ЮЛСКИ бебета - тема 13

• 23 463
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря, момичета! Надявам се да премине възможно най-леко. Ще видим как ще я караме довечера

bani4arkata, не виждам лично съобщение от теб. Нито в личния, нито в юлския профил.

nikolova_03 , добавена си.

Да бях писала на Катенцето и юли2013  Mr. Green
 Дара, родена на 02.07.2013, 3,750 кг. 51 см., термин 13.07.2013

Последна редакция: пн, 03 фев 2014, 21:27 от bani4arkata

# 556
Добър вечер, мами и бебоци  Hug

Иве, аз от Нанис съм много доволна, до сега не са ми пропуснали, ама то има 3 различни вида, сигурно зависи кой използваш  newsm78

Чета, вашите бебета говорят, казват мама, баба и други подобни.  Моите, пък нищо не казват , освен -Аааааааааааа и Ъъъъъъъъ, че и зъби нямат още.

Ние пъпчета си нямаме, паднаха в болницата и не ми ги дадоха, тук нямат такъв обичай.

# 557
Глупи, започна мокра кашлица. Другата седмица ще я водя пак на док ако няма изгледи за свършване.
Имаш ли страничка за творенията си?

Не се дразня от викове и скчане. Това са деца все пак, не възрастни, които да стоят мирно и кротко с ръце на скута. Когато каним хора с деца знам, че трябва да си прибера вещи, които могат да се счупят. Ако виждам, че вилнеят и времето позволява - ходим на вън ако не вадя лепилата и ножиците. И до гледане на филм мога да мина. Избягвам да сме с децата ако гостуваме на хора с особено ценни вещи, които са не една ръка растояние да бъдта счупени.

Джина, ако децата не знаят кога да замълчат, то възрастните определено би трябвало да знаят. Преди време си мълчах за коментарите за дъщеря ми. Вече не. (Еле пък да почне да ми възпитава моето, след като нейното не знае как да се държи).

# 558
Джине, и ти ли ма ,душа, не си в групата във фейса? И аз не съм и ми е много добре. Но си мислех, че съм единствена  Thinking
Кумата ти е простачка. Сори, не се обиждай. Или пък сериозно недоклатена. Или и двете. Аз като се познавам, нямаше да и се размине с мълчане.

Терп, бързо и скорошно оздравяване и да няма повече болести  Praynig

Радвам се, че се увеличихме и се появиха толкова хора  Hug

Ох Боци мрънка и отивам да го къпя......После пак.

# 559
Терп бързо оздравяване на децата  Praynig

Баткото по принцип пускаш ли го на градина? Аз честно казано не смея, особено и госпожата като каза, че е студено там. 2 акумулиращи и 4 духалки  ooooh! и пак е студено. Изтрещявам вече в нас с двамата, но точно от тия гадни вируси ме е страх ужасно.

# 560
Нашият батко не сме го спирали от градина изобщо. Откак се е родил бебо досега, Слава Богу, нито големият, нито малкият са се разболявали. Дано удържим фронта  Praynig Баткото всяка зима се държи все по-стабилно по отношение на болестите.

# 561
Благодаря, момичета! Надявам се да премине възможно най-леко. Ще видим как ще я караме довечера

bani4arkata, не виждам лично съобщение от теб. Нито в личния, нито в юлския профил.

nikolova_03 , добавена си.
Много благодаря!

# 562
Джине,не искам да те обиждам или нещо подобно,ма ти защо мълчиш,като ти обиждат детето?Ако някой си позволи да обижда Йоан ще му счупя главата,буквално.

# 563
  • София
Аз пък точно като Джина ще си затрая и просто ще намаля/преустановя контактите си с въпросната госпожа. Все пак става въпрос за усещане за нещо нередно, не е като онази да е казала директна обида, като "дъщеря ти е тъпа" или нещо подобно, че да и вдигнеш скандал.

За гърнето:
Скрит текст:
То е ясно, че няма да се научи за 1 месец на тоалетна, ама да види, че не е страшно. Братовчед ми беше на 3 години, ходеше без памперс, но когато му се допишкваше не искаше да чуе и види гърнето, а почваше да крещи памперс, памперс, памперс. Laughing Просто намерението ми е да я запозная по-рано с този предмет, пък тя когато реши тогава да го ползва  Peace

Peace Съгласна съм, затова отсега го слагам на гърне, като видя, че се напъва да ака. Да му се създаде асоциация между тези две неща. А както казах и преди, имам чувството, че чисто механически му е по-лесно да се изака, без да му е опряна хартията в гъзето.

С каката правехме така и сравнително бързо и махнахме памперса. Щом проходи (на 10 м.), вече можеше да сигнализира, че и се ака - отива до гърнето, хваща го и ние я слагаме. Е, памперси си носеше до година и половина, щото пишкането не го беше овладяла, но пак се радвам, че поне в "голямата работа" не е киснала месеци наред. Едно, че е гадно, но така и инфекции тръгват.

# 564
  • София
Benny G, аз очаквах, че каката ще носи вируси от училище, но през този сезон тя изкара една еднодневна кашлица и това беше. Не зная и аз как Маринка лепна вируса от немай къде.
Иве, аз на Марина и слагам какъвто памперс има на промоция. Сега сме на Тужур /wwwaz ги похвали/, Близначето ми донесе няколко за проба, останах доволна и купих.
Ахи, мълча, защото се старая да бъда дипломатична. Утре ще ви доразказвам, че сега отивам да се разправям с мм Twisted Evil
Лека нощ на всички мами, бебоци, каки и батковци. И татковци, хайде. Нека да е лека най-вече за Терп и другите болнички. Hug

# 565
Джине, честит зъбчо на Марина! По отношение на кумата, не знам как бих реагирала, не мога да си представя моята да изцепи нещо такова, но може би и аз като Карли бих постъпила.
Терп, дано се оправи скоро бебо! И въобще всички болни!
Агнеска, ходихме тази вечер до Лидл, харесаха ми само панталончетата за момиченца, но поради обясними причини, не купих. Взех предпазители за ъгли за маса и за контакти.
Мисти, ама много ви е хубав "трона", да си го ползва със здраве и по предназначение!
Пине, още не съм гледала клипчето на Ю. Иначе и моето Ю. крещи като изоглавено. Два пъти разплака братовчедка си, уплаши я, миличката. Те са с разлика 3,5 мес, ама тя пък като го види и му вика "бебе", падам от смях.
Ателието се намира на "Сава Доброплодни" 1, не е на "Съборни" магазина. Това е уличката преди кафе "Дилайт". Имат табела изнесена на улицата с курса на златото, а на вратата е залепено нещо, по което няма как да то объркаш Sad
Днес направих тест-драйв с количката в кишата, добре се справи, доволна съм! Simple Smile Излязохме в 15:30 и се прибрахме приблизително в 21, но не бяхме през цялото време по улиците де.
Забравих, днес разбрах, че моя много близка приятелка е бременна, чакат най-вероятно момченце в средата на юни. Много ми стана хубаво! Simple Smile

# 566
Да, karlie, и аз това имах предвид. Аз да й го показвам, а тя ако иска и 7 месеца да го овладява, да няма сега да пришпорвам детето.Тя така или иначе прави каквото си иска, поне и аз да отчитам някаква дейност  Rolling Eyes

# 567
Здравейте! При нас деня беше прекрасен. Зверинчо спа на 3 пъти по час и половина-два и аз барабар с него. Сега го изкъпах и го завещах на баща му да се приспиват. Това късно заспиване ме убива, но като знам че ако го сложа в 8 и утре трябва да ставам в 6 да си играем... преглъщам го някак си.  Mr. Green
Джине, вие с кумата ти в какви отношения сте? Близки ли сте по принцип? Не знам как си е позволила да изръси такава глупост! Аз лично не бих си замълчала!

Болничките, оправяйте се бързо! Така ме е страх от тези вируси, да минават бързо и да се забравят!

Честити зъбчета на всички! Да ви попитам какви са симптомите баш преди да пробие тоя заветен зъб бе? Реват ли по особено, неспокойни ли са? Аз след всяка ревлива нощ и на сутринта още не отворила очи бъркам в устата му да търся зъб  Laughing

# 568
относно зъбите аз съм същата...бъркам ли не бъркам в тая уста,ама няма нищо  newsm78 питам я къде е зъбака, ама и тя- мълчи ли мълчи  Rolling Eyes отдеве пак ме заръфа ама нищо не усещам  Tired

# 569
Джине,аз също бих си затраяла,а знам ,че не е редно.В мен обаче си е проблемът,така съм възпитавана ,да си трая,да съмн тактична и т.н. пълни ГЛУПОСТИ. Гледам да направя всичко възможно ,за да може синът ми да казва всичко ,което мисли.А не да таи всичко в себе си и тихичко да страда.Това е една от най-големите грешки ,които моите родители са допуснали по отношение на моето възпитание и ще гледам да не я повтарям.
Тони заспа едва преди малко с много плач.Не се издържа вече.Не знам дали са зъби ,но се мята ужасно ,не мога да го гушна и на ръце да го приспя.Сега с  него сме в хола ,а баткото плаче в спалнята  и иска да ходя при него ooooh! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт