От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 884
  • 723
  •   1
Отговори
# 150
  • Димитровград
Днес си получих 2 броя пратки от  ФД. Hug Hug Hug Hug

# 151
  • Русе
Някой може ли да се похвали с получен мейл през втората половина на деня от Фр2Бг. Аз още си чакам и май няма да дочакам   ooooh!  Tired

пп:  Дочаках яяяяя   Peace Laughing

Последна редакция: сб, 15 фев 2014, 17:14 от Ylena

# 152
пратките са тук със сигурност.вчера ходих но още ги разпределяха

# 153
Francetobg

Пратки с неясен получател от последните курсове от Франция:
Снимките са на две пратки без получател. Останалите неясни са:
Александра Василева 1,348 Jennifer
Атанас Георгиев Стоянов 3,652 Ла Редут
Гергана Георгиева 1,804 Екседенс
Гергана Георгиева 0,510 Тати
Гергана Георгиева 0,200 Екседенс
Десислава Данчева 2,938 Ла Редут
Десислава Данчева 0,439 Ла Редут
Десислава Данчева 0,265 Ла Редут
Десислава Нешкова Колчева 3,240 Ла Редут
Десислава Нешкова Колчева 2,191 Ла Редут
Десислава Нешкова Колчева 0,244 Ла Редут
Десислава Нешкова Колчева 2,889 Ла Редут
Йордан Димитров 1,595 С&А
Йордан Димитров 1,115 С&А
Йордан Димитров 0,680 С&А
Йордан Димитров 0,650 С&А
Милена Колева 6,745 Ла Редут
Николай Новкиришки 0,728 Ла Редут
Стела Досева 0,100- малък хартиен плик
Маргарита Петрова Петрова 0,406 Ла Редут
Гергана Георгиева 0,190 Тати
без име 4,000 Farmacie monge
Моля клиентите, разпознали пратките си, да се свържат с нас на е- мейл francetobg@gmail.com, за да уточним изпращането на пратките им!

# 154
Az si poluchih neshtata, vsichko beshe nared s tqh, shte pisha po-kusno

# 155
Уважаеми клиенти,
На 16/02/2014 г. /НЕДЕЛЯ/ пристигна курс № 19 на FRANCE DELIVERY. Пратките ще се обработват и всички наши клиенти ще могат да получат своите поръчки, съобразно избраният начин на доставка, както следва:
1.От офис на FRANCE DELIVERY
- 19/02/2014 г. /СРЯДА/ от 14.00 ч. до 18.00 ч.
2.Пратките за Еконт ще бъдат предадени на 19/02/2014 г. /СРЯДА/.
След завършване на курс № 19 - всички клиенти, за които има доставка ще получат уведомителни е-мейли.
Приятен и успешен ден!
Екипът на FRANCE DELIVERY

# 156
Здравейте пак, да довърша за Франстубг. Взех си нещата в събота, всичко по тях беше наред, имаше страшно много пратки, ама е нормално за толкова много време без курс да се съберат. Тъй като вече няма страница и не мога да видя, някой сеща ли се колко лв на килограм беше услугата? Стори ми се, че платих доста този път  Thinking

# 157
Здравейте пак, да довърша за Франстубг. Взех си нещата в събота, всичко по тях беше наред, имаше страшно много пратки, ама е нормално за толкова много време без курс да се съберат. Тъй като вече няма страница и не мога да видя, някой сеща ли се колко лв на килограм беше услугата? Стори ми се, че платих доста този път  Thinking

3 лв.

# 158
Момичета как се пазарува от 3 suisses май никой не превозва оттам,четох четох,но не срещнах някой да превозва  Simple Smile

# 159
  • София, Манастирски ливади
Момичета как се пазарува от 3 suisses май никой не превозва оттам,четох четох,но не срещнах някой да превозва  Simple Smile

ФД, когато бях СД приемаха по едно време, въпреки че официално беше обявено обратното. Попитай ги на мейл-а или във фейсбук.

# 160

3 лв.

да 3 лева е на кг, в тоя ред на мисли и аз да споделя, че доживях имейл от тях за последната си изстрадана поръчка, и там пише, а и като си видите кг и паричките, може да се сметне ориентировъчно:)

# 161
Е много им поздрави. Аз вече сам ги пуснала. Каквото си искат да пишат. Трети страни и обстоятелства свързани с тях няма написани никъде. Докато не видя резултати от проверки няма да мирясам. В нарушение са на много неща и за тях ако не си го отнесат....нека си дрънкат. Има си закони и това е. А ако нещо не пристигне, бог да им е на помощ. Свързах се с международните отдели на колисимо. Ако липсват пратки ще окажат пълно съдействие и ще изпратят всички необходими документи.
Здравейте, момичета!
Аз съм поредната изгоряла от ФР2БГ. Пратката ми е пристигнала на 06.01.14г. но те отричат и дори не ми отговарят на запитваният.Отговорът им по телефона е сякаш това е нещо нормално. Къде не отишли 60 Евро. Бих съдействала с каквото мога да си получат наказанието и да спрат с кражбите.

# 162
Аз си получих 3-те пратки които чаках от ФРтоБГ. Може да се каже че съм доволна, ако не се брой че си чаках нещата 2 месеца Rolling Eyes

# 163
Така! Да се наредя на опашката от недоволни и аз:
Днес получих последните си пратки от ФР2БГ. От единият кашон на C&A ЛИПСВА дамско зимно яке. Кашона явно е отварян, защото знаете колко добре са залепени.

Като изключим материалната ми загуба, ми е криво, че някой е откраднал от мен. За съжаление, обаче има хора, които без срам злоупотребяват с нашето доверие.
Може и да греша, но съм склонна да си мисля, че след подобни изпълнения ФРАНСТУБЕГЕ ПРИКЛЮЧВАТ С ДЕЙНОСТТА СИ!

Мен вече са ме загубили като клиент. Съжалявам, че им се доверих.

# 164
  • Плевен
Здравейте,
Днес имам мейл и смс от Еконт за 2пратки от Дамарт, а аз не чакам такива...Имах 4пратки отказани и отблокиране на парите  newsm78, ако имам адашка с имена Елена Петрова и да чака пратки да ми пише Peace Днес след работа отивам в Еконт и ще ги погледна, ако не са моите ще им ги върна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт