90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 248

• 29 538
  • 733
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Благодаря ви за думите   bouquet Резултата е постигнат за 3 месеца на режима и 1 месец вече изминат в почивка  Peace Това са снимките преди и сега,които набързо спретнах.
Скрит текст:
Висока съм 183 см, в момента съм 71 кг,което звучи адски много,за височината ми е що годе добре,въпреки че искам да видя 6-цата на кантара,т.е поне едни 2 кг още надолу
newsm10 newsm10 Браво!

# 46
Много ви благодаря за милите думи,момичета,нямаше да успея без този форум и напътствията  Peace Дано успея да ги задържа свалените килограми и да не се наложи нова врътка края на март,април...  Инке,искренно ме засмя с тираджийката ххихи засега съм си просто инструктор  Peace
Ох голям студ тука,къв е тоя лед навсякъде просто е ад  Rolling Eyes Дано не задържи дълго,че и аз в тоя студ хич не обичам затоплена да ходя до магазина за нещо

Последна редакция: нд, 26 яну 2014, 20:34 от annnJ

# 47
  • гр.София
Запис и от мен в новата тема Hug

annnJ, страхотна си! Поздравления!

Аз се чудих, искате ли да си направим фб група и там да постваме снимки и рецепти.  Whistling

# 48
Благодаря за новата тема  bouquet

Днес бях на въглехидрати
Закуска - ябълка
Обяд - спагети с гъби икетчуп
Вечеря - 2 кроасана

Утре плодове ... запасила съм се с ябълки и банани : )

# 49
Благодаря Ви за отговорите момичета , направих салатата преди да ги видя , но не сложих майонеза,защото се замислих ,че ще се получи смесване . Аз обаче си мисля , че купешката майонеза не е толкова тежка и мазна колкото домашната , това е мое мнение разбира се ! Та така , салатата се получи страхотна може да пробвате и вие. Днес деня ми бе изцяло млечен  Crazy smile3508
Скрит текст:
настъргах на едно моркови и  сирене и ги обърках с топено сирене и мъничко заквасена сметана за разкош (може би 20 гр беше ) и добавих целина , стана страхотна и учудващо не беше тежка Simple Smile
 chef даже по - добре може ида стане с цедено мляко , но аз лично нямах под ръка Simple Smile

# 50
AnnJ, супер си! На мен ми изглеждаш перфектно така! Стискам палци да ги задържиш, но виждам, че си на правилната пътека, така че съм сигурна, че ще се справиш!

На цялата еуфория да задам един от „моите” въпроси“.  Simple Smile Имам страхотни маслини ( от буркан), но са соленки и хапвам по 2-3.Излях им маринатата и напълних буркана с вода (която периодично подменям), да се обезсоляват уж, ама като гледам разлика голяма няма.
Някаква друга идея за обезсоляване на маслини?

# 51
AnnJ, супер си! На мен ми изглеждаш перфектно така! Стискам палци да ги задържиш, но виждам, че си на правилната пътека, така че съм сигурна, че ще се справиш!

На цялата еуфория да задам един от „моите” въпроси“.  Simple Smile Имам страхотни маслини ( от буркан), но са соленки и хапвам по 2-3.Излях им маринатата и напълних буркана с вода (която периодично подменям), да се обезсоляват уж, ама като гледам разлика голяма няма.
Някаква друга идея за обезсоляване на маслини?

Ще се обезсолят с времето, сменяк водата с топличка често. Аз имам едно бурканче в хладилника от някколко месеца и вече са безвкусни, ама като ям 5 маслини на месец така е Wink
Днес си изкарах белтъчен, чак и обсъжданото отрицателно зеле ядох Crossing Arms Да видим утре

# 52
  • Стара Загора
Бързичко сте преминали в новата тема Wink
Отчет и от мен:
з - 3 мандарини
о - плочка сирене и плочка кашкавал + краставица
в - пилешка супа

Предвид солените млечни сигурно утре ще бъда с +  Sad

# 53
Здравейте, момичета!
Аз напоследак не ви чета и ето, че съм изпуснала цяла тема. Много работа имам, а и разни вълнения с работата и не ми остава време.
Всъщност съм режимна, започнах на 07,01. Резултатът ми е -5 кг.

annnJ, страхотен резултат!

# 54
  • Пловдив
Аз днес съм 7-ми ден и резултатът ми е 0   Cry
Знам че всичко е както трябва-следя ви редовно и знам какво да ям,но кантарът не помръдва!Чакам МЦ и се надявам като мине да има раздвижване!  #2gunfire
Иначе съм висока 167см и в момента съм 55 кг-целя 50  Embarassed

# 55
tinki_15, благодаря ти, за кой ли път. Не се бях сетила, че водата е хубаво да е топла.
Аз пък много обичам маслини, та нищо чудно моите да свършат, докато ги опитвам дали са се обезсолили.
mucko, извинявай, ама при височина 167 см, да искаш да тежиш 50 кг  и 55 кг да са ти много, ми е малко странно.Но всъщност ти си знаеш!Ако искаш пиши си тук менютата от предния ден, ако някъде грешиш, да те оправят момичетата.

Моят плодов ден приключи успешно.
За утре – Белтъчен - съм решила да атакувам яйцата.
О – 3 яйца с печени червени чушки + някаква салата
В – 2 яйца с праз лук + някаква салата
Добре ли ми е бройката на яйцата? Или да ги правя 2 за обяд, 1 за вечеря?

# 56
annnJ Уаал! Супер си! Голям стимул даваш на всички Simple Smile
sladkoto_agi ще ги видим какъв номер ще ми изиграят на мене утре тарали  Embarassed

За утре мисля да си хапна грейпфрут, а ако много, много огладнея ще си хапна и бананче  Simple Smile

# 57
tinki_15, благодаря ти, за кой ли път. Не се бях сетила, че водата е хубаво да е топла.
Аз пък много обичам маслини, та нищо чудно моите да свършат, докато ги опитвам дали са се обезсолили.
mucko, извинявай, ама при височина 167 см, да искаш да тежиш 50 кг  и 55 кг да са ти много, ми е малко странно.Но всъщност ти си знаеш!Ако искаш пиши си тук менютата от предния ден, ако някъде грешиш, да те оправят момичетата.

Моят плодов ден приключи успешно.
За утре – Белтъчен - съм решила да атакувам яйцата.
О – 3 яйца с печени червени чушки + някаква салата
В – 2 яйца с праз лук + някаква салата
Добре ли ми е бройката на яйцата? Или да ги правя 2 за обяд, 1 за вечеря?

Според мен са добре Peace Иначе с едно яйце на вечеря ще си гладна след 10 мин  Mr. Green Поне аз де  Crazy

Отчет:
З-банан
О-картофена крем супа,ориз с домати,кис.краставички
В-супа и пърж.картофи  Rolling Eyes

За утре се настройвам от сега за +  Crossing Arms

# 58
тинки   bouquet
ann j бравос
отчет за варивата днес
з две ябълки
о варени картофи
в същото
малко ми е терсене като не се тегля,но утре ще го направя,та да видим
тъй като никой не ми отговори за водата с трици ( сигурно вече ви досадих ) утре мисля да я захващам

# 59
 annnJ ,страхотен резултат!Изглеждаш мноооого добре!
 kusmet,кексът си е ок за ВГХ вечеря.

Цитат
Момичета, колко минути варите зеленчуковия булъон?
Gabinova ,незнам някой да си вари,но предполагам,че се вари докато зеленчуците омекнат.

Цитат
Алкохола е забранен и това ми е ясно, но да речем някоя вечер(естествено няма да е в плодовия ден) няма ли да може 100мл вино или 50мл ракия (домашни) ?
djona,Алкохолът е забранен.Това е.Всяко нарушение на режима си има последствия.

cveteses,яйцата са ти ок така.

Днес:
з-проспах
о-домати с моцарела и магданозено песто с Грана падано,малко крема сирене с краставица,2 триъгълника топ. сирене
в-смесена

Общи условия

Активация на акаунт