От Франция до България - превоз на покупките ни (20)

• 54 894
  • 723
  •   1
Отговори
# 165
и аз като preci, днес си получих последната пратка от франстубг, голямо чакане падна, явно имала съм късмет, че нямам изгубени неща, но пък ми изгубиха доверието!!!

# 166
аз съм доволна от франсетобг получих си всички пратки,е това голямо чакане е доста изнервящо  Mr. Green,но за толкова години нито една пратка не ми е била отваряна  Peace

# 167
  • Плевен
Здравейте,
Днес имам мейл и смс от Еконт за 2пратки от Дамарт, а аз не чакам такива...Имах 4пратки отказани и отблокиране на парите  newsm78, ако имам адашка с имена Елена Петрова и да чака пратки да ми пише Peace Днес след работа отивам в Еконт и ще ги погледна, ако не са моите ще им ги върна  Peace
Получих си подаръците от отказаните от тях поръчки  Shocked, много странно...Дано всички си получите пратките Peace

# 168
Здравейте. И аз си получих трите последни поръчки - слава богу, не бяха отваряни, и нямаше липси. Но наистина доста почакахме.

# 169
  • София
А  от СД получихте ли мейли за утре? Защото аз имам проблем с една пратка  от там  Sad

# 170
И аз да се отчета с получена поръчка от Сефора с Франсето  Peace Всичко е наред, не липсва нищо/въпреки притесненията покрай голямото чакане на курсовете, защото и не беше само за мен Hug

# 171
  • Пловдив
Днес и аз получих мейл от Francetobg, че поръчките ми са изпратени, утре ще са тук. Аз съм много доволна от този превозвач. Ползвах ги няколко години и си получих абсолютно всичко. Peace  

Последна редакция: ср, 19 фев 2014, 16:19 от marzeliva

# 172
А  от СД получихте ли мейли за утре? Защото аз имам проблем с една пратка  от там  Sad
аз също съм в режим на изчакване нито мейл нито в е-еконт имам нещо.............. Tired

# 173
  • Бургас
Аз получих всичко. Даже и една пратка, за която ръчках колисимото дойде. Което не отменя факта, че ги чаках повече от месец.

# 174
И аз днес получих пратките си от France2bg. От доста време ги ползвам и всичко винаги е било наред.
Знае ли някой дали ще правят още един курс от Франция? Имам още 2 пратки доставени до тяхният адрес и се притеснявам какво ще се случи с тях.

# 175
И аз днес получих пратките си от France2bg. От доста време ги ползвам и всичко винаги е било наред.
Знае ли някой дали ще правят още един курс от Франция? Имам още 2 пратки доставени до тяхният адрес и се притеснявам какво ще се случи с тях.

Във Фейсбука бяха публикували, че всички пратки получени на техен адрес  ще бъдат доставени  Peace с още един последен курс

ето това е публикувано на 07.02.2014
" .... Всички пратки, пристигнали на адреса във Франция до края на февруари, ще бъдат транспортирани с още един курс, след което преустановяваме окончателно доставките от Франция."

# 176
  • на морето
Някой с имейл от ФД или поне да има пратка, отразена в сайта на Еконт?
Аз нямам нищо #Cussing out

# 177
И аз чакам, но..... интересно ми е как им отнема по-3-4 дни докато обработят и пратят нещата в БГ, а ФРтоБГ за един ден оправяха всички пратки newsm78

# 178
  • Плевен
Да се оплача  Confused Моите прословути пратки от Private Outlet - едната е при Фансето, другата беше върната от пункта и сега си чакам парите, а последната , която е и разделена на две няма да бъде доставена до края на месеца, а дават след 3-ти март да тръгва оттам и няма как да бъде прието при Франсето Embarassed Пиша вече 7-8 пъти да ми сменят адреса с този на Франс Деливъри, но отговор никакъв  #Cussing out Единствен вариант ми се вижда разговор с тях, но не знам дума френски, а и английския ми не е достатъчно добър. Моля, ако има някой от френско, който иска да ми направи услуга и да им се обади, ще платя разхода, разбира се  Hug

# 179

нали уж за утре е предвидено - 21.02. когато трябва да пристигне курс номер 20 на франсделивъри, аз  чакам първа пратка с тях, и много разчитам да не се изнервя както с другия превозвач Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт