Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 371
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Здравейте, включвам се и аз в темата, защото наскоро с една приятелка точно това коментирахме.

Рекламата за краварката ми е тъпа и на мен. Не знам дали сте обърнали внимание, но накрая мъжът, след като цял ден е мислил за краварката стои със сина си пред затворения магазин. Има вкаран комичен елемент, но въпреки това не ме грабва.
Очарована съм от рекламата на Петрол. Включени са три различни скеча, и трите забавни. smile3501
Винаги съм се радвала на коледните реклами на кока-кола, но мисля, че в последно време се изчерпаха.
Интересен и приятен е замисълът на рекламата на Виваком - седят си двама души в къщи и мислят какви подаръци да купят на голямата фамилия /без да се задълбавам в подробности като например как ще ми подарят телефон с тарифен план на изплащане - те ли ще го плащат, или ще ми поемат само първата вноска newsm78/

# 661
Тази я мернах наскоро и ми хареса https://www.youtube.com/watch?v=w-1XB00Ss8I  Много е ....  романтичен финалът   Mr. Green  Като идея ми напомня рекламите на Хайнекен, а те са ми любими повечето.  Краварката в левия ъгъл ми е досадна, а и какво му е трудното на Дойче маркенбутер?   Thinking Laughing  

# 662
  • София
Харесвам всички реклами на Бейлис. Тази която е показала Banshee ми е от любимите.

Харесва ми и тази:
„BAILEYS Christmas ad 2014 – Here's To Us“: http://youtu.be/3VCC3VL5SCM

# 663
Мен ме дразнят рекламите на натурални сокове, където всеки плод е откъснат с любов за нас(потребителите) огрян от слънце и любов, както и усмихнатите берачи на пипер(чушки), патладжани и домати вложени в лютениците. Ххахаха. Изгнили плодове събрани в камиони, минали през машини, де измити, де, не. Айде, бе. Брани на ръка с усмивка и слънце. И лютеницата пак така - то не са усмивки, то не е красота, а всъщност - да не виждаш как се правят. ПП Фрутели са едни от най отвратните сокове, които съм опитвала, но песничките им ме преследват, харесвам ритъма и мелодията, текста не слушам. Party Stop

# 664
  • Sofia
Ха! Ами ако пожат тоновете натъркаляни тикви, които съставляват 80% от суровината за всеки сок, дали ще ги продават толкова успешно, а?
Друго си е слънцето и нахилените феички...

# 665
  • Пловдив
Да за това на портокаловия сок пише 100% плод, а не 100% портокал.
100% плод, ама какъв?
Ясно, че е каляската на пепеляшка.

# 666
Убихте ме с тиквата!  #Crazy Идея си нямах.  Crazy

Извинявам се за спама.

# 667
  • Пловдив
Като тръгна разговорът на тема сокове - как намирате рекламата на Капи - тази с голямото космато куче?
Аз в началото помислих, че е мейкинг на нов филм, после се загледах, че е реклама - много оригинална идея. И няма "щастливи берачи". rotfImbo

# 668
Това за тиквите мислех, че важи само за лютениците.
Не знаех , че и соковете окепазяват с тях Mr. Green

# 669
  • София
Като тръгна разговорът на тема сокове - как намирате рекламата на Капи - тази с голямото космато куче?
Аз в началото помислих, че е мейкинг на нов филм, после се загледах, че е реклама - много оригинална идея. И няма "щастливи берачи". rotfImbo

Аз я харесвам.
Досадни са ми рекламите на сокове иначе - все едни и същи. Както казахте. - усмихнати и щастливи берачи, усмихнати и красиви пиячи, направо като магия действат на настроението, здравето, самочувствието.
 hahaha

# 670
  • Варна

Аз я харесвам.
Досадни са ми рекламите на сокове иначе - все едни и същи. Както казахте. - усмихнати и щастливи берачи, усмихнати и красиви пиячи, направо като магия действат на настроението, здравето, самочувствието.
 hahaha

А плодовете, които пият плодов сок? Ами че това си е жив канибализъм  Laughing

# 671
  • Пловдив

Мен ме кефи

# 672
Мен много ме дразнят рекламите на маргарин с вкус на масло или такъв с не знам си колко % масло  ooooh! Аз ако искам масло ще си купя,а не химии с такъв вкус  Mr. Green

# 673
Откога я търся тая тема  Hug аз съм луда по рекламата на Джъмбо и песничката към нея " Мамасита тарарара Санта Клаус"  newsm68

# 674
  • Sliven, Bulgaria
Откога я търся тая тема  Hug аз съм луда по рекламата на Джъмбо и песничката към нея " Мамасита тарарара Санта Клаус"  newsm68

Simple SmileИ на мен много ми допада

Общи условия

Активация на акаунт