СЕПТЕМВРИЙКИ със усмивки на лица тръпнем, за да чуем сърчица

• 34 391
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Мерси момичета , стискам палци скоро всички да са видели  бебчетата си  Hug

Изкоментирахте прясното мляко , а за киселото има ли проблем да се яде/пие . Аз всеки ден пия леко солен  айрян ,най-малко една кофичка кисело мляко на ден .. А другото ,което искам да питам е : само аз ли не виждам никакви ваши лентички и подписи , включително и моя ??  Peace

Никога не съм харесвала кисело мляко толкова, колкото сега. Откакто бременея, направо го обожавам. Вечер за всички правя айрян, за себе си двойна доза  Grinning Ако и това е вредно, вече не искам да знам  Mr. Green

# 421
  • София
Момичета, и аз видях тупкащото сърчице днес и съм безкрайно щастлива.  Simple Smile

Доки днес предложи да ми прави имунологични изследвания, въпреки, че досега не съм имала спонтанни аборти, а само трудно забременяване. Имам една добре протекла бременности и живо и здраво първо детенце. Вече стандарт ли са тези имунологични изследвания в първи триместър? Или трябва да оставя 300 лв в болница Надежда ей така, за по-сигурно? Някой правил ли ги е профилактично?

# 422
  • гр.Варна
Момичета,
Тъкмо се връщам от док.Имаме си вече 34мм ембрионче:)))),което даже махаше с крайници.Отново видяхме пулсиращото му сърчице.
Разбира се,предвид наднормените ми килограми,док ми каза,че не трябва да качвам повече от 10-11 кг Embarassed Embarassed
Отново съм на консулт на 24.02.2014г.,когато е и РД:) Hug Hug
Имам изписани една камара изследвания,които трябва да направя тези дни.Според акушерката,и кръвното ми било високо,а моят апарат не отчита това newsm78 newsm78 newsm78

# 423
На мен пък вече ми станаха омразни и киселото мляко и грейпфрутите и какво ли още не. Като ям нещо два дни и после не мога да го погледна.
Чудя се тази вечер какво ще ям. Салата от варени картофи най- добре ми действа. Обаче аз нямам търпение да се сварят, още като се върна и бързам да ям, че да не ми се догади още по- силно.

nezi, честито туп-туп. Аз моето не можах да го видя, защото бях адски уплашена /беше ме изплашила една докторка и аз хукнах при друга/. Като ми каза втората, че всичко е наред и че има жълтъчно мехурче и ембрион и аз ревнах и после нищо друго не чух. След това видях в листа, че е написала вътрематочна бременнност с ембрион и сърдечни пулсации.
Другата седмица съм пак на лекар и тогава се надявам да видя и аз.

alaskan summer, супер! Все хубави новини да има!

# 424
  • София
Честито сърчице  Hug

Какви са тези изследвания, аз се следя в бившата Тина Киркова с абонамент, не са ми предлагали такива! На следващия преглед ще давам кръв, урина и ще правим БХС!А сега ми взеха само влагалищен секрет. Абонамента за следене на бременността е 450лв.  Rolling Eyes

# 425
  • гр.Варна
Моите изследвания са си стандартни-СУЕ,кръвна захар,ПКК,урина,Васерман,кръвна група,микробиология и цитонамазка.Чудеха се за токсоплазмоза,но решиха да не правят! newsm78

# 426
  • ул. "Мечтание"
Здравейте, момичета Simple Smile Аз имам един неудобен въпрос. Сега след като бях в банята се загледах в едната си гърда ( лявата, на нея имам и киста Sad ) и забелязах едни вени, доста синьо-зелени и доста големи. При някоя от вас да се е случвало, и дали знаете опасано ли е? На дясната гърда също има, но не са забележими толкова. И преди съм забелявала да става така, по време или след цикъл, когато гърдата е спаднала и спокойна. Направо се чудя от какво е това  newsm78 Чувствам се като идиот  #Crazy

Нормално е.
По време на бременността гърдите се подготвят за кърменето като мастната тъкан, която обичайно ги изпълва постепенно се заменя с жлезиста тъкан, която прави млякото. Именно за това гърдите се чувстват напрегнати, уголемяват се и стават по-добре кръвоснабдени. Заради увеличеното кръвоснабдяване е възможно кървоносните съдове, които минават през гъдрите да се открояват повече от обичайното.

nezi, честито сърце. Доколкото ми е известно имунологичните изследвания не са стандартни, а се правят само при необходимост.

# 427
Алекс страхотно бебче  Heart Eyes
Цветелина честити ти две точици  Heart Eyes
Аз пък снощи изядох сигурно половин кг. прясно домашно краве сирене. Толкова беше вкусно, но после прочетох, че не е препоръчително да се яде  Tired Моля за мнение  Praynig

# 428
Момичета здравейте !! Много съм хепи ,преди малко бях на частен преглед и всичко е ок !!Вървим си точно с календара ,имаме си нещо подобно на ръчички и краченца , даже вече и подскачаме  Simple Smile)) Някой беше казал да прикачим снимчици на "точките" .. те малко не са вече точки де ,но аз реших да съм първа и да ви запозная с моето бебче  Hug Hug
Скрит текст:

Ееее, супер Simple Smile Много се радвам за теб  Hug Снимката е страхотна, а това на снимката, още повече Simple Smile Честито и лека бременност ти пожелавам Simple Smile  Hug  Praynig

# 429
  • ул. "Мечтание"
Аз пък снощи изядох сигурно половин кг. прясно домашно краве сирене. Толкова беше вкусно, но после прочетох, че не е препоръчително да се яде  Tired Моля за мнение  Praynig

Не изпадай в паника само. Simple Smile Гледай занапред да не хапваш неузрели сирена и толкова. Simple Smile

# 430

Не изпадай в паника само. Simple Smile Гледай занапред да не хапваш неузрели сирена и толкова. Simple Smile
Hug Хвана ме яд - едно нещо да ми се услади и то да не може  Crazy

# 431
Не съм ви изчела, ама ще наваксам.Нещо нямам време напоследък.

Аз да се похваля - видяхме сърчице, докторката го видя де, пък аз и се доверявам, че аз не разбирам много.И моето бебче си отговаря точно на седмицита, в която съм. Обаче имам друга драма - не мога да си намеря лекар, който да ми следи бременността, защото искам който ми я следи, той да ме изражда. Тоест всичко да се случва в една болница.
Аз имам допълнително здравно осигуряване към Евроинс и раждането те ще ми го платят. Бях се насочила към Токуда, но нямам как евроинс да ми поемат пакета за проследяване на бременност. Обмислях вариант да мина с направлението по здравна каса, но пък доктора, който искам не преглежда по ЗК. И сега съм в задънена улица, приемам всякакви съвети Simple Smile Между другото в Токуда могат да ми запазят час по ЗК час в края на февруари.Излиза, че още преди да забременея е било редно да си запазя час  hahaha Уникални са просто!!!

Запазих час във Фемина при доктор Цолова за БХС и РФМ. Двете заедно били 130 лв, а само БХС 60 лв. Нали беше добре сутрин да е цялата процедура? newsm78

# 432
  • София
Каая, не е задължително сутрин да е цялата процедура, няма нужда да си гладна за това изследване Wink Аз съм на ранна фетална+скрининг на 14-ти следобяд, тогава ще ми вземат и кръв, и ще гледат бебето. Два пъти попитах дали трябва да се разкарвам 2 поредни дни- не.  Mr. Green

# 433
adyto, и аз май съм на това мнение и също мислех за Даскалов. Ти обажда ли се вече или евентуално кога смяташ да се обадиш?

Рали85 Говорих с кабинета на д-р Даскалов, обясниха ми, че е най-добре ФМ и БХС да се направят в 11 седмица и два-три дни. Часовете са за следобяд и вървят горе - долу 10 дни напред. Тоест сега записват за след 10 дни. Аз, живот и здраве, ще се записвам за началото на март...дано всичко е наред, дотогава  Praynig
  bouquet

Момичета, не виждам никакви лентички под постовете ви, само аз ли не съм си сложила още или имам проблем с виждането

# 434
  • София
adyto, иди на "Профил- Настройки изглед и подредба" и махни отметките на "Не показвай подписите на другите потребители" и на "Не показвай аватарите..." Така ще виждаш и своята лентичка, и на останалите момичета. Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт