Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 384
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
Ако беше невръстно момченце, щяха да погнат дядото, че го развращава с хазарт!
Колкото до визуалните несъответствия - те са вдъхновени от възрастовата условност на образа Дядо Мраз. Важен е символът с "подаръците", не колко е правдоподобен Wink

# 616
Концепцията й за мен е тъпа. Да не говорим, че това "тото" е пълна измама. Анимирана сфера, с анимирани топки, които уж се бъркат, т.е както е зададено в софтуера и такива числа се падат  Mr. Green

# 617
Абе и аз се чудя с тая анимация... Не е ли тъпо? Смисъл някой вярва ли изобщо?

# 618
Рекламата на новата тото игра на Нова 6/ 47  Joy
"Попълни годината на раждане на баба си- 49". Казва уж дядото на внука си, който е видимо 16-18 годишен. Не за нещо, ама единият от родителите ми е този набор и не си представям как може да има толкова голям внук. Не че е невъзможно, ама малко е изсмукано от пръстите. А самия "дядо" изглежда доста под набор '49г.  Laughing
Майка ми е '48 набор, свекърва ми е '49 и двете имат 19-годишен внук.  Wink
Но, че е тъпа рекламата съм напълно съгласна.  Peace

Най-дразнеща към този момент за мен е една шепнеща рекламата на някакъв сос "Маги". Направо откачам като я чуя.  Twisted Evil

# 619
"Попълни годината на раждане на баба си- 49". Казва уж дядото на внука си, който е видимо 16-18 годишен. Не за нещо, ама единият от родителите ми е този набор и не си представям как може да има толкова голям внук. Не че е невъзможно, ама малко е изсмукано от пръстите. А самия "дядо" изглежда доста под набор '49г.  Laughing
Но, че е тъпа рекламата съм напълно съгласна.  Peace

Най-дразнеща към този момент за мен е една шепнеща рекламата на някакъв сос "Маги". Направо откачам като я чуя.  Twisted Evil

Може, средно алгоритмично това означава, че той е бил на 23, когато е станал баща, и 46, когато е станал дядо  Wink Но дядото от рекламата изглежда като 80- ет годишен. Разбира се, това както казах е малко условно. Обаче тая игра си е пълна шмекерия и се чудя как никой не се е сезирал. Кой следи за коректността й? Как се теглят тези топки?

# 620
  • Велико Търново
Много харесвам Коледните реклами на Кока - кола, носят ми настроение и уют, и изобщо допринасят за празнично настроение Heart Eyes

# 621
  • Пловдив

Майка ми е 45 набор, баща ми 41 и имат 24 годишен внук. И не че съм родила много рано, на 25 бях.

# 622

Майка ми е 45 набор, баща ми 41 и имат 24 годишен внук. И не че съм родила много рано, на 25 бях.

За баба 45- ти набор е нормално, а баща ти е далеч от набор 49.

# 623
  • Пловдив

За баба 45- ти набор е нормално, а баща ти е далеч от набор 49.

Да, но и внукът им е на 24, а не на 16. Точно 8 години разлика с дадения пример и от страната на дядото и от страната на внука.

# 624
В новата реклама на Джъмбо на испански ли пеят?
И аз това исках да питам ?
Испански ли или португалски ?Имахме лек спор с мъжа ми ..
Иначе рекламата е супер сладка , момиченцето и то е голям бонбон. Peace Heart Eyes

# 625
Аз рекламата на Капи я харесвам заради това, че е направена като трейлър на романтична комедия. Дори първия път си помислих точно това - трейлър на филм.  Peace

+1. Виждам, че тук усилено се коментира и рекламата на 6/47. Много долен опит за смазване на конкуренцията. Между другото, днес за пръв път гледах тегленето, ако изобщо може да се нарече теглене. За пръв път виждам анимационно теглене, направо е смешка. Тази игра според мен няма да я бъде.

Сега пуснаха и рекламата на онова масло - Deutsche еди какво си, с кравата долу вляво. Е няма такова внушаване!

# 626
Нова избиват рибата с това печалбарство. Те и без това в момента са оглозгали телевизията от към филми и предавания, залагат само на директни печалби. Не знам още колко предавания от хазартен тип ще пуснат? То не са кутии, то не са билетчета, лотария, сега топки се бъркат, нищо че са виртуални. А най-тъпото с тия реклами беше по времето на мача Кличко- Пулев. Ей, от реклами нито веднъж не дадоха треньорските щабове по време на почивките   ooooh!

Последна редакция: чт, 27 ное 2014, 00:14 от Анонимен

# 627
  • Gotham City
Рекламата, в която казват "Погледни бежанците с други очи" току що ме разплака  Sad

Иначе тази много ми харесва

https://www.youtube.com/watch?v=ruav0KvQOOg

# 628
  • Варна
Много ми харесва песничката от рекламата на дъвки Ксилитол

# 629
Много ми харесва песничката от рекламата на дъвки Ксилитол

А на мен И на тойота и теленор  Peace

Общи условия

Активация на акаунт