От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 865
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
аз ли не виждам във фейса, но темата с гневните коментари отдолу я няма вече, изтрита е...

# 106
"Курс 66 е пристигнал. Курс 67 е отпътувал от Франция на 05.02. Очакваме пристигането на курс 67 следващата седмица около сряда. Пратките от двата курса ще бъдат обработени и изпратени заедно "

Спомняте ли си, че имаше по едно време курсове фантоми на ФрансетоБг? Е....смятам, че курс 66 е курс фантом - за успокоение на ситуацията....И де факто се чака курс 67......

# 107
  • Димитровград
Цитат
Francetobg

Поради неточното разбиране на предното ни съобщение, бихме искали да внесем едно уточнение. Курс 66 от Франция е вече в България, но пратките се намират в София в склада на транспортната компания, с която работим. По тяхна преценка, ще организират доставката до Русе следващата седмица, след като пристигнат пратките от курс 67. Тоест пратките все още не са при нас и ние няма как да ги обработим и изпратим. Всички пратки, пристигнали на адреса във Франция до края на февруари, ще бъдат транспортирани с още един курс, след което преустановяваме окончателно доставките от Франция.

Момичета пожелавам ви искрено да си получите всичко ,ама се съмнявам.

# 108
Получихме доказателство колко старателно от Francetobg следят темата - бързо отговориха на предположението за фантомен курс  Laughing
Не обсъждайте тук предприетите срещу тях действия.

# 109
  • Бургас
Е много им поздрави. Аз вече сам ги пуснала. Каквото си искат да пишат. Трети страни и обстоятелства свързани с тях няма написани никъде. Докато не видя резултати от проверки няма да мирясам. В нарушение са на много неща и за тях ако не си го отнесат....нека си дрънкат. Има си закони и това е. А ако нещо не пристигне, бог да им е на помощ. Свързах се с международните отдели на колисимо. Ако липсват пратки ще окажат пълно съдействие и ще изпратят всички необходими документи.

# 110
Стига де, всичко ще бъде наред и ще ни доставят поръчаното. Не всявайте паника. Аз имам колективна поръчка с познати за 110-120лв., за която не са ми дали пари и съм платила от джоба си.
Това, че франсето прекратява изцяло дейност по доставки от Франция, не значи, че ще бие отбой и скатае всичките ни пратки. Абсурдно е да го мислите.

# 111
И аз мисля, че е рано да се правят радикални заключения. Трябва да си кръгъл идиот, да си мислиш, че ако окрадеш толкова много хора ще ти се размине. И друго: този бизнес не е никак лош- за 4 дни работа 1 купчина пари. Г-жа  Крумова едва ли ще изпусне подобна златна мина, още повече, че си спомняте  разправиите покай ИР.

# 112
А според мен не се печели чак толкова, а риска си е сериозен. Специално Крумова и мъжа й не са останали на тази дейност. Имат строителна фирма, студио за красота.... не че е наша работа- те си знаят приоритетите.  Peace

# 113
  • Димитровград
Цитат
А според мен не се печели чак толкова, а риска си е сериозен. Специално Крумова и мъжа й не са останали на тази дейност. Имат строителна фирма, студио за красота.... не че е наша работа- те си знаят приоритетите.  Peace

Добре им върви бизнеса.Като се замисля само от мен са смъкнали 300-400 лева,а не съм единствената. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 114
  • Бургас
Аз лично не смятам, че ще се краде или нещо ще изчезне. Просто обслужването е под всякаква критика. И не е редно случващото се в момента. Ако им е трудно, да си сменят бизнеса. Ако не, да си поемат отговорността. Аман от дребни и не добре обслужени сделки. Изобщо не ме интересува какви бизнеси имат и как печелят. Доверила съм се. Прецакаха ме.

# 115
  • Димитровград
Цитат
Аз лично не смятам, че ще се краде или нещо ще изчезне. Просто обслужването е под всякаква критика. И не е редно случващото се в момента. Ако им е трудно, да си сменят бизнеса. Ако не, да си поемат отговорността. Аман от дребни и не добре обслужени сделки. Изобщо не ме интересува какви бизнеси имат и как печелят. Доверила съм се. Прецакаха ме.

Помисли малко .Все марка изчезва.Що еди път не изчезнаха тениските на детето,а все екипи Адидас,маратонки Найк,само не знам колко са й големи децата ,че и куклата на детето ми взе.

# 116
  • Бургас
И на мен са ми изчезвали един път. Не съм се замисляла. Но реша ли да търся ще намеря. И ще търся докато не намеря. В случая за тази подигравка с курс 66 ще изискам всичко. Не ми дреме с коя комисия. За мен такъв курс в София няма. Ако кзп не помогне, има европейска такава. Колисимо ще съдействат, смятам и ларедут ще го направят. Няма да се извинявам, че не съм съгласна да ме правят на маймуна. Смятам, че и ларедут ще са на мнение, че не им се връщат пари за доставени пратки.

# 117
  • София
а някой има ли инфо кога е следващия курс /след 17ти/ на ФД? инфото на страницата им въобще не е обновено от 24.01 сигурно  Rolling Eyes

успех със ФР2бг.... и аз бях техен клиент, но ми омръзна вечно да не се знае какво, кога и дали ще се случи.... в интерес на истината в началото бяха доста стриктни, но после какво им стана, много си повярваха ли незнам....

сега за първи път поръчах с ФД, ама нещо ми се струва че гледам същия филм... не е нормално от толкова време да не им е обновена страницата.... поне си вдигат тел, и отговарят на мейли, защото да се свържеш с Даниела Крумова си беше късмет  ooooh!

# 118
Tова се чете на страницата на ФД:
КУРС №19 тръгва на 10.02.2014 г. и пристига на на 16.02.2014г.    ПЛАНИРАН

това виждам аз, дано да са по-коректни от другите, а и несъмнено знаят за тях, така че сега още повече трябва да работят и да ни спечелят:)

# 119
  • Sofia
Пак да отбележа, че според мен при ФД имат проблем с опресняването на страницата на различни компютри, давайте рефреш, за да видите новата информация. Ето това виждам аз:

КУРС №19    10.02.2014* г.    16.02.2014* г.    Планиран
КУРС №18    05.02.2014 г.    11.02.2014* г.    Пътува

Общи условия

Активация на акаунт