От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 862
  • 723
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Пак да отбележа, че според мен при ФД имат проблем с опресняването на страницата на различни компютри, давайте рефреш, за да видите новата информация. Ето това виждам аз:

КУРС №19    10.02.2014* г.    16.02.2014* г.    Планиран
КУРС №18    05.02.2014 г.    11.02.2014* г.    Пътува
И при мен се вижда същата таблица.   Peace

# 121
Аз пък бях много доволна от Франсето и съжалявам, че преустановяват тази си дейност.
Всички тези истории с изчезнали маркови неща, "откраднати от Даниела" ми звучат доста нелепо. Странно е че вярвате, че самата шефка ходи и търси по пакетите къде са маратонките, които да цапцароса?!?

Имала съм поръчани неща за по 50 и нагоре евро едното, опаковано и недокоснато. Пакетите винаги са идвали залепени фабрично от Ларедут.

Моето мнение е че някои хора абсолютно умишлено развалиха репутацията на тази фирма доставчик. Жалко наистина

# 122
  • около Варна
Аз също бях доволна от Франсето, не знам дали някой им е развалил репутацията, но цялото информационно затъмнение, което осигуряват, дава несигурност на клиентите. Аз лично само заради това преустанових поръчките с тях, пък и ако ми изчезнат пратки все ми е тая Даниела ли ги е взела или чистачката във фирмата.

# 123
Е, моята поръчка беше за 100 евро и я няма. Смятате ли, че ме интересува дали въпросната дама или шофьорът я е взел? Или пък дали адресът им не е сигурен? Сега се налага да се разправям с банки, та дано успея да си върна парите. Пък и като има проблем не проявяват никакъв интерес. А както се оказа не е единичен случай. Не смятам, че друг им е виновен.

# 124
  • Димитровград
Цитат
Аз пък бях много доволна от Франсето и съжалявам, че преустановяват тази си дейност.
Всички тези истории с изчезнали маркови неща, "откраднати от Даниела" ми звучат доста нелепо. Странно е че вярвате, че самата шефка ходи и търси по пакетите къде са маратонките, които да цапцароса?!?

Имала съм поръчани неща за по 50 и нагоре евро едното, опаковано и недокоснато. Пакетите винаги са идвали залепени фабрично от Ларедут.

Моето мнение е че някои хора абсолютно умишлено развалиха репутацията на тази фирма доставчик. Жалко наистина

Хубаво е че я защитаваш,но на теб лично най вероятно не ти се е случвало.Аз също бях избрала в началото Даниела,курсовете и бяха редовно,но смея да твърдя че тя още в началото си прибираше по някоя пратка ,но беше рядкост.На мен за 2 години ми изчезнаха 2 пратки,но последните курсове преди 3 месеца последно когато я ползвах ,просто се уля в кражбите.Ако тя няма вина ,защо е тогава това безхаберие от нейна страна.Когато се обърнеш към нея с въпроса къде ми е пратката,тя казва не се притеснявай payal ще ти върнат парите.

RNR Ако мислиш че така се прави бизнес продължавай да я ползваш.Аз не поръчвам за да ми ги краде някой нещата,а защото  искам да си ги получа.

# 125
  • София
Пак да отбележа, че според мен при ФД имат проблем с опресняването на страницата на различни компютри, давайте рефреш, за да видите новата информация. Ето това виждам аз:

КУРС №19    10.02.2014* г.    16.02.2014* г.    Планиран
КУРС №18    05.02.2014 г.    11.02.2014* г.    Пътува
И при мен се вижда същата таблица.   Peace

даааа, вече и при мен се вижда каквото и вие

благодаря Ви

# 126
  • Сандански
 Така ли изписвате адреса на Франс Деливъри  Praynig

3 RUE D AUBURE
POUR FD
67100 STRASBOURG
FRANCE

# 127
да, така се изписва:))

# 128
Момичета, утре е заветната СРЯДА, аз не издържах днес, бях се заканила да не чета и да не пиша тук, но уви, по-силно е от мен, само се моля дано да ни дойдат нещата и да се успокоим всички!!! Смятам, че чакането ни заслужено трябва да се възнагради с пристигането на нашите поръчки!!!

# 129
А, едва ли утре ще има развитие.  Rolling Eyes В най-добрия случай ще дойде курса и ще ни осведомят, че пратките ще се транспортират към Русе в идните дни. А колко му е да решат, че ще изчакат и последния курс от Франция, за да групират трите.  Tired

# 130
за кой доставчик става въпрос

# 131
в по-горе изписаните страници ясно пише!!!

# 132
А, едва ли утре ще има развитие.  Rolling Eyes В най-добрия случай ще дойде курса и ще ни осведомят, че пратките ще се транспортират към Русе в идните дни. А колко му е да решат, че ще изчакат и последния курс от Франция, за да групират трите.  Tired

е това вече ще е ВЪРХЪТ!!!

# 133
Момичета, утре е заветната СРЯДА, аз не издържах днес, бях се заканила да не чета и да не пиша тук, но уви, по-силно е от мен, само се моля дано да ни дойдат нещата и да се успокоим всички!!! Смятам, че чакането ни заслужено трябва да се възнагради с пристигането на нашите поръчки!!!

Вчера зададох въпрос на Франсето, кога ще пристигне курс 67 , те ми отговориха около сряда, така че не възлагай големи надежди за утре ...

# 134
всеки ден се надявам, просто ЧУДОТО да стане!!!

Общи условия

Активация на акаунт