90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 540
  • 733
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Тинки   bouquet

На мен нещо почивката започна да не ми върви...трябва да се стягам, че  smile3537

ПП: ние тук умряхме от студ....вчера беше -31С, утре ще е -34С  Dizzy Face пак затвориха училищата cold искам лятооооо.....

# 61
  • Берлин
И аз тук Simple Smile
Тинки ♡

# 62
Добро утро, момичета! Пожелавам ви прекрасен ден и успешна седмица, въпреки снега и студа навън!

Менюто за днес е:
З - банан
О - леща и зелена салата
В - същото

След вчерашното месо съм +400 гр. Sad Малко ми е кофти, но не е болка за умиране!

# 63
  • в окото на щастието !
 Добро утро .  bouquet
 Да почерпя . Днес Боби има РД .
Хубав ден Hug Ще ви видя довечера .

# 64
Бонто, честит рожден ден
Пожелавам ти здраве, късмет и само хубави моменти в живота !  Hug   bouquet

Навън е ужас
 Rolling Eyes

# 65
  • София
Добро утро!

Боби, да си жива и здрава!   bouquet

Мразя тази гадна зима. Най-добре изобщо да я няма.
Днес съм на белтъчини. Каквото има в хладилника, това ще се яде.

# 66
AnnJ, супер си! На мен ми изглеждаш перфектно така! Стискам палци да ги задържиш, но виждам, че си на правилната пътека, така че съм сигурна, че ще се справиш!

На цялата еуфория да задам един от „моите” въпроси“.  Simple Smile Имам страхотни маслини ( от буркан), но са соленки и хапвам по 2-3.Излях им маринатата и напълних буркана с вода (която периодично подменям), да се обезсоляват уж, ама като гледам разлика голяма няма.
Някаква друга идея за обезсоляване на маслини?

Залей ги с топла вода почти гореща и ги остави така.. ще видиш, че ще се обезсолят Wink   chef

# 67
Добро утро!

Боби, да си жива и здрава!   bouquet

Мразя тази гадна зима. Най-добре изобщо да я няма.
Днес съм на белтъчини. Каквото има в хладилника, това ще се яде.
Добро утро. Не ми е особено добро, че кантара си влачи 900-те грама вече 4ти ден и не помръдва на каквато и да е храна. Само варива не съм опитала вече та днес мама ми забърка една тенджета картофена яхния, слагам и зеле салата и да видим Crossing Arms
Бабс и аз мразя змата, ако може целогодишно да е 25 градуса ще е супер. Зимата да е 15, а лятото до 35 айде Naughty Mr. Green
Инке , как сте в Русе Whaasup
Бонто честит рожден ден. Бъди жива и здрава!  bouquet
п.с. на 1ва страница има няколко нови линка от руски сайтове, който иска може да им хвърли поглед bowuu

# 68
Добро утро,

Чудех се защо не пишете, а то имало нова тема.

+400гр. след белтъците, въпреки че вечерях кофичка кисело мляко и един домат с малко сирене.
Менюто за днес е следното:
З: банан
О: царевица на пара
В: боб чорба

Боби, честит рожден ден!  newsm59

Хубав ден!   bouquet

Последна редакция: пн, 27 яну 2014, 08:32 от zveti81

# 69
Добро Утро и от мен момичета Simple Smile Simple Smile Simple Smile  Днес е ден въглехидратен Simple Smile Simple Smile Simple Smile ден 11-ти
Закуска: фреш от портокали
Обяд: филийки (ВИТА) с лютеница
Вечеря: Торта

КАНТАРА НЕ МИ МЪРДА, ДОРИ СЕ ПОКАЧВА, НО ВИДИМО ИМАМ НАПРЕДЪК, ЗАЩОТО ДЪНКИТЕ ЗАПОЧВАТ Д АМИ ПАДАТ.., А Й ЧАКАМ МЦ ... гадна работа, но да не е отчайвам, всяко нещо с времето си ..

Бонто  Честит Рожден Ден Simple Smile

# 70
annnJ много сте красива  Hug Иначе ден варива за мен,но все още болна и незнам какво да си спретна за днес за хапване  newsm78  Приятен ден ,дами!

# 71
Само се записвам. В цикъл съм, ям като ламя. С кантара няма да се срещаме скоро!

# 72
  • Пловдив
 smile3518 smile3518 smile3518
Пак никаква не я свърших.
Съсипах си последния воден. Не само си го съсипах, а много го съсипах. Бях много, много гладна. Не ми помагаше нито водата, нито чая. Не бях жадна, бях гладна. Към 14 часа нападнах да ям и ядох и ядох и смесвах и ядох и вечерях и смесвах и ядох. Да кажем целия следобед и цзялата вечер.
Не съм се променила и най-малко за мен дори този лесен и приятен режим е принуда, на която изглежда само чакам да дойде края.
Знам, че наказването (самонаказването) е безмислено, но все пак реших да приключа режима по що годе добър начин.
Вчерашния дзен ще го обявя за несъществуващ.
Днес ще бъде моя последен воден ден.
После ще си направя последна режимна четворка.
Искам да си направя и почивката както трябва.
Да се науча може би някога да не смесвам.
Режима си работи и въпреки всички глупости, които съм правила си имам свалени за завъртането 6 кг.
Обаче как да се превъзпитам? Как да спра да съм гладна за всичко? Как?
 Banghead Banghead Banghead

# 73
Привет и от мен в новата темичка  Hug
2-3 дни не съм се отчитала, но съм си била почивно-режимна Simple Smile
Вчера беше рождения ден на големия ми син - стана на 4, направихме голямо парти в детско клубче, та и социален живот имаше за мама, която е в майчинство вече от малко повече от 4 години и мноогоо оценява общуването с възрастни  Mr. Green Бях решила, че вечерята ще е торта и обрах очите там на персонала, че си отрязах 2 "парченца", които запълниха цяла чиния  Joy, нооо слава Богу, успях да изям само част от едното и си носех и редче черен шоколад за десерт  Laughing Иначе бях само на вода и кафенце и изобщо не ме е изкушавал алкохолът. Днес кантарът ме награди за волята и съм -400  newsm44  63,9  bowuu
За обяд едните баба и дядо бяха на гости, та там посмесих малко, но само белтъци, което си ми е коронен номер.
Днес вероятно ще бъда на:
з. ябълка
о. пилешки бутчета и салата
в. постни пълнени чушки
(или по-скоро в обратен ред, че добре ми се отразява месо и салата за вечеря)
А сега се връщам да Ви чета, че сумати страници сте изписали Simple Smile
Хубава седмица желая!

# 74

Общи условия

Активация на акаунт