Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 50 (Честит юбилей, красавици!)

• 48 271
  • 760
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Честита юбилейна тема!

Тези чъбита на Буржоа отдавна им се каня и все не стигам до тях. Всъщност последния път имаше само 2 цвята, които не ми допаднаха и затова не взех, къде ги има с повече разнообразие?

Ами явно бързо се изчерпват, защото в Лили The mall имаше много цветове, а като реших да купя се оказа, че са останали тестерите и два три цвята.
Купих си plum russian от Ремедиум с/у книжния пазар, но не обърнах внимание кои са налични. Другото ми тяхно любимо е Peach on the beach Wink

# 61
Понеже трябва някакси да се  запиша в темата и за да не е просто "запис", се разписвам с нещо като грим, правен в 6:30 сутринта, на изкуствено осветление.

Снимките са доста светли, заради лампата, но каквото-такова Laughing
Съжалявам, че не е нещо особено, но не ми се иска да изпускам още страници докато се наканя да се гримирам малко по-интересно.

Жаки, мерси за новата тема и за това, че сте вмъкнали и моя блог между останалите на първа страница  bouquet

# 62
Aз като видя такова прекрасно око и мигли и забравям да гледам грима! Прекрасни очи Вержи Heart Eyes

# 63
Aз като видя такова прекрасно око и мигли и забравям да гледам грима! Прекрасни очи Вержи Heart Eyes

Мерси Simple Smile До преди месец миглите ми "се сменяха" и бяха по-късички и редки, но вече са си наред Mr. Green Де да бяха по-гъстички...
От Орифлейм ми изпратиха миглоизвивачка, ама никога досега не съм ползвала върху себе си и вЕрвайте ми, страх ме е да не си откъсна миглите.

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 23:27 от foxita

# 64
Страхотно, Вержи!
Честита ни тема:)

Аз днес правих един по-драматичен грим, оправям снимките

# 65
Не е сложно, аз около 10 години съм го ползвала този уред. Изглежда по-страшен от колкото е.
Но първите пъти го прави много внимателно, защото някои модели захващат малко по-грубо крайчетата на миглите.

# 66
Не е сложно, аз около 10 години съм го ползвала този уред. Изглежда по-страшен от колкото е.
Но първите пъти го прави много внимателно, защото някои модели захващат малко по-грубо крайчетата на миглите.

О, аз нямам намерение да я ползвам върху себе си. Поне не и постоянно. И без това миглите ми са извити и ако сложа повечко спирала ми се опират в костта и ме цапат.
Бих я пробвала само, за да видя как ще изглеждам.
А как е по-правилно да се използва-преди или след нанасянето на спиралата? Това съм се чудила винаги.

# 67
И мен ме е страх от този уред! Laughing

# 68
Ами май преди, че иначе може да ги среже ... ама не съм сигурна ... само веднъж преди 10 г ползвах еднократно, хахаха

# 69
  • София
На мен пък всички миглоизвивачки ми пречупват миглите или пък не ги хващат добре и се получава неестествена извивка в края на окото. Единствено с Шу Уемура нямам такъв проблем, но не мога да се убедя да използвам подобен уред достатъчно редовно  Tired

# 70
  • в 1001-та нощ
Аз също - преди спиралата, не ме е страх, но ми е неприятен и според мен уврежда, от години не съм ползвала Simple Smile

Също е трудно да се нацели подходяща за дъгата на окото - моята е прекалено извита Sad

# 71
Вержи,с какво си подхранваш миглите? Моите са дълги,но искам някак да пораснат още и да са по-гъсти.

И да питам - с какво си сваляте грима?

# 72
  • в 1001-та нощ
Аз наскоро си описвах ритуала в темата за Филорга и ще дам линк, че е дълго, а по-надолу има още един интересен за мен ритуал с масло.

Имаше идея да направим тема за ритуалите - още се чудя, но да взема да пусна  Blush

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=729042.msg27288162#msg27288162

А ето и линк към темата за ритуалите, ако някой желае да се включи  Heart Eyes http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=762842.0

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 23:59 от a.l.e.n.a

# 73
Хвърлете по едно око на нагряващите се миглоизвивачки, вариант са!
От последната страница на предишната тема:

Цитат
Такъв тип миглoизвивачка имам на Диор. Мисля, че е съвсем щадяща към миглите. Може да се ползва преди и след спиралата.

Друг вариант, за който се сещам, е от Cherryculture - на Japanesque

# 74
Докато се усетя, че има нова тема Blush
Радвам се, че и аз съм част от този юбилей Mr. Green
Жаки, от много време му се каня точно на Спрингшийн ружа. От твоите снимки Стайл даже още повече ми харесва. Харесала съм и на ДъБалм в тази гама: Хот Мама. Много са ми летни Simple Smile

От не знам колко време се каня да си взема Чъби стик на Клиник. Мисля, че от тях започнаха чъби стиковете. А ме е яд, че при нас няма чъби стиковете за очи. Изглеждат ми много лесни за употреба, особено сутрин, когато никога няма време.
Иначе аз си почиствам лицето от 10 години с мляко: La Roche Posay Toleriane за чувствителна кожа. Ползвам и на Клиник един като тоник, който е без алкохол и не е агресивен към кожата.

Общи условия

Активация на акаунт