Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 256
  • 760
  •   1
Отговори
# 45
Мерси, Жаки. Ще трябва да пробвам и с такава, че досега нито един начин за неговото поставяне не ме удовлетворил напълно.

# 46
Един малко глупав въпрос,но коректора се нанася след фон дю тена не преди,нали така?И още веднъж да попитам според вас удачно ли е да се нанася матиращ крем под базата и фон дю тена?

# 47
Мерси, Жаки. Ще трябва да пробвам и с такава, че досега нито един начин за неговото поставяне не ме удовлетворил напълно.
Aз съм пробвала с различни четки и техники, дори с пръсти... но само това за мен е начина по който седи наистина съвършено на лицето. Няма линии, не седи тежко или като маска.

sweety, можеш да нанасяш коректора и под и над фдт. Зависи как на теб ти харесва.
За матиращият крем ако смяташ, че лицето ти има нужда от него го сложи. Но ако ти е тежко (защото са все пак 3 течни продукта) го пропусни. Изпробвай вскякакви варианти и ще си намериш най-подходящото решение лично за теб.

# 48
  • София
Ау, като каза airbrush ефект, да ви покажа това видео за нанасяне на руж с тази техника на моята любимка Мис Мевън Heart Eyes:

# 49
И аз се записвам с една грим колекция. Все съм виждала ама тази мацка направо ми взе акъла: http://www.youtube.com/watch?v=Z6fwYYMf3K8

# 50
Момичета ще се възползвам от факта, че коментирате фдт на Ревлон  Mr. Green  Mr. Green ... как се справяте с ефекта, от защитния фактор, при снимки  Thinking ? Лятото използвам номер 330 natural tan, чийто фактор е 6 и нямам проблем, но сега зимата със 150 Buff лицето ми изглежда прекалено бяло на снимки .

# 51
  • Отвъд алеята зад шкафа
Честита юбилейна тема!

Тези чъбита на Буржоа отдавна им се каня и все не стигам до тях. Всъщност последния път имаше само 2 цвята, които не ми допаднаха и затова не взех, къде ги има с повече разнообразие?

# 52
  • pomorie
Някой има ли наблюдения върху тези две палитри на YSL      как са ,като наситеност на цвета и дълготрайност   Thinking

# 53
Нанасям го с тези плостките четки за фдт, дето им казваме бояджийски. След това минавам цялото лице с влажна гъбичка за да попия излишък (ако има такъв) и за да се получи airbrush ефект.

Жаки, би ли дала линк към този тип четки? Питах в парфюмериите в нашия град, но консултантките изобщо не са наясно - чак се учудиха, че търся четка за ФДТ Shocked

# 54
Жаки, би ли дала линк към този тип четки? Питах в парфюмериите в нашия град, но консултантките изобщо не са наясно - чак се учудиха, че търся четка за ФДТ Shocked

Ето това са "бояджийските" четки  Wink
https://www.zoeva-shop.de/en/makeup-brushes/face/108-face-artist/a-8000108/
Това е само пример, да видиш формата.
И Екотуулс имат една, която не е лоша. Те поне са по-достъпни:

# 55
Нанасям го с тези плостките четки за фдт, дето им казваме бояджийски. След това минавам цялото лице с влажна гъбичка за да попия излишък (ако има такъв) и за да се получи airbrush ефект.

http://www.maccosmetics.de/product/146/285/Products/Pinsel/Gesic … -Brush/index.tmpl

Ето за този тип четка говоря. Космите им са изкуствени и доста жилави. Пак са меки, но я има тази хубава "опора" при нанасянето.
Веси, тази която си показала е прекалено мека и не е точно бояджийската. Някои приличат на тях, но като нанасяне са различни.

На който му е интересно, малко ревю на Springsheen, Style и Warm Soul на MAC
http://www.makeupgalaxy.com/2014/01/the-big-three-springsheen-style-warm.html

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 21:43 от Жаки°

# 56
А, то е ясно, че както при всички видове четки и при тази, има по-добри и по-лоши. Аз дадох пример за формата  Peace

# 57
Веси, Жаки, благодаря ви    bouquet
Имам вече представа, остава да намеря от къде да си взема такава четка Blush

# 58
la_chiquita_linda, първата палитра я имам. Разкошна е, цветовете са хубави и наситени, подходящи са както за по-лек грим, така и за по-наситен.
Доста я ползвам, имам снимки и с грим правен с нея, но не са ми на този компютър в момента.

# 59
Момичета, някой пробвал ли е новата спирала на МаксФактор  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт