Най-приятната и най-просташка ТВ РЕКЛАМА - тема 10

• 108 352
  • 768
  •   1
Отговори
# 690
Най-мразя реклами, които трябва да ми бъдат обяснени к'во по-точно трябва да значат Crazy-пример: онези безумия с космонавт в бара, пожарникар в бара и т.н. на загорка(слоган-а очаквай неочакваното)... ooooh!

Тез дни ми идва в повече оназ гадна провлачена музичка на ол нейчаръл  noear

аз още не мога да ги схвана тези реклами  Embarassed

# 691
Най-мразя реклами, които трябва да ми бъдат обяснени к'во по-точно трябва да значат Crazy-пример: онези безумия с космонавт в бара, пожарникар в бара и т.н. на загорка(слоган-а очаквай неочакваното)... ooooh!

Тез дни ми идва в повече оназ гадна провлачена музичка на ол нейчаръл  noear

аз още не мога да ги схвана тези реклами  Embarassed

И ние с приятеля ми все се опитвахме да ги разгадаем,накрая решихме ,че са просто много тъпи реклами и спряхме с опитите  Mr. Green

# 692
Дразни ме много рекламата на майонеза "Краси" Mr. Green

# 693
Дразни ме много рекламата на майонеза "Краси" Mr. Green

добре,че влязох в темата да разбера, че тази с Мими Иванова е Кичка Бодурова  ooooh! и мен много ме дразни!

# 694
  • София
На мен ми е приятна серията коледни реклами на Виваком. Сладко семейство. Laughing
И на мен ми харесват. Особено любима ми е тази с плейстейшъна. Grinning

Дразни ме новата на Айко - мъж и жена (май е неприятната кифла от рекламите на вафли Хели) си избират стая в хотел и им предлагат с гледка към морето/планината/джунглата. Sick
Тази на Кит Кат с бийтбоксиращия хипопотам не ми харесва изобщо, но за сметка на това е любимата на сина ми. Mr. Green

# 695
Кока-Кола обикновено са с уникални коледни реклами,но тази година нещо не ми харесва тяхната реклама  Crossing Arms

# 696

Харесвам рекламата за дуела между шеф Манчев и Шишков  chef

# 697
  • Варна

Аз вчера за първи път гледах "Кошмари в кухнята" и супер симпатичен ми стана Манчев, за това и рекламите с него харесвам Simple Smile

# 698
  • Sofia
Ох, някой може ли да ми разясни рекламата на The One със Скарлет Йохансон?
Каква е идеята на целия диалог, нещо не схващам..

# 699
И аз не разбирам какъв е смисъла на този диалог  Mr. Green

# 700
  • София
И аз не разбирам какъв е смисъла на този диалог  Mr. Green
И аз не го разбирам. Единственото ми обяснение е, че може би рекламата има по-дълга версия, а тук въртят само съкратената такава. Thinking Иначе самата реклама ми харесва - двамата са много красиви и има една особена атмосфера. Heart Eyes

# 701

О да! Не разбрах какво рекламират даже защото се смях от сърце! " За рецепта натиснете 1, за намиране на тиган - 2..." Joy

# 702

Уникална е, така се прави реклама !

# 703
  • София
Супер дразнеща ми е новата реклама на Капи с "това момиче и това момче". Момчето е толкова лигаво мазно, че чак. Sick

# 704
  • София
Подлудява ме рекламата на Виваком. В един рекламен блок я дават по 5 пъти, не се търпи.

Общи условия

Активация на акаунт