Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 383
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Е българско кафе , рекламата що да не е в бг снимана ?

Това е от малкото реклами, които си личат къде са снимани. Повечето, като Бони например дори не е ясно къде се снимат. Да.не говорим, че много български реклами се правят от чужди агенции или използват чужденци за рекламите си. Пример за това е Бачково. Къде е снимана рекламата? Не е в България явно. Тука нема оазиси  hahaha И актьора италианец.

В Гърция е снимана.А оазисите не е задължително реално да ги има.

Ама как в Гърция е снимана???
Това е часовника на централна поща, страничната улица на Гранд хотел София, която води към Народния театър. Под колоните, които излизат на Гарибалди. София е красива, и ми харесва, че я показват. Гърция, ама друг път Simple Smile

# 646
Всички реклами на Отривин са ми леко гадни - тези носове на кънки и разположени по шезлонги - ако не смахнато, то някак доста сюрреалистично изглеждат  Rolling Eyes  а рекламите на Калгон редовно ми развалят вечерята напоследък - тъкмо си хапвам и хоп срежат някой маркуч на пералня и потече едно такова ...  блях  Sick   

# 647
10 от най-лошите тв реклами : http://vbox7.com/play:6a3ee75a На тази,която е на второ място със сълзи съм се смяла  Mr. Green

# 648
Не харесвам рекламата на пиле "Градус" , с мацката-герой.  Mr. Green

# 649
Харесва ми новата реклама на Шкода с децата в снега, които не искат да ходят на училище.
Не мога да я открия, ако някой успее благодаря предварително!

Eто я!

# 650
Рекламата на Шкода е от няколко години. Много ми харесва и на мен. Точно снощи видях, че пак я въртят по ТВто.  Simple Smile

# 651
  • somewhere near the sea
Още една реклама, където шепнат...боже,опази

Благодаря за песента, по-късно забелязах

А какво е това с лявата краварка?

Последна редакция: пт, 05 дек 2014, 19:49 от Marsia

# 652
  • Разпиляна във въображението

Името, марката, е трудно за запомняне, затова жената набива у съпруга си да търси краварката в долния ляв ъгъл, за да разпознае маслото Peace

# 653
  • Sunshine state
Рекламата на Сосиете Женерал ми се струва като имитация на тази на ПИБ. Rolling Eyes

# 654
Рекламата за Карловска луканка си е снимана в Карлово, харесва ми Simple Smile Харесва ми и тази за маслото с непроизносимото име с краварката. Мъжът ми естествено се впечатли от рекламата на Ягуар Simple Smile

# 655
  • Варна

Името, марката, е трудно за запомняне, затова жената набива у съпруга си да търси краварката в долния ляв ъгъл, за да разпознае маслото Peace

Зверски тъпата реклама е това с краварката.  ooooh!

# 656
  • София
Рекламата за Карловска луканка си е снимана в Карлово, харесва ми Simple Smile Харесва ми и тази за маслото с непроизносимото име с краварката. Мъжът ми естествено се впечатли от рекламата на Ягуар Simple Smile

То и аз се впечатлих от рекламата на Ягуар Simple Smile

# 657

Цитат
Зверски тъпата реклама е това с краварката.  ooooh!

Не съм специалист за да кажа, но ме усмихва, защото съм пращала детето, когато беше дете, точно със същите думи да ми купува спешно масло от магазина. От тази марка. Та връща ме назад във времето. Simple Smile

Рекламата на карловската луканка, нещо  не я схващам. newsm78 Карловци ни я изпращат или се сбогуват с нея фор евер? Голяма масовка, много средства, посланието ми се загуби измежду всичко. Или са търсели ефекта на Кока кола с камионите, които тръгват по цял свят.

# 658
И аз се дразня много на тази реклама /краварката/ #Cussing out

# 659
  • Пловдив
Аз пък харесвам краварката.
Не ми е ясно: "идва сезона на празниците и карловци се сбогуват с най-скъпото си" ... луканката заминава. Не ми е ясно, като човек, който знае, кога са празниците и като човек, който е изпращал тонове луканки (работих в такова производство) как ноември и декември месец карловци изпращат "най-скъпото си", като ръсят пътя на камионите със свежи розови листа (къде рози по това време) пък и карловци много леко облечени за да чакат зимните празници... Не ми харесва как е изпълнена идеята в случая.

Общи условия

Активация на акаунт