От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 865
  • 723
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Франсетата са дали уволнявка. Прецакаха ми подарък за РД, прецакаха ми подарък за бебе, прецакаха ми и дрехи за ски почивката ни, която започва в Петък. Хем дадох доста аванс при поръчката. Тия хора просто нямат представа от бизнес. Дребни тарикати. Когато една фирма се научи да си обслужва клиентите и да си ги заслужи, тогава е фирма. Махленски услуги от сега нататък нямам намерение да ползвам. Стискам им палци всичко да пристигне, защото грам няма да ги бавя. Щом мълчат и тази седмица развитие няма да има.
Аз лично вече съм изпратила всичко на адвокатката ни и съм и казала, че ще се случи за спорта каквото трябва. Чакам мнение тези дни. КЗП все още не е отговорила на жалбата, но и това ще стане. Може да звучи злобно и да са само едни 60 евро, но за 15 паунда бая народ разходих. Все пак това са лични неща, заплатени и т.н. и едни хорица, които или не знаят какво правят или как да го направят.

# 136
  • В полето, под тепето.
От ФБ.
"Уважаеми клиенти,
Днес, 12/02/2014 г. /СРЯДА/ пристигна курс № 18 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти ще могат да получат своите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1.От офис на FRANCE DELIVERY
- 15/02/2014 г. /СЪБОТА/ от 13.00 ч. до 18.00 ч.
2.Пратките за Еконт ще бъдат предадени на 15/02/2014 г. /СЪБОТА/."

# 137
Франсетата са дали уволнявка. Прецакаха ми подарък за РД, прецакаха ми подарък за бебе, прецакаха ми и дрехи за ски почивката ни, която започва в Петък. Хем дадох доста аванс при поръчката. Тия хора просто нямат представа от бизнес. Дребни тарикати. Когато една фирма се научи да си обслужва клиентите и да си ги заслужи, тогава е фирма. Махленски услуги от сега нататък нямам намерение да ползвам. Стискам им палци всичко да пристигне, защото грам няма да ги бавя. Щом мълчат и тази седмица развитие няма да има.
Аз лично вече съм изпратила всичко на адвокатката ни и съм и казала, че ще се случи за спорта каквото трябва. Чакам мнение тези дни. КЗП все още не е отговорила на жалбата, но и това ще стане. Може да звучи злобно и да са само едни 60 евро, но за 15 паунда бая народ разходих. Все пак това са лични неща, заплатени и т.н. и едни хорица, които или не знаят какво правят или как да го направят.

Направо недоумявам, просто нямам думи, направо изпитвам срам, че можах да позволя да ме прецакат, те явно са....., ами аз защо им позволих

# 138

Направо недоумявам, просто нямам думи, направо изпитвам срам, че можах да позволя да ме прецакат, те явно са....., ами аз защо им позволих
Някой звънял ли им е днес?

# 139
ами старата песен, ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА, обаче коя, и това не казват

# 140
ами старата песен, ДО КРАЯ НА СЕДМИЦАТА, обаче коя, и това не казват

От едно момиче, което е звъняло разбрах, че всичко било в София, и в четвъртък или петък ги очакват в Русе....да видим.

# 141
добре де, да вземем да отидем ние до Софията!!!

# 142
От ФБ

По информация от транспортната компания, курс 67 от Франция е пристигнал в София. Очакваме пратките от двата курса 66 и 67 да ни бъдат доставени в Русе в следващите 1-2 дни.

Ха дано....

# 143
  • София
Някой има ли мейл от ФД?

# 144
Това е от ФР2БГ:
Честит празник на всички влюбени и ценители на хубавото вино!
Курс 66 и курс 67 от Франция са вече в Русе. Пратките за страната ще бъдат изпратени с Еконт в понеделник. Клиентите ни от Русе ще могат да получат пратките си днес между 18- 19ч, след получен е- мейл за наличието им на адреса за получаване.
 newsm35 newsm35 newsm35
Най-накрая доживях! Сега да имат късмет нещата ми да не са там и ще видят звяра в мен Simple Smile

# 145
  • София, Манастирски ливади
Някой има ли мейл от ФД?

Нямам, а трябва да имам пратки.

Edit: Получих вече.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 10:37 от Drunda

# 146
някой от Русе поличи ли майл от Франсето

# 147
  • Русе
Моля момичетата с имейли  кажете от кога са ви поръчките? Аз имам получени на фр. адрес на 15.01 и 29,01,  а нямам мейл. Взех да се притеснявам, че нали спират дейност и докога ли ще извозват.

Последна редакция: пт, 14 фев 2014, 20:13 от Ylena

# 148
Засега никой не се е похвалил  че е получил мейл от Франсето.

Drunda е получила от другия превозвач.

# 149
Francetobg

Днес описахме по- голямата част от пратките от курсове 66 и 67 от Франция. Утре продължаваме с обработката. Клиентите ни от Русе ще получат е- мейли утре 15.02 през втората половина на деня. Раздаване ще има утре 15.02 от 18-19ч. Всички клиенти от страната ще получат е- мейлите си след изпращането на пратките в понеделник 17.02.
Приятна вечер!

Общи условия

Активация на акаунт