СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 395
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро!!

adyto, много благодаря за информацията  Hug. Аз току що успях да си изместя часа за преглед вместо във вторник ще отида в понеделник, тогава се надявам да си имаме сърчице и всичко да е наред. След това аз също ще се обадя и ще си запазя час. А за цена някаква информация имаш ли?

С.Алекс, снимката е много хубава!

# 436
Juleto Тенкю, вече виждам всичко   bouquet
Рали85 , не питах за цена, но от приятели знам, че цената е около 140 лв общо двете изследвания  Hug

# 437
adyto, нямаш равна  Hug. Много благодаря сега вече знам как стоят нещата, остана всичко да е наред.

# 438
Здравейте, момичета  bouquet
Аз вчера бях на преглед - гинеколожката ми рече: "Ето, каква хубава разлика от миналия път" - вижда се вече ембриото, но е толкова миниатюрно още (според компютъра, 0,09 мм), че не може да се иска и сърце да се чува. Хормоните ми били наред вече, ок, само че не знам в коя седмица съм  #Crazy Не ми каза, а аз забравих да питам, нали се влюбих в гледката...
Другият вторник съм на друг гине, та да видим там какво ще каже...Може да се окаже, че дори не за септември, а чак за октомври да съм...
Каза ми, че не съм (според кръвната картина) имунизирана против токсоплазма..., та да внимавам много да ям добре мити, белени зеленчуци и плодове, а месото само добре сготвено (тук редовно продават пушено или алангле). Ама то в България не съм чувала да е имало ваксини против тази болест, аз миналата бременност просто се пазех да не пипам котки, така ми казаха...
Аз забравих да ви кажа, че аз съм в Белгия...и съм на 41...първия път раждах на 33, в Тина Киркова в София..., но после дойдохме тук и оттогава съм забравила всичко по бебе-чакането  Heart Eyes Сега тук ще видим кво е, но засега изглежда, че раждането го приемат много по-нормално тук, отколкото ми беше моето в България..., ама има време да се каже повече...

И вече дъщеря ми знае - защото тя сама говореше постоянно, че коремът ми бил порастнал (с 2 мм) и да се пазя да не падам и да не се навеждам, за да не навредя на бебето!!!!  Joy Голям разкош е да чакаш бебе с детето си! Simple Smile

А за прясното мляко и сиренето - аз обожавам котидж, това е вид извара, ама много фина и безсолна, пак е прясно сирене, много го ям. Да не би да не трябва...? newsm78

Алекс, изкефих се, възхитително е..., благодаря, че сподели! Аз този път смятам да искам снимки от всеки преглед и да си правя архив... че каката е така любопитна...  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 05 фев 2014, 12:47 от shamenet

# 439
Здравейте ,мами от Пазарджик  дайте телефон  на др Корсимов  -от сутринта го търся  на 034 406 184  и  не  вдига  никой  ,как  да  го  попитам  за  ранната  ФМ ,на регистратурата  питах  те  чували  ли  са  за  такова  нещо  ?,казаха  че  нищо  не  могат  да  ми  кажат  ...нямам  думи  ,толкова  сме назад  че....

# 440
# 441
Здравейте мами,

някой знае ли как стои въпроса с боядисването на косата? Аз съм с кофти ген и цялата ми коса е побеляла, но се боядисвам черна. Сега ми е наближило да се боядисам, но не знам това безвредно ли е за бебо?

# 442
Здравейте мами,

някой знае ли как стои въпроса с боядисването на косата? Аз съм с кофти ген и цялата ми коса е побеляла, но се боядисвам черна. Сега ми е наближило да се боядисам, но не знам това безвредно ли е за бебо?
`

Аз до колкото знам, това са врели не кипели  Laughing  Wink Ако пък те е шубе, си вземи безамонячна боя Simple Smile Са дай че си бременна да ходиш побеляла Simple Smile Моя мъж ми каза че сега девет месеца няма да се подстригвам и му казах че това няма как да стане  Laughing Косата ще ми заприлича на метла, а и с тези двечките, дето ще ги имам, изцеждането на организма ми ще е двоен. Да не съм ходила и на зъболекар даже, казах му че е луд. Сега в началото много ясно че няма да ходя, но по натам, определено и ще се подстрижа и ще ходя на зъболекар Simple Smile Мъжлето ми не иска да ходя на фризьор, че ако е момченце, ще му отрежа пишлето  Laughing Естествено се шегува, но знам ли го, може да е от тия бащи, дето са малко хахави  Laughing

# 443
  • София
Аз също съм много побеляла и се боядисвам, ползвам безамонячна. Няма да се занемарим сега, че сме бременни! Освен това се подстригвам, лакирам си даже и ноктите! Joy

# 444
Как сте, момичета Simple Smile
Всички ли ще ходите на ранна ФМ?
Досторката, която регистира моята бременност и при която чухме сърчицето каза 12-13г.с ранен БХС, 19-20г.с - ФМ.
Записала съм ЖК в Софиямед на 18.02 и тогава ще питам и наблюдаващата докторка, но се чудя дали няма да е късно със запазване на час.
А може ли БХС и ранната ФМ да минат в един преглед?
Извинявайте за многото въпроси, но след толкова четене в нета тотално се обърках- 3или 1 ФМ, 1 или 2 БХС, всеки сайт различно пише Sad

# 445
Пухче, там, където ще ги правя аз, е по следния начин - първо минавам ФМ, после ми взимат кръв и изпращат в Майчин дом кръвта+данните от прегледа. Прави се между 11г.с и 13г.с.+6 дни. Моята беше записана за 11г.с.+5дни, но понеже вървим 5-6 дни назад по размер, я преместихме за 12г.с+5дни, за да е сигурно, че влизам в препоръчвания срок. Моето мнение е, че и първата, и втората ФМ са важни, за БХС нямам мнение, затова и него ще го направя Simple Smile

# 446
 eli_t, моята докторка така обясни процедурата за БХС - първо видеозон и после кръв в майчин дом. Май ще ги правя наведнъж само трябва да избера къде

# 447
Здравейте момичета , днес бях на преглед и чух сьрчице .Много сьм щастлива ,В 7 с и 2 дена сьм .След 2 седмици се записвам на ЖК .
За ФМ и БХС записах час в Фемина при доц Димитрова .Парво ще мине ФМ , а след това ще ми вземат крьв за БХС и те го носят в Майчин дом за изследване.
Часа мие след обед и всичко ще бьде в един ден .
Накой има ли впечетление от Фемина и в частност от доц Димитрова ???

# 448
Момичета, днес ходих на преглед, за да ме види след кървенето миналата седмица и почти се е разсеял хематома. Док ми каза, че е нормално да ме придърпва, ама днес цял ден почти не спира да ме придърпва. Пия но-шпа и дуфастон. Някоя от боли ли я така?

# 449
Момичета, днес ходих на преглед, за да ме види след кървенето миналата седмица и почти се е разсеял хематома. Док ми каза, че е нормално да ме придърпва, ама днес цял ден почти не спира да ме придърпва. Пия но-шпа и дуфастон. Някоя от боли ли я така?

Мен ме болеше така, понякога пак ме боли по същия начин. Придърпването понякога е когато се завъртам в леглото или направя някое рязко движение или кихна. Даже сега, понеже аз доста кихам, имам някаква алергия, и като кихна примерно вчера доста си ме срязваше. Но аз съм след ин витро процедура, и след пункцията все още не са възстановили яйчниците. Това видях на прегледа на 30.01. Добре че при мен не е постоянно, иначе и на мен ми казаха че нормално след като яйчниците не са се възстановили напълно. По колко пъти пиеш но шпа?

Общи условия

Активация на акаунт