Литературен спамо-чат - 4-та тема

• 29 708
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
# 616
Много ми палите любопитството с тази книгакоятоненазоваваме Thinking Всички говорят за нея -фенове и противници, а аз не знам за какво иде реч. Обаче като прочетох коментарите в нета, някои говорят за мозохистични секс изпълнения, и ми се отщява Sick
  Относно: книгакоятоненазоваваме. Подариха ми я Simple SmileОт липса на време, но здраво любопитство, си признавам :oops ,: търсих по диагонал онази тема....срещнах я към 115 страница, докато поразрових- не ме грабна сюжета, не припаднах и от стила-тип Даниел Стийл. Но нали човек цял живот се учи, разбрах как години наред съм ....практикувала Embarassed Embarassed "ванила"( демек: нормален), без да имам и най-малка представа за това име. Laughing

# 617
  • София
За любителките на Камилата /Лекберг  Wink / нов епизод е пуснат в Замунда:

Fjallbackamorden 4: Ljusets drottning / Убийства във Фелбака 4: Кралицата на светлината

# 618
За любителките на Камилата /Лекберг  Wink / нов епизод е пуснат в Замунда:

Fjallbackamorden 4: Ljusets drottning / Убийства във Фелбака 4: Кралицата на светлината

Миж ,благодаря ти , че споделяш за филмите на Камилата, аз първо ще изчета книгите и после ще си дръпна филмите , аз .... утре ще тичкам към пощата  Heart Eyes  Hug Благодаря ти много , много , много  Hug

# 619
  • Benelux / Varna
Киф ще покажа , ако става за показване  Joy От вчера съм я почнала, днеска  я довърших, утре ще я сглобявам ( че за пръв път правя двуетажна), във вторник ще я ядем ( защото е за сестричката ми, рожденничка ми е, макар и далече, сигурна съм че ще се зарадва ).

# 620
  • на североизток от Рая
ЗориHug, и аз искам да видя творението ти. Голямо старание влагаш, със сигурност е хубава. А и мъжът ми е рожденик във вторник, но аз няма да му направя тора. Ще купя, а ще направя кодрит кадир, много вкусен крем карамел с блат отдолу. Прави се по интересен начин.  Simple Smile

# 621
  • Benelux / Varna
ЗориHug, и аз искам да видя творението ти. Голямо старание влагаш, със сигурност е хубава. А и мъжът ми е рожденик във вторник, но аз няма да му направя тора. Ще купя, а ще направя кодрит кадир, много вкусен крем карамел с блат отдолу. Прави се по интересен начин.  Simple Smile

Ааа знаем го тоя сладкиш, обожавам крем карамел, но не съм го правила досега, наистина изглежда много апетитно! Ще чакам да почерпиш във вторник с едно парченце  Simple Smile
Аз се притеснявам от сглобяването на тортата , да не рухне или кривне нещо, че чак се чудя дали утре да не я снимам на отделни етажи първо, че да я покажа на рожденничката, че току виж като  я слгобя и резултата да стане плачевен  ooooh!

# 622
  • Benelux / Varna
Идвам да почерпя с обещаната тортичка по случай рожденния ден на моята сестричка!
Това е първата ми двуетажна тортичка и не е много добре изкусурена, но аз си я харесвам  Blush

Искам най- искренно да поздравя и съпругът на Нели, който днес също има рожден ден! Нели, да ти е жив и здрав и на ръце да те носи! Обичайте се!

# 623
  • София
Страхотна торта! Браво, Зори  Hug
Да ти е жива и здрава сестричката!   Grinning
И на Нели съпруга - също  Hug

# 624
  • на североизток от Рая
Зори, тъкмо разглеждам темите за първи път днес и ти ме зарадва.  Simple Smile

Но ме зарадва и преди минути, когато държах писмото ти в ръце. Намерила си много оригинален начин да ме накараш да пея. Отварям картичката и....запях. Вярвай ми, истината казвам.  Grinning
 Много си сърдечна и ти благодаря!  Hug Heart Eyes

Благодаря и за поздравите за мъжа ми, не си забравила, че и той пораства днес.

А на сестра ти желая здраве, много положителни емоции с добри приятели и да е позитивна поне колкото теб.   bouquet

За съжаление не виждам тортата.  Confused А искам да я видя.

# 625
  • София
... не е много добре изкусурена...

Ти шегуваш ли се  Shocked ?!!!
Аз такава торта не бих могла да направя и след 100 години.
Браво на теб!!!

Не знаех, че съпругът на Нели е рожденик!
Да е жив и здрав, с много късмет и успехи  newsm67 !

# 626
  • Пловдив
Зори, тортата е РАЗКОШНА. Аз никога няма да успея да направя такъв шедьовър.
Нека сестра ти е жива и здрава!

Нели, отвори линка, трябва да успееш да я видиш - публично-достъпен е  Peace
Нека мъжът ти е жив и здрав, и още дълги години те обича и слуша.

Последна редакция: вт, 18 мар 2014, 15:45 от Десиссслава

# 627
  • София
Честити ви сестри и мъже  Heart Eyes, живи и здрави да са!

Искам да ям тортичка, мляс  eat!
Браво, Зори! Аз яйца по панагюрски, дето се готвят в тенджера с вода успявам да загоря (талант, какво да се прави  hahaha), ти за това творение не смееш да кажеш, че е изкусурено  Hug!

# 628
  • Benelux / Varna
Оуу Нели, нямаш си на идея колко ме зарадва, че си получила картичката ми, не очаквах да е толкова рано, пуснах я в петък! Радвам се, защото отидох до пощата да изпратя картичка на сестра ми за рождения й ден и понеже ти обещах нещо, а аз държа на обещанията си Simple Smile си го изпълних Simple Smile Щом ти си получила твоята картичка, значи и тя ще получи своята днес, което ме радва.
Нели заради теб ще пусна и една снимчица тук Simple Smile
Скрит текст:

Благодаря ви за благопожеланията  Hug

# 629
  • на североизток от Рая
Зори, тази торта аз посмъртно не мога да я направя. Какъв фин стил имаш. И почеркът ти го издава. Дъщеря ми се загледа как пишеш, усмихна се  и каза нещо хубаво.  Heart Eyes

Благодаря ви за пожеланията! Дано да е здрав мъжът ми!  Praynig
Скрит текст:
Че ме обича знам. Те очите му говорят, думи не винаги ми трябват.

Общи условия

Активация на акаунт