Азиатска козметика и грим 2

• 141 260
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
Много сериозно се заинтересувах от този крем на Мизон (по написаното разбирам, че кафевият е по-подходящ за проблемна, склонна към омазняване кожа). Има ли вероятност да запуши порите? Rolling Eyes Направо ми е мания вече тази тема. Confused doh

За кафявия пише това: Ideal for oily and acne-prone to combination skin types.

За черния това:  this cream works to address a wide range of skin concerns, including pores and blackheads

И двата не би трябвало да запушват порите (аз по принцип нямам точно такива проблеми и не съм се фокусирала върху това).

Иначе и двата не са тежка артилерия за акне и прочие проблеми - не съдържат разни съставки като масло от чаено дърво, сяра и пр. (те, ако съдържаха, нямаше въобще да са подходящи за суха и повяхнала кожа, а са си ок, само не са достатъчни като самостоятелна грижа) - просто не влошават положението при ползване, но няма да изчезнат пъпките примерно, нито ще заличат бръчки. Позволяват обаче заедно с тях да се ползват по-интензивни продукти за съответните проблеми.

Последна редакция: пн, 29 май 2017, 18:02 от кукумицинка

# 661
Благодаря! bouquet
Като поприключа наличната козметика ще обмисля май една такава покупка.

# 662
Благодаря ми момичета, екстракта от охлюви го дават и с анти-ейдж ефект... Аз четох преди време (но не намирам сега статията), че кремове с екстракт от охлюви, змийска отрова и отрова от пчели действали много добре срещу признаците на стареене на кожата... Peace

# 663
  • София
ако очаквате чудеса от крема от охлюви, няма да ги получите Simple Smile

това, което прави е, че хидратира много добре кожата, което никак не е малко, де Simple Smile

# 664
  • София
Този крем все пак е основен крем (поне по схемата, дадена от Мизон). И определено за мен си е такъв - лек, бързо попиващ, страхотна основа за останалите продукти.

# 665
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Момичета, моля за помощ Praynig
Искам ето този крем
http://beautynetkorea.com/product/skin-food-fresh-apple-sparklin … p;display_group=1
но е изчерпан на въпросния сайт и не знам откъде най-сигурно да поръчам с доставка до Европа. Идеи?

# 666
Момичета, моля за помощ Praynig
Искам ето този крем
http://beautynetkorea.com/product/skin-food-fresh-apple-sparklin … p;display_group=1
но е изчерпан на въпросния сайт и не знам откъде най-сигурно да поръчам с доставка до Европа. Идеи?

jolse.com
cosmetic-love.com Проверени многократно от моя милост. Peace

# 667
Благодаря много  bouquet , поръчах

# 668
  • Стара Загора
Благодаря много  bouquet , поръчах
Моля те да разкажеш повече за този крем.

# 669
Ще го пробвам за пръв път, не мога засега да дам лични впечатления, но по отзиви и ревюта съдя, че ще пасне добре на мазната ми кожа- обещава овлажняване, матиране и регулация на мастната секреция.

Онзи ден поръчах и

много се надявам да оправдае славата си на добър почистващ продукт. От известно време винаги имам поне по един корейски измиващ продукт, като в момента съм с този сапун и съм много доволна. Преди това съм ползвала основно пени- охлювената на Мизон, тази на Холика-Холика, но съм установила, че този тип продукти пресушават дори и моята кожа.

Поръчах си и 20 мостри от кафявия крем на Мизон- тъкмо привършвам гела, от който не видях никаква полза, та не ми се иска да купувам на сляпо крема. Надявам се да е по-добър и най-вече да няма онова отвратително усещане от сумата силикони, с които е наблъскан гела.

# 670
Момичета, здравейте.
Искам да си взема някаква пудра  с термозащита, която да нанасям и над грима през деня евентуално. Обаче аз като цяло пудра не ползвам, защото до сега винаги съм получавала ония ефект на много суха кожа и грозно напластяване и събиране на продукта, но сега съм решила, че ще си търся някаква.
По-скоро обаче не искам да е много матираща, тъй като кожата не ми е особено мазна дори и през лятото. Бях гледала в джолс едни хидратиращи на Миша, но сега нещо не ги откривам.
Помня, че няколко момичета пускахте някаква на Миша, ама ако си я бях и запасила ... ooooh!
Моля за препоръки.

Каня се от доста време да си спретна една поръчка с азиатска козметика, та сега покрай пудрата ще взема и с друго да допълня  Simple Smile Не съм ползвала много продукти, но от почти всичко, което съм, съм много доволна.
И ми липсват МеМеБокс, бяха толкова хубави кутии, почти всичко съм си изразходила.  Crossing Arms

# 671
  • Бургас/Пз
Момичета, здравейте.
Искам да си взема някаква пудра  с термозащита, която да нанасям и над грима през деня евентуално. Обаче аз като цяло пудра не ползвам, защото до сега винаги съм получавала ония ефект на много суха кожа и грозно напластяване и събиране на продукта, но сега съм решила, че ще си търся някаква.
По-скоро обаче не искам да е много матираща, тъй като кожата не ми е особено мазна дори и през лятото. Бях гледала в джолс едни хидратиращи на Миша, но сега нещо не ги откривам.
Помня, че няколко момичета пускахте някаква на Миша, ама ако си я бях и запасила ... ooooh!
Моля за препоръки.
Тази пудра поръчах аз http://missha.ee/en/catalog#!6/products/737 смятам обаче , че не е подходяща за суха кожа. То за сухите кожа трудно ще се намери подходяща пудра. Ползвам и на Авен 650ти фактор, но тя е по-скоро като фдт и не съм сигурна доколко е добре да се нанася върху друг грим.
Кушъните уж са по-добри за суха кожа май, но аз не съм ги пробвала и не мога да дам категорично мнение. http://missha.ee/en/catalog#!6

# 672
Здравейте на всички!

Не успях да намеря дали има подобна тема, затова реших да пусна нова (извинете, ако вече съществува).

Напоследък нещо се вманиачих по азиатска козметика, и по-специално корейска. Бих искала да попитам дали някоя от Вас си е поръчвала разни продукти, и ако да от кои сайтове и какви впечатления имате? Аз засега намирам що-годе интересни продукти с добри ревюта в iherb.
Ще чакам за отговори и мнения Relaxed

# 673
 Има тема Азиатска козметика и грим 2. Но позамря последните месеци. Основно корейски продукти  се коментират и сайтовете, от които поръчваме.

# 674
Напоследък нещо се вманиачих по азиатска козметика, и по-специално корейска. Бих искала да попитам дали някоя от Вас си е поръчвала разни продукти, и ако да от кои сайтове и какви впечатления имате?
От E-bay, не е имало проблеми.

Общи условия

Активация на акаунт