СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 372
  • 750
  •   1
Отговори
# 315
Нощни очи, и аз големи колебания имах за Майчин дом, но реших да се запиша на ЖК при д-р Славчев, като комбинирам с частни прегледи в МД от време на време.А за раждането не съм решила. Ето тук има тема за д-р Славчев  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=322220.0. Успех в решението!

# 316
Как сте момичета?

Никой не пише, да не спинкате?
Аз до сега се карам на ММ. Преди по се стараеше да пази чисто и да помага в домакинството. Обаче сега като вижда, че аз нищо не правя и той още повече разхвърля и цапа. Еми нали все пак някой ще трябва да го чисти това  #Cussing out
Влязох в кухнята и се хванах за главата. Решил да разтопява маргарин в микровълновата и вътре всичко се разхвърчало. Плотовете целите омазани в лютеница и сос от тулумбички. Десет чинии на плота и още толкова в мивката. После загледах всички ключове и дръжки на вратите са черниииии, където пали камината и после с мръсните ръце, докато стигне до банята да се измие.... На масата в хола има 5 чаши с вода, все негови. И най- много ме е яд, че аз му говоря, той си блее /все едно си мисли, нея хормоните я тресат, аз не трябва да й обръщам внимание/

# 317
Здравейте  на  всички ,в петък бях  на  преглед  имаме  пулс  но  не  можах  да  го  чуя  а  много  исках ,ехографа  дето  ме  гледа  сигурно  е  стар  ,но  все  пак  съм  в частна  клиника  и  малко  ме  е яд .Като  ви  чета вие  за  какви  ехографи  и  прегледи  говорите при  мен  поне  такива  екстри  няма ,дават  ми  снимка   от  която  нищо  не  разбирам  .Имаме  две  дами в  групата   от Пазарджик   ,даже  мисля  на едни  години  сме  с  едната  -биха  ли  споделили  къде  ходят  на  преглед  и  къде  ще  правят  ФМ
и БХМ.Желая  лека  вечер  на  всички!

# 318
  • ул. "Мечтание"
Здравейте!

Днес ми беше нещо зле.  Rolling Eyes Нещо стомаха ми се бъркаше и ми се мотаеше главата. Не разбрах от какво така, но след като ударих един двучасов следобеден сън се чувствам добре.

Кафе - не пия. Половин година преди да забременея с големия си син се отвратих нещо, не можех да го трая. Сега от време на време ми се припива, но изпивам няколко глъдки и толкова. Понякога пия зелен чай. Но съдържанието на коефеин в него е по-малко и като начин на действие и усвояване е по-различен.

bebika, благодаря!  Peace Ще чета сега темата. Simple Smile

V V, много неприятно!  Rolling Eyes Надявам се да се разберете.

benu7, честито сърчице! Two Hearts

# 319
  • гр.Варна
Добре дошли на новите майчета! Hug
Честито на чулите сърчица! Hug
Нощни очи, и аз си мислех за д-р Славчев,но негова колежка от Окръжна ми препоръча друг лекар.Д-р Славчев е доста зает и понякога претупва пациентите.
Аз лично,възнамерявам да се запиша при моят си гинеколог.Казва се Валентин Марков и преглежда във Военна болница.Неговата насоченост е повече хирургична,но и изражда в Майчин дом.Отделно ще ходя всеки месец при д-р Емин.
На мен ми предстои записване на ЖК и ще видя пак бебо.Трябва да отида при Емин скоро и пак ще го видим.В момента съм в средата на 9-та седмица и възнамерявам да отида на ранна фетална морфология при Балев около 13-та.Та  в следващите няколко седмици се надявам да се виждаме с малкото същество.Чакам тези моменти с нетърпение.
Малко по-назад четах,че някой беше споделил,че ембриончетата в средата на 7-ма седмица са били около 7мм.Сега си погледнах нашата снимка.Наш бебо е бил 13мм,а сакчето ми-30мм.Ехографът отчита,че се движим седмица напред.Дано до края да е така Hug Hug Praynig

# 320
  • ул. "Мечтание"
alaskan summer, благодаря за споделеното!  Hug

Веднъж бях при Марков и съм категорична, че няма да повторя.  Naughty Държа се отвратително.

Една позната ми препоръча и някоя Колева в клиника Нова. Моята ЛЛ е там, но тази Колева не съм я чувала, за там знам други гинеколози, ще търся мнения и за нея.

Оф, голяма драма с тая ЖК.  Crazy Все на някакви откачалници попадам, аман... Crossing Arms

# 321
  • гр.Варна
Нощни очи,аз съм с други впечатления от Марков.Той е мълчалив и в никакъв случай груб.Лекар ми е от 2006г.Мислех да го сменям единствено поради факта,че се водя рискова бременност поради двата спонтанни аборта,които преживях в последната година.Според него това било чиста случайност и нямам нужда от терапия.Направих куп изследвания,като незначителни показатели имат леки отклонения.В м0мента имам предписана терапия,която не е сигурно,че трябва да правя,но се придържам към нея.Д-р Марков смята,че това е излишно "хвърляне" на пари,но аз съм си решила.Затова,за по заплетените въпроси се обръщам към Емин,който ме контролира мен и моите имунологични проблеми:)
Чувам добри отзиви за д-р Евгения Георгиева на Илинден 33,срещу Пикадили Чаталджа и за д-р Димитрова,работеща в Еквита и изражда в Окръжна болница.Познатата ми,която не ми препоръча Славчев,всъщност ме насочи към първата лекарка,д-р Георгиева.
И на мен ми беше много трудно да си избера лекар по ЗК за ЖК и затова в крайна сметка,реших да се доверя на д-р Марков!

# 322
  • ул. "Мечтание"
Много се радвам, че си доволна от Марков! И други положителни мнения съм чела за него. Тогава именно за това го избрах, но не знам защо така се получи. Не е бил на кеф ли какво ли, даже ми се разкрещя... А аз бях тогава толкова разтроена и уплашена, че малко ми трябваше. Rolling Eyes
Ще чета и за другите лекари, които си споменала. Simple Smile Отново благодаря!  Hug

# 323
  • Пазарджик
alaskan summer, успешна терапия!. На лекарите им е лесно да кажат "случайно". Само да питам - защо не те следи Конова, а Емин? Терапията ти не е ли от Конова?
benu7, аз съм от Пазарджик, ходя при д-р Коруева в Здраве, тя ми следи и първата бременност и при нея раждах, само че в МБАЛ Пазарджик, след това тя се премести в Здраве. Фетална морфология мисля, че вече може да се прави при тях, защото имат четириизмерен видеозон в Здраве и д-р Корсемов вече работи при тях, а не в Пловдив. С предната бременност ходих при д-р Даскалов в Пловдив, феталната морфология беше много подробна и дълга като време, много съм доволна. Не знам обаче как са цените тук за феталната морфология, като наближи времето за това, ще реша къде да ида. Ако са еднакви като цени, ще ида пак при Даскалов.

# 324
  • гр.Варна
Dorа,терапията ми е именно от доц.Конова.Изписа ми определени препарати до дадени седмици.Ходих при нея 2 пъти,но вторият не беше особено словоохотлива.Явно не представлявам особен интерес за нея:(Писах й няколко пъти,и по принцип знам,че отговаря,но не и на мен.Знам,че д-р Емин е бил част от нейният екип,затова сега се доверявам на него,а и той следи как е бебо,докато тя няма как да направи това.Отделно,Конова ми беше написала да приемам утрогестан до 12 г.с. 3 пъти по 2 табл,а след това да го намаля и в 16 г.с. да го спра.Ама как се намалява,не знам.Разчитам за това на д-ра:)

# 325
Добро утро. Чета ви редовно, но нещо ме домързява да пиша  Simple Smile
Събудих се в 4 и не можах да заспя до към 6, тъкмо придремах и бебешока се събуди  ooooh!. Дано успеем с малчо да си изравним режимите днес, че да полегна малко  Blush
Хубав ден момичета Hug

# 326
Добро утро, мили мами, и аз не бях влизала няколко дни, доста сте изпоизписали, прочетох и реших да ви поздравя и да ви пожелая лека и успешна седмица!   Wink

# 327
Нощни очи,благодаря !Благодаря и  на  Dorа че откликна  н въпросите  ми  ,и  аз  мисля  да  ходя  при  Даскалов  поне  сте  доволни   от  прегледа   че  тук  не  ги  знам  как  са !?

# 328
Как сте момичета?

Никой не пише, да не спинкате?
Аз до сега се карам на ММ. Преди по се стараеше да пази чисто и да помага в домакинството. Обаче сега като вижда, че аз нищо не правя и той още повече разхвърля и цапа. Еми нали все пак някой ще трябва да го чисти това  #Cussing out
Влязох в кухнята и се хванах за главата. Решил да разтопява маргарин в микровълновата и вътре всичко се разхвърчало. Плотовете целите омазани в лютеница и сос от тулумбички. Десет чинии на плота и още толкова в мивката. После загледах всички ключове и дръжки на вратите са черниииии, където пали камината и после с мръсните ръце, докато стигне до банята да се измие.... На масата в хола има 5 чаши с вода, все негови. И най- много ме е яд, че аз му говоря, той си блее /все едно си мисли, нея хормоните я тресат, аз не трябва да й обръщам внимание/

Тъкмо си мислех, че само при мен е така Simple Smile Аз съм все изморена и едва, едва се влаааааача да избърша от прах или да пусна прахосмукачката. Чиниите ги мия на почивки, а съм доста активна по принцип. Ама, както казваш ти, нали аз нищо не правя и той си е решил, че сме го ударили на живот и кочина...Да не говорим, че каквото и да кажа, 100 на 100 си мисли, че е  от хормоните и вЕрно му влиза през едното и излиза през другото ухо  #Crazy Иначе ми угажда де, особено с яденето, но в домакинската работа и подреждането последно време хич го няма... На мен ми се гади по-малко и имам по-малко киселини, пу-пу.  PraynigУтре съм на прегледа и ще пиша след това, нямам търпение, вече започвам да се чудя, кога ще може да се види пола Simple Smile Иначе секс правим, когато не ми се спи  Mr. Green Успешна ви седмица.

# 329
lucky14, в коя седмица си? Успех утре! Аз съм чак на 11- ти на преглед.

Явно само нашите мъже са такива, гледам никой друг не се оплаква  Mr. Green
И на мен моя ми угажда с храната и до там  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт