Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 751
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
  • на североизток от Рая
Киф, Гигова, Нели дано бързо се оправят дечицата ви Praynig

Hug Hug Hug

Моят син е в петдневен болничен.
Скрит текст:
С остра вирусна инфекция и гнойна ангина+възпалени венци. Всякакви екстри си има. Изръсих сума пари в аптеката, че и антибиотик има, което най не ми допада, но лекарката се застрахова навреме. Поне е жизнен, няма висока Т, обикаля из стаите и скучае. Иска да е на у-ще и това е.  Whistling Сега запарих лайка, ще ходя да го увещавам да се жабури с нея.

# 541
  • София
Нели,много е неприятно това!Дано му мине бързичко.
Киф и Гигова,и вашите дечица  да оздравяват и все хубави неща да чуваме.
Аз днес съм рекордьор по посещаемост.Най-много деца в моята група от цялата дг.
Повече дори от ПДГ.Да са ми живи и здрави!

# 542
  • София
Нели, да му купиш цяла кутия сладолед на малкия младеж Mr. Green! Много помага и гаргара със сода или сол. Ангината е страшно гадна болест!

# 543
  • на североизток от Рая
Нели, да му купиш цяла кутия сладолед на малкия младеж Mr. Green!

Сладурана!  Hug

Скрит текст:
Кака му от солидарност се жабури с него с лайка. И се хилят като лудички.  Joy

А ангината е гадна, спор няма. И гърлото му е доста зачервено, дано да не вдига температура, че мен от това ме е страх много. И при мен децата са всички, няма болни. Ама има деца с главоболие.

# 544
  • София
.... Ама има деца с главоболие.
Синът ми днес каза, че трима човека от техния клас ходили до лекарката заради главоболие. Май пак върлуват вируси  ooooh!.

А колкото до сладоледа, на шега на майтап, така съм лекувала сина ми, защото не можеше да хапне нищо друго от болка, а студеното му действаше добре на възпалените сливици. Разбира се, това го координирах с личната му лекарка.

# 545
Ох, Нелчо, да се оправя бързо Тони, миличкият той, ама поне е жизнен. Като си го почнала навреме, ще се излекува, няма начин, сега да стои на топличко и повече течности-тъкмо ще си почине детето малко.
И на моят му стана скучно и днес с нетърпение отиде на училище Grinning Rolling Eyes

Ох това главоболие е гадно, малкият миналата година беше така и много се бях притеснила Rolling Eyes

И аз знам за сладоледолечение по време на ангина Peace

Ох да се оправят всички болни и да се стопля вече, че и това гадно кишаво време, краката на децата все мокри ooooh!

# 546
Нели , скорошно оздравяване на момчето ти  Hug Да си кажа и аз си мисля , че е добре да хапва по малко сладолед и да не пие горещи неща , студеното успокоява гърлото при ангини  Peace Няма да се притесняваш , всичко ще отшуми , всички се напатихме с гриповете тази зима , да се стопля вече , че ......  ooooh!

# 547
Здравейте!
Купих си книгата "Мъжът, жената и гладът" на Даина Чавиано, но едва след това разбрах, че е трилогия. Та, ако някой я е чел - може ли да се чете направо тази част или трите са свързани?
Приятна вечер   bouquet

# 548
Здравейте!
Отдавна се чудя коя книга да прочета,а след като си харесам някоя се оказва,че я няма в електронен вариант. За това реших да ви попитам да ми препоръчате книга,която да е подходяща за момиче на 17 г.
  Благодаря предварително Smile

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 11:26 от dessi_kati

# 549
Нели, пожелавам на Тони бързо да се оправя  Hug

# 550
  • на североизток от Рая
Нели, пожелавам на Тони бързо да се оправя  Hug

Благодаря ви! На всички!  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 551
Нели, бързо оздравяване на детенце!  Hug

# 552
Добро утро момичета- кокичета, почерпете се за моя РД. Няма да питате на колко ставам, пък и аз няма да ви кажа и без това  Naughty  Joy

Скрит текст:

Хубав ден!

# 553
  • София
Киф,взимам си веднага!
Честит рожден ден!Пожелавам ти да бъдеш здрава,винаги усмихната,да ти се случват само хубави неща и да осъществиш мечтите си!

# 554
Ооо Киф ЧРД, да си жива и здрава и да сбъдваш мечтите си!

Общи условия

Активация на акаунт