"Под прикритие" - тема 7- сезон 4

• 69 558
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
  • Стара Загора
И романтика не вмъкнаха в някоя серия дори!
Мислех си че когато Зори показа билетите на Мартин за екскурзия-някаква си ще споменат че ще е до Рио-нали това му беше мечта от първия сезон! Confused

# 646
Гласувах с "Друг", защото мисля, че под прикритие в този сезон е Ерол  Peace

# 647
Гласувах с "Друг", защото мисля, че под прикритие в този сезон е Ерол  Peace
Ерол се играеше от Бойко Кръстанов?
И аз, мисля, че той е Под прикритие.. Или Рафаел. Mr. Green
Тези два образа са ми голяма загадка.
Първо Рафаел..От къде се появи, как стана дясната ръка на Иво и защо.. Между другото актьора, който играе Рафаел ми е много симпатичен. Четох някъде, че това е първа негова роля пред камера, струва ми се, че се справя доста добре. В едно интервю, нарекоха образа му "кръвожаден гей". На мен не ми е никак кръвожаден, но пък има нещо лудо в погледа му, не знам.. Mr. Green
А този Ерол пък от къде се появи и той? Хем турчин, хем пък говори перфектен български. Защо се появи и този образ, още една загадъчна "дясна ръка"?

# 648
Ерол може да е български турчин, знам ли  newsm78
Точно за Бойко Кръстанов става въпрос  Peace

# 649
  • Varna, Bulgaria
изпростя сериала - и сценария не го бива/ и прелива от турски/ и прелива от секс и наркотици... да беше само едното, ама и трите,... оакаха се..

Мисъл му липсва, мисъл....
че изпростя ... изпростя

аз вече много рядко го гледам...
забравям просто, деня и часа....

ама щом прелива от секс и наркотици... добре е работата ... че без това преливане съвсем заникъде е тоя сериал...

нашенския зрител не ще мисъл, не ще да се наяряга да мисли много-много...
затова и нашенските зрителки гледат турските сериали - там нема мислене ...

# 650
Днес по ТВ даваха някакъв стар филм с Малин Кръстев, много ми заприлича на Бойко Кръстанов.  Grinning

# 651
Много ми е мъчно и на мен за този сезон. От трета серия спрях да гледам. От време на време попоглеждам в неделя или петък. Само убийства, нищо интересно. Жалко наистина, като знам предишните сезони, как от четвъртък нямах търпение да дойде неделя. Това убийство на Зори накрая вече преля чашата, затова и влязох тук, да видя единствената разочарована ли съм. А етюда на Куката в болницата, пълна пародия.

# 652
И на мен ми е много мъчно за Зори.  Cry Cry Никой да не си хваща Мартин за гадже. Носи лош късмет.  #2gunfire   

# 653
Големият сценарист Марян Вълев сигурно го е решил САМ.Нали имаха афера с нея преди време,може да му неудобна в момента.Изобщо мисля си ,че именно той провали сериала. ooooh!

# 654
  • в 1001-та нощ
Вчера попаднах на реклама на Нощни птици, в която обявиха, че ще гостува и човекът под прикритие =>

Скрит текст:
Ивайло Захариев

Rolling Eyes

# 655
  • sf
И какво?  Rolling Eyes Той си беше под прикритие в първите сезони, не е тайна  Mr. Green
Аз да си кажа- не гледам сериите, може би някой ден ще ми дойде вдъхновение, но сега само ви чета, не ме влече нещо  Rolling Eyes

# 656
Вчера попаднах на реклама на Нощни птици, в която обявиха, че ще гостува и човекът под прикритие =>

Скрит текст:
Ивайло Захариев

Rolling Eyes
Ами то не остана много от сезона,колко му е и пак да е той  Whistling
алена -честито бебче Simple Smile

# 657

Скрит текст:
Ивайло Захариев

Rolling Eyes

Аз това го разбирам като, че той е лице на сериала един вид, а не, че пак той е под прикритие.. Thinking

# 658
  • в 1001-та нощ
Danielkka  Hug благодаря   bouquet

Аз покрай бебешките емоции - чувайки името направих асоциация със Захари Бахаров  (Иво) Joy  hahaha  ooooh! ooooh! ooooh! Голяма мисловна кръстоска съм сътворила  Laughing

# 659
И на мен първата ми асоциация беше с него  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт