Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 255
  • 760
  •   1
Отговори
# 30
Честита 50-та темичка, красавици!   bouquet

Пак да си повторя питането от старата тема - базата на Гарние, Blur, дали е удачно да се използва с ББ крем? Или само с ФДТ?  Thinking
Ползвала съм я с бб крем, но трябва да сложиш наистина много мъничко. Аз първият път сложих доста щедро и лъснах като тиганче Grinning
Мерси, Жаки!   bouquet Напоследък кожата ми е толкова суха, че е почти изключено да лъсна, но ще го имам предвид.  Hug

# 31
  • гр. София
От немския сайт на MAC доставят ли до БГ и има ли цена за доставака?  newsm78

# 32
Не, не доставят. Но можеш да поръчваш от UK сайта с посредник.

# 33
  • гр. София
Благодаря.  Hug

# 34
DimS., аз се чудя точно за тези 2цвята и още не съм решила кой да поръчам.
Клоня сякаш повече към 150.

# 35
  • в 1001-та нощ
Не, не доставят. Но можеш да поръчваш от UK сайта с посредник.

Жаки, от немския с посредник не става ли?

Аз заради езика - не бих го ползвала, но ми стана интересно - дали си пробвала  Peace

# 36
Аз изобщо не съм наясно с посредниците и за това не знам дали има и немски такива.
Но съм им чела правилата в немският сайт, защото исках да поръчам нещо, но да го пратят на моя приятелка в Берлин и не стана работата. Искат картодържателя и адреса да са едни и същи. За UK не знам дали е така стриктно.

# 37
  • София
И аз тук, честита юбилейна   bouquet.

Блъра на Гарние и аз го нося под ББ крем, но съвсем мъничко слагам.

# 38
Честит юбилей и от мен, нищо, че съм съвсем нова Simple Smile

Аз лично като основа позлвам какъв и да е хидратиращ крем и после слагам една смес от фдт и ББ крем, пропорциите си ги смесвам по усет. Много естествено стои.

# 39
  • София
Аз ББ то обичам на "голо" да го нося.
Къде му е смисъла тогава на него с база отдолу? Thinking
Ще дръпне ли кожата полезните му съставки, ако сложа "преграда" помежду им.
И други въпроси, но....свързани с една друга тема имам в главата. Grinning

# 40
Засиви до колко им вярваш на бб производителите, че има полезни съставки в кремовете им  Grinning
А и този "блър крем" може да си го сложите примерно само на носа или на опоределена зона, където имате по-големи пори или бръчки (примерно).

# 41
Мерси за новата тема! Да ни е честита юбилейна!   ura

Жаки, сигурно си споменавала преди, но да те попитам: ти как/с какво нанасяш Ревлона? Или по-точно с какво получаваш най-добър резултат?  Blush

Днешното гримче, набързо направено:
(Веси, изцяло с Pretty Rebel на Tоо Faced е.)

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 17:21 от Епона

# 42
  • Австрия
DimS., аз се чудя точно за тези 2цвята и още не съм решила кой да поръчам.
Клоня сякаш повече към 150.

И аз така се чудех. И тъй като нямах възможност за проба, поръчах и двата цвята. За щастие и двата ми пасват върху кожата: открих, че разликата им не е голяма, нямат някакъв особен оттенък към розово или жълто, например, неутрални са и малката разлика в цветовете им на практика се компенсира върху кожата ми чрез пудрата на Clinique Almost Powder 01 Fair, която е точно между тях цветово:

Скрит текст:
Вляво Revlon Colorstay 24 110 Ivory, вдясно - 150 Buff
Леко е тъмна снимката ми, но се опитах максимално реалистично да снимам. Дано ти бъда полезна  Peace

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 17:12 от DimS.

# 43
Нанасям го с тези плостките четки за фдт, дето им казваме бояджийски. След това минавам цялото лице с влажна гъбичка за да попия излишък (ако има такъв) и за да се получи airbrush ефект.

# 44
Честита юбилейна тема и от мен  newsm51 Само да предупредя за ревлона,варианта за суха кожа мен лично ме пресушава доста,но странното е,че не с всички шишета е така,не знам до партида ли е  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт