 лв.-каква е разликата между капките и този спрей? Има сигурно по-кратък ефект? Ама ако е ефикасно за малките породи ще стигат 100 мл. за един сезон си мисля аз.

# 625
  • София
Фронтлайна е няколко вида, аз не съм му фен обаче.
Да каже който го ползва ...

# 626
  • София
Ние сме само на Адвантикс, никакви проблеми не сме имали. Даже понякога топлите сезони минаваме само с едно капане на 3 месеца, а го дават 1 месец за кърлежи. Купувам от една зооборса, вече вет. аптека.
Не съм намирала на кучетата кърлежи, но на мен си намерих един преди време. Добре, че беше една добра приятелка, та ми беше подарила 2 инструмента за махане на кърлежи... Не се наложи нито мазане с нещо, нито ходене до доктори Blush

# 627
В такива случаи особено ако е бил в теб забит, не е ли хубаво да се занесе за изследване  Thinking Аз знам, че и на кучетата е хубаво да се носят да ги изследват. Те си пренасят всякакви болести... Макар че то комара не е ли същата работа... Уф много ги мразя тия гадини  Angry

# 628
  • София
Момичета, аз снимах кутийката на "Адвокейт"  Simple Smile Аз поне не виждам други кърлежи освен ушните, да не би аз да не ги разпознавам останалите видове?  newsm78

# 629
  • София
Момичета, аз снимах кутийката на "Адвокейт"  Simple Smile Аз поне не виждам други кърлежи освен ушните, да не би аз да не ги разпознавам останалите видове?  newsm78

Деси, подозирам, че са тези в скобите след саркоптична краста и демодекозата, защото съвпадат с описанието от Ancheto.

Общи условия

Активация на акаунт