Звездни компромати-198 част

• 53 814
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
# 661
# 662
  • някъде
Щото е изкъпана Mr. Green

# 663
# 664
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Много е красива тая Мила Heart Eyes. Но може малко повечко да се грижи за себе си наистина.

# 665
  • София
Четохте ли интервюто на "големия" мозък Петко и жена му Яна в ЕВА? Потресе ме следното:

"Хората, които не зачеват бързо, имат не само физически проблеми, но и психически. Нещо между двамата не е както трябва. Затова и бременността се забавя"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Прекрасно изказване!  #Cussing out Нарече 200 000 двойки, които се борят да имат дете, психически нездрави и неподходящи един за друг!

Добре, че се събраха тези двамата, за да ни покажат какво е истинска връзка и здрава психика!  Twisted Evil  Да видим колко ще издържи тази "здрава" връзка!!!

# 666
 Shocked Shocked Shocked

# 667
  • София

Много ми харесва Бионсе на тези снимки!

# 668
  • Once there was a Hushpuppy...
Рут ми е неприятна още от момента, в който за пръв път се показа по телевизията.

+ 1  Wink
Само дето съм съгласна с доста от нещата, които е казала в интервюто. Но, пак не я харесвам и няма и да се насилвам да я харесвам Peace

# 669
  • срещу двата комина :)))
Четохте ли интервюто на "големия" мозък Петко и жена му Яна в ЕВА? Потресе ме следното:

"Хората, които не зачеват бързо, имат не само физически проблеми, но и психически. Нещо между двамата не е както трябва. Затова и бременността се забавя"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Прекрасно изказване!  #Cussing out Нарече 200 000 двойки, които се борят да имат дете, психически нездрави и неподходящи един за друг!

Добре, че се събраха тези двамата, за да ни покажат какво е истинска връзка и здрава психика!  Twisted Evil  Да видим колко ще издържи тази "здрава" връзка!!!

пълни дебили са това, пълни  ooooh!

# 670
  • Once there was a Hushpuppy...
Те са се опитали тия двамата да се направят на остроумни ooooh! а то какво се получило....
Чули, не дочули, че напоследък се наблюдават доста психически проблеми при някои двойки съпътстващи опитите за деца и взели, че казали голяма простотия. Поне да го бяха оформили изречението както трябва, ами - не просто така са го изпльокали, да не казвам като какво Crazy

# 671
на това се казва "красив и под скъсан чул" Laughing

# 672
# 673
  • София

"Хората, които не зачеват бързо, имат не само физически проблеми, но и психически. Нещо между двамата не е както трябва. Затова и бременността се забавя"  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Прекрасно изказване!  #Cussing out Нарече 200 000 двойки, които се борят да имат дете, психически нездрави и неподходящи един за друг!

Добре, че се събраха тези двамата, за да ни покажат какво е истинска връзка и здрава психика!  Twisted Evil  Да видим колко ще издържи тази "здрава" връзка!!!

Извинявай, но нали правилно съм разбрала : Говориш за Петко и Яна? Какво очакваш от тези двамата плиткоумници?
И все пак.. мисля, че малко крайно си взела нещата. Изобщо не ги защитавам или твърдя, че са прави, нито пък споря, че думите им са смислени, ама много остро напоследък реагираме на всяко изказване. Това може да е тяхната позиция и те да не го разбират точно, както си го описала. Даже не искам и да ги коментирам и да знам тия точно двамцата какво мислят Simple Smile

# 674
Хм... според мен са толкова малоумни, че просто не са си формулирали ясно мисълта...  Thinking

Едва ли са искали да кажат, че всички тези хора са психично ненормални, а по-скоро, че покрай тревогите и грижите емоционално се натоварват повече и това възпрепятства крайния успех (бебето).
Изключително често е двойка с проблемно зачеване да осинови дете и след това да успеят да имат свое. Учените го отдавали на успокоението на родителите.

Поне се надявам, че това са имали предвид...  Confused

Общи условия

Активация на акаунт