KARADAYI с Кенан Имирзалъолу - Тема 12

• 87 647
  • 737
  •   1
Отговори
# 15
# 16

При мен ли е проблема,ама субтитри не излизат newsm78

Не, нямаш проблем, просто съм постнала грешния линк. ooooh!

Заповядай.  Hug Hug Hug

http://www.youtube.com/watch?v=UXT3Vu16Duc

# 17
РЕЗЮМЕ, 57 епизод

Фериде и Махир малко се успокояват след задържането на Тургут. Всъщност Махир няма да намери спокойствие, докато не види Тургут зад решетките.По пътя за затвора ги очаква изненада, за която на никой и през ум не му е минавало.

Двама гости очакват Фериде в съда. Майка й и председателят на съдебния инспекторат. И двамата се изправят в един и същи миг пред Фериде. Кериме преценява, че може да използва тази възможност и да каже на съдията, че Фериде е развалила годежа.

Дистанцията между Фериде и Махир се увеличава, заради появилата се във вестника новина. Махир обещава на Фериде, че ще престане с бабаитските прояви. Махир научава, че Нилай е отвлечена. Притиснат е между обещанието, дадено на Фериде и доверието на Орхан, че е поверил Нилай в сигурни ръце. Махир е разтърсен от лошата новина, която идва от полицейското управление.

# 18
  • БГ

Не, нямаш проблем, просто съм постнала грешния линк. ooooh!
Заповядай.  Hug Hug Hug
http://www.youtube.com/watch?v=UXT3Vu16Duc

Снеж Hug - така може,благодаря ти! Peace
tigasa1  Hug на теб също  bouquet Peace

Вай-й-й-й ooooh! няма ли малко лъч светлинка в този сериал,де!
Айде писна ми вече от неприятни озети! Crossing Arms

# 19
Здравейте на всички newsm51 Благодаря, че гледате преведените клипове, които качвам.  newsm10
По - голямата част от заслугата е на bgfan от Аси, и на фейсбук профила - Karadayiforenglishspeakers ( субтитри на английски )  newsm47
Аз единствено редя субтитрите. Simple Smile

# 20
gamebgtv а да имаш информация как стоят нещата с преводи съответно субт. Във "Вики" и там нещо англ. преводи се бавят и останалите не могат явно и те да тръгнат.

# 21
gamebgtv а да имаш информация как стоят нещата с преводи съответно субт. Във "Вики" и там нещо англ. преводи се бавят и останалите не могат явно и те да тръгнат.

За жалост нямам, вероятно няма преводачи, ако е започнат превод на който и да е епизод.

# 22
Здравейте, сериите в Аси се правят не сме спирали, но за момента съм само аз. Колкото и да ми се иска да ги правя по-бързо - не става. Не сме се отказали, просто чакам помощ от началото на февруари и ще стават по-бързо. Извинявам се, че така се получи, но нямаме друг вариант за момента.
[/quote]

Ето един отговор. В старата тема го имаше. ОТ Алекс - ASI

# 23
Добро утро. Hug Hug Hug

gamebgtvHug добре дошъл и благодаря, че се грижите за феновете на "Хулиганът".   bouquet  bouquet  bouquet

КюриоситиHug сега видях, че си пуснала фрагмана със субтитрите, извинявай.  Peace Hug Благодаря за клипчето с преведената сцена.  bouquet

Хубава събота.   bouquet

# 24
Здравейте на всички newsm51 Благодаря, че гледате преведените клипове, които качвам.  newsm10
По - голямата част от заслугата е на bgfan от Аси, и на фейсбук профила - Karadayiforenglishspeakers ( субтитри на английски )  newsm47
Аз единствено редя субтитрите. Simple Smile
и ние благодарим страшно много, и за момента всеки ден проверявам 53 епизод дали има превод и няма и няма, добре тръгнаха във вики епизодите, ама явно наистина няма преводачи гледам английския превод седи на 1 процент, че и българския..........в тоеа зимно време освен да гледаме сериала и да ядем домашни шоколадови бисквити какво друго...сега трябва да ям само домашни шоколадови бисквити  Whistling smile3508

# 25
Нищо друго не ни остава, освен да чакаме превода от Аси. Но както подразбрахме от поста на Алекс, сигурно няма да е скоро. Ако се превежда от английски на български има огромна разлика в преводите, някъде се получава, някъде - не. Дано се намери преводач от турски да превежда на български.  newsm17

# 26
Добре, няма ли начин да се разбере от админа на "Вики" какъв е проблема с английските преводи.

# 27
Добро утро. Hug Hug Hug

tigasa1Hug преводачът от английски се е отказал. Peace Не знам дали е бил само един или повече, но явно това ги затруднява. Peace Нещо такова ми се върти като информация, ама не знам къде го прочетох. Peace

Приятна неделя.  bouquet

# 28
Добре, няма ли начин да се разбере от админа на "Вики" какъв е проблема с английските преводи.

Има и отдавна се разбра. Имат проблем със сегментирането на видеата, т.е с тайминга на субтитрите, но въпросът не се решава доста време вече. Проблемът не е в преводачите на който и да е език.

# 29
gphilipovaHug  благодаря за уточнението.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт