Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 701
  • 726
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Честити ви рожденици!
Нелка,жив и здрав да ти е!Да те радва,обича и грижи за теб!Нека има усмивки и любов във вашия дом!
Зори,честит рожден ден на твоята сестричка!Жива и здрава и много късмет!А за тортата ти останах направо безмълвна.Браво!
И аз този месец съм пълна с рожденици.-Зет на 14,братовчед на 11,леля ми на 17.Все рибоци.

# 631
  • София
Честит празник на нашите рожденници! Да са живи и здрави и сестричката на Зорито, и мъжа на Нелиnewsm59

Страхотна е тортата, браво! А пък за първи опит - направо е приказна!  Hug

Аз напоследък съм в период на по-малко четене (понеже подхванах едно творческо ново хоби  Heart Eyes ). Но съм си подредила 2-3 книги за след като си свърша текущите, и всичките са обещаващи.  Grinning  Следя редовно темичките, но не съм писала, понеже още не съм прочела нито "Лунен дворец", нито "Устоите на Земята". На тях съм си.  Grinning

# 632
  • Benelux / Varna
Петя, а хобито е,,,?
Трудно е човек да вмести всичко което обича да прави в малкото свободно време, което има. И аз съм така, понякога наблягам на някое хоби в повече, друг път по-малко, зависи на къде ме тегли в момента Simple Smile

# 633
Нели, ЧРД на ТМ! Да е жив, здрав и вечно влюбен в теб!!!!

Зори, ЧРД на твоята сестричка! Всичко най- най хубаво за нея!

Тортата е много изпипана, изискана и семпла..красота!  Heart Eyes Браво!

Петя, какво е хобито? Да информираш любопитните персони..

# 634
Честити ви рожденици момичета , да са ви живи и здрави  Hug Весело празнуване ви желая  Hug
Зори , уникално красива е тортата , направо очите ми останаха в нея , голяма си майсторка , признавам те  Peace Hug

# 635
Честити да са скъпите ви рожденици! Да са живи и здрави,щастливи и обичани!  bouquet
Зори,тортата е много красива,предполагам,че е и много вкусна! Браво на теб,голям майстор си!  chef
Ние се върнахме днес от ски- ваканция на Пампорово. Успяхме да хванем последния сняг и покарахме страхтно. Simple SmileМного съм доволна! Не ми остана време за четене обаче и много ми липсваха книжките.
От утре ще започна нещо- задължително.  Wink

# 636
Зори, Нели, да са ви живи и здрави рождениците! Много късмет им желая от сърце!  Hug

# 637
Охооо, страхотна торта Зори, браво! Да ти е жива и здрава сестричката и да е много щастлива!

Нелчо и твоят любим да е жив и здрав и много да те слушка!

Аз бях на оперен концерт и много ми хареса Crazy

# 638
  • Benelux / Varna
Благодаря ви момичета за пожеланията за сестричката ми Simple Smile Радвам се , че ви хареса тортата, нядявам се и тя да я е харесала, а утре ще я споделя с приятели от курса ми по нидерландски. Далече съм от съвършенството, но пък е направена с много любов!

# 639
  • София
Най-хубавата торта е точно направената с много любов!  Heart Eyes  А твоята е изящна и красива в допълнение!  Hug

Скрит текст:
Хобито не го казвам още, да видим дали ще ми задържи интереса!  Wink

Момичета, пролетното време навън ме кара да си мечтая за някакво мини-пътуване (дори и само за уикенд сред природата),  Simple Smile  Да си почета книжка на някоя полянка с цветя и пчелички!

Гиговче, разкажи повече за концерта!  Hug

# 640
  • София
Нели, прочетох днешния виц в дир и се сетих за теб  Laughing:

- Защо калинките летят бавно?
- За да не им отнемат точки.

# 641
  • на североизток от Рая

hahaha

Аз го знам, Вени! Обаче ми стана баш драго, че калинки  и`Нели` вече е като синоним. Hug

# 642

Готин виц, не го бях чувала.  Hug

# 643
  • София
Нелка,какво стана?Прави ли кадрит кадир/простете ако не го изписвам правилно Embarassed/?
Спомням си,че някой някъде беше писал,че ще има нова книга на Джоджо Мойс?Или греша?
Някой запознат?

# 644
  • Пловдив
Чакаме издаването на български език на книгата й "The Last Letter From Your Lover" - буквален превод "Последното писмо от твоя любим"

Общи условия

Активация на акаунт