Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 30 087
  • 726
  •   1
Отговори
# 375
Гигова,  Joy , как се изцепи!  Laughing Смешно ми е как написа директно думата. Обикновено във форума на мръсните думи слагаме звездички както в мнението след твоето.
...
Еми нещата трябва да се изричат с истинските им имена, нали Flutter
Добре де, засрамих се Embarassed, извинетИ, ще се поправя, другият път ще я направя звездна мръсната дума Laughing

Отивам да мъча да се лекувам ooooh!
Червеното вино нали лекува newsm78 Thinking Laughing

# 376
  • Пловдив
За филма "Крадецът на книги":

Скрит текст:
филмът ми хареса, Лизел си я представях по-малка, бащата си го представях също по друг начин, но ми харесаха в крайна сметка. Това, което не ми хареса въобще, беше образът на Смъртта, който само е загатнат във филма... даже като кажа на някои хора, че не ми харесва как е изградена Смъртта, те се чудят дали не сме гледали различни филми... а в книгата това беше най-магнетичното за мен - симпатизирах на смъртта, съчувствах й, разбирах я...  Crazy

а колкото до книгата "Планината Броукбек", чете се за половин час и после дни наред не можеш да се отървеш от представата на гадните сценки  Sick За щастие вече не си спомням почти нищо от книгата, вероятно защитен механизъм  Mr. Green

# 377
# 378
  • Пловдив

Заедно с килограмите спада и умствения багаж  Joy пък може и да е просто грешка  newsm78

# 379

Заедно с килограмите спада и умствения багаж  Joy пък може и да е просто грешка  newsm78
Най-вероятно е само грешка, но ми стана смешно Peace

# 380
  • София
Направо в края на сметката да теглим чертата.Колко кг аджеба ще свалим до лятото newsm78.С или без добавки.Аз предлагам с четене и действие по книгата която неназоваваме. Hug

# 381
  • на североизток от Рая
 Не знам дали в тази тема да напиша, но понеже е спам-тема, се ориентирах насам.

В нашата библиотека я има книгата "Тайният живот на пчелите". /дори днес бяха 3 броя/.
Скрит текст:

Понеже е търсена, помня че Деси я търсеше, мога да я взема и да я пратя за прочит на желаещите.
 А не пречи пак да я търсите за закупуване, за да я имате и за вас.

# 382
  • Пловдив
Нели, много ще съм ти благодарна, в началото на годината се записах в нашата библиотека - колкото пъти отида все я няма, предложиха ми на същата авторка  „Престолът на русалката“, но ми се иска да прочета и пчелите, ако не те затруднявам бих се възползвала от предложението ти, след това ще се реванширам.  Hug  bouquet

Хайде и нали е спам, а и много от вас са в ГР

„А планините ехтяха” бе избран за най-добър роман на 2013 г.        

Най-популярният сайт за книги „Гудрийдс” обяви спечелилите тазгодишните награди за най-добри книги в 20 категории, за които гласуваха около 2 милиона читатели. „А планините ехтяха” на Халед Хосейни бе избран за най-добър роман на 2013 г.

# 383
  • на североизток от Рая
Деси, при следващото ходене още ще ти я взема. И ще го направя с удоволствие, не се чувствай задължена.  Hug

# 384
  • Пловдив
Деси, при следващото ходене още ще ти я взема. И ще го направя с удоволствие, не се чувствай задължена.  Hug

Идва ми да ти изпратя цял рояк калинки, но няма да мога - ще измисля нещо друго   bouquet

# 385
# 386
  • Пловдив
Някой чел ли я тази книга?

# 387
Аз не съм я чела Деска, дори не съм я чувала и виждала Rolling Eyes Rolling Eyes

# 388
И моята "Зимна приказка в Ню Йорк" пристигна , ама тя е огромна  Shocked  Определено няма да я чета скоро , плашеща ми е с този обем , иначе е страхотна корицата , много ми харесва  bowuu

# 389
  • на североизток от Рая
Аз не съм я чела Деска, дори не съм я чувала и виждала Rolling Eyes Rolling Eyes

И аз.  Rolling Eyes Каква обложка само.  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт