"Под прикритие" - тема 7- сезон 4

• 69 578
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Стара Загора
Сериите са 12.
И мисля че Зори няма да е жива след като Мартин в новия епизод казва-"Искам да убия Джаро"

# 631
Тя нямаше никаква роля вече почти в сериала така, че беше логично да я махнат и аз го очаквах. Следващата е Ния, но ще изкара този сезон.

# 632
Много съм разочарована- такава нескопосана сцена #Crazy
Попов е мишена- отиде в ресторанта сам, а излиза с беззащитната Зори ooooh!
сам я изложи на дъжд от куршуми...това просто не е в стила на най- добрия висш полицай Whistling
този сезон издиша отвсякъде, но ще го изгледам до край.
Куката - с  циркаджийска визия в болницата- от километри личи фалша- за идиоти ли ни имат- такова подценяване на драгия зрител Crossing Arms малко по- динамична серия иначе.
Ако Джаро е искал смъртта на Попов отдавна щеше да я има- това се отнася и за Попов- връзката между тях, независимо от  всичко, е много силна - нали с това започна самия сериал.
На Джаро не му хареса никак идеята да бъде екзекутор на Попов още щом получи поръчката, и мисля , че щеше да има демонстрация  на покушение без жертви...ако не беше там Зори!Но именно присъствието на Зори го спря Naughty

Лигла или не- Зори е невинна жертва! И каква да бъде- тя има ли личен и семеен живот като на своите връстници?!?!

В повече ми идва и това, Мартин да губи любимите си момичета  по такъв начин...

# 633
  • Стара Загора
Михаил Билалов с двете си дъщери-

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=668856536508119&set= … ype=1&theater

# 634
Сериалът е трагичен, вие добре ли сте??? Кино не гледате ли? Поне някакви нескопосани американски сериали??? Там има някаква логика, тук - нищо! Значи Джаро при пълна засада, спец акция на полицията и т.н. успя да избяга в общо 6 епизода в този сезон! Но виж, Попов трябва да си уреди среща по телефона със Зори!!!!!!!!!

Не ми се коментира, толкова е зле, че не си заслужава усилието дори натискането на копчето на дистанционното! И за тоя буламач харчат държавни пари!!!

# 635
Определено са доста зле нещата този сезон.Просто трагични!Чудя се дали някой от екипа чете темата тук.Изписаха се доста негативни мнения.Ако са поне малко умни би трябвало това да е последния сезон.Макар че лично за мен всичко трябваше да приключи още миналия,но нали ..пусто..лакомия!Та нА ви сега!Пълна помия.Всяка неделя сядам да го гледам с надеждата нещата да поемат някаква по-добра посока,да се подредят в някакъв логичен ред,а не просто да ни хвърлят хаотични екшън кадри  ooooh! Смисъл-никакъв!Още липсват важни моменти,които стана ясно вече,че няма да бъдат обяснени.Зее една дупка м/у 3 и 4 сезон.Актьори като Михаил Билалов  и Захари Бахаров стоят настрани,за да може да гледаме рециталите на Мариан Вълев. ooooh! Сцената в болницата му беше меко казано ужасна!...
Този сезон са сменени сценаристите,нали?Адски си личи.

# 636
  • Бургас
Да! Сменени са. Мариан Вълев е в екипа от сценаристи.

# 637
 ooooh! Личи! Той за това е в кадър през 80% от времето.

# 638
  • Испания
Ваня Щерева е един от сценаристите.

ooooh! Личи! Той за това е в кадър през 80% от времето.

Нека е в кадър и 90%, ако иска, ама да не се прави на палячо. Все пак това не е комедиен сериал.  ooooh!

# 639
  • Бургас
Ваня Щерева не напусна ли за този сезон?

# 640
  • Испания
Ваня Щерева не напусна ли за този сезон?

Не.

Вълев имал най-големи творчески различия с единствената дама в екипа от сценаристи Ваня Щерева, която доста се възмущавала от прекалено разюзданите секс сцени. Вместо да чуе доводите на колежката си, Мариан я посъветвал да гледа номинирания за 5 статуетки „Оскар" холивудски шедьовър „Вълкът от „Уолстрийт". „Нашият май се помисли за Леонардо ди Каприо...", злобно подмятат по адрес на Росен Куката част от актьорите от „Под прикритие".

http://www.vsekiden.com/146680

# 641
  • Бургас
Ваня е напуснала сценарния екип, разочарована също като феновете на "Под прикритие".

Това пък намерих аз  newsm78
http://ploshtadslaveikov.blogspot.com/2014/02/blog-post_6800.html

П.С Освен това сега не изписват името и на края на серията, за разлика от предния сезон

Последна редакция: ср, 26 мар 2014, 12:44 от lina_bs

# 642
  • Испания
Е, отдъхнах си, защото много харесвам Ваня Щерева. Успокоих се, че не само аз съм недоволна от сезона.  Wink Но съм огорчена, че наистина развалиха прекрасния "вкус", който ми оставаше от гледането на първи и втори сезон. Мъжът ми гледа само първия и каза, че непременно ще съсипят всичко, ако направят продължения. Е, така и стана.

# 643
  • София
Определено, най-слабият сезон.
Иначе, сериала ми харесваше.
Скрит текст:
Знаех, че Зори ще умре. Имам позната, която се снима в сериала.

# 644
изпростя сериала - и сценария не го бива/ и прелива от турски/ и прелива от секс и наркотици... да беше само едното, ама и трите,... оакаха се..

Мисъл му липсва, мисъл....

Общи условия

Активация на акаунт