Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 371
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • Пловдив
Мразя рекламата на Джъмбо и каква връзка има тази песничка на испански и английски с магазин Джъмбо и каква връзка имат децата и елхата с желираната зелена жаба, която изскача на екрана  Sick
Относно тиквите, защо да са окепазяване на сока? Те тиквите са си полезни, ама ако на рекламата даваха тиква или на сока пишеше 70% тиква + 30% портокал щеше да е по-честно.

# 676
Рекламата на "Хиполенд" със спасяването на дядо Коледа е изключително тъпа.  Mr. Green

# 677
Рекламата на София Ринг Мол ми е тъпа,един модерен Дядо Коледа ,който не знам защо много ми прилича на Домусчиев.... Embarassedсе гледат с едно хлапе ............

# 678
А плодовете, които пият плодов сок? Ами че това си е жив канибализъм  Laughing
Laughing Да, и на мен такива мисли ми навява.

Мразя рекламата на Джъмбо и каква връзка има тази песничка на испански и английски с магазин Джъмбо и каква връзка имат децата и елхата с желираната зелена жаба, която изскача на екрана  Sick
...
Според мен връзките са следните - в песничката се пита къде е дядо Коледа, детето подготвя мястото под елхата за подаръците, които трябва да му донесе добрия старец, а зелената жаба подсказва откъде да се вземат подаръците - от Джъмбо  Simple Smile

# 679
Ха! Ами ако пожат тоновете натъркаляни тикви, които съставляват 80% от суровината за всеки сок, дали ще ги продават толкова успешно, а?

За съжаление и тиква няма. Известно време имах възможност работя в такъв склад, няма да споменавам марката на соковете от коректност, но имаше брак от шишенца с прах - прах според цвета - розов- ягода, оранжев портокал/морков зелен- киви и пр. Та бракувала съм шишета, в които е сложен само прах - сухо вещество и машината е пропуснала да налее вода. Сещайте се от какво са соковете. Иначе и най - свежите плодове да ми се излеят от екрана - всичко е химия.

Рекламата на София Ринг Мол ми е тъпа,един модерен Дядо Коледа ,който не знам защо много ми прилича на Домусчиев.... Embarassedсе гледат с едно хлапе ............

Ама това дядо Коледа ли е? Чудех се тоя защо гледа така? Изобщо не си правя асоциации с дядо Коледа, а с Домусчиев- много точно попадение! Peace

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 09:49 от Билян@

# 680
Умирам от кеф на тая реклама. Естествено, без грам грим http://www.adme.ru/video/islandiya-vot-kak-nado-reklamirovat-tur … ej-strane-636455/

# 681
Ха! Ами ако пожат тоновете натъркаляни тикви, които съставляват 80% от суровината за всеки сок, дали ще ги продават толкова успешно, а?

Ама това дядо Коледа ли е? Чудех се тоя защо гледа така? Изобщо не си правя асоциации с дядо Коледа, а с Домусчиев- много точно попадение! Peace

Абе и аз си помислих какъв е този дърт похотливец ,който така се гледа с детето ,после реших ,че е Дядо Коледа с тази брада и подаръците ,които носи в края на рекламата.

# 682
Тази реклама не съм я гледала  Thinking а най-дразнеща за мен е тази на Кит-Кат с хипопотама дето хърка !

# 683
Тази реклама не съм я гледала  Thinking а най-дразнеща за мен е тази на Кит-Кат с хипопотама дето хърка !

Hhahha, той не хърка, а прави бийтбокс, бийтбоксира демек. Laughing

ПП На мен модерния Дядо Коледа ми прилиа на Ричард Гиър(не знам защо правя такава асоциация, но е факт Sunglasses). Тъпа е, ама "дядото" Wink е симпатяга.

# 684
Сега като се замисля...верно е бийтбокс  Laughing ама хич не ми харесва  Confused

# 685
  • Gotham City
Хора, току що гледах рекламата на store.bg що за девойка са сложили?!?!?!  Shocked
То едни вежди... ама само едната, ох трябва да видите за да ме разберете ooooh!

# 686
  • София
Много е тъпа рекламата на майонеза Краси с Кичка Бодурова и Мими Иванова.

# 687
Хора, току що гледах рекламата на store.bg що за девойка са сложили?!?!?!  Shocked
То едни вежди... ама само едната, ох трябва да видите за да ме разберете ooooh!
Видях я и те разбирам Laughing

# 688
Най-мразя реклами, които трябва да ми бъдат обяснени к'во по-точно трябва да значат Crazy-пример: онези безумия с космонавт в бара, пожарникар в бара и т.н. на загорка(слоган-а очаквай неочакваното)... ooooh!

Тез дни ми идва в повече оназ гадна провлачена музичка на ол нейчаръл  noear

# 689
  • Разпиляна във въображението
На мен ми е приятна серията коледни реклами на Виваком. Сладко семейство. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт