Бурята~~La Tempestad~~Тема 5

• 32 501
  • 736
  •   1
Отговори
# 45
# 46
Кате, чакай само да мине само сватбата с химе и ще ни водите и нас, нали Twisted Evil

# 47
Кате, чакай само да мине само сватбата с химе и ще ни водите и нас, нали Twisted Evil

Ние ще чакаме,но да те предупредя,че по-скоро Химена ще ни води...тя е много по просветена Twisted Evil Twisted Evil...чувала съм че тапатиите от гуадалахара са не само най-красивите,но и най страстни и палави жени Twisted Evil hahaha hahahaсигурна,че Химена ни бие в това отношение Peace..друг е въпроса че химена трябва да пази публично приличие заради короната...иначе и тя си е признавала,че думата задръжки не съществува за нея Peace

# 48
# 49
Кате като ми говориш така скоро мисля че ще летя към гуадалахара и то не със самолет Twisted Evil Heart Eyes

# 50
и любимия регетон на уилям Heart Eyes

Впечатляващо!!!... Peace

...И Пол Уокър и Вин Дизел... И бързи и яростни...на фона на тази музика..Уау!!!...thumbsup

Мерси и Лека нощ!

Последна редакция: чт, 30 яну 2014, 02:53 от iss0o

# 51
Исе,лека!

и поздрав за приспиване

Наваретко,наваретко подпалиха ли ти се петиичките Joy Joy Joy

# 52
това да звучи познато на някого Twisted Evil Mr. Green

# 53
Аз ли нещо спя и сънувам,че влизам в темата и ви виждам във вихъра на мръсните танци,или ... Joy Joy Joy 3 часа през нощта Joy Joy

# 54
Вие ще подпалите бг мама бе хора посред нощ
Стършела вече сам се жили направо Joy Joy

# 55
Еми не е сън споко Joy Joy

да се върнем на куба

# 56
Селия Круз е кралицата на кубинците Mr. Green

# 57
Моята любима Heart Eyes и благодарение на мен сигурно ви е омръзнала Joy Joy

# 58
кате аз наистина лилавия хипопотам благодарение на теб вече го и сънувам,разбрахме,че ти е любимо Joy Joy Joyама е много зареждащо hahaha

# 59
Това онова къде отиде...той да не запали турбото за гуадалахара Joy Joy Joy Кате ама и ти така го пална,то само тези признания за химена му трябваха...то неговото където е дълбоко hahaha..сега съвсем

Общи условия

Активация на акаунт