Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 705
  • Пловдив
Може ли линк към хидратиращата маска на Юриаж? Hug

# 706
  • Belgium
Може ли линк към хидратиращата маска на Юриаж? Hug

Ето я цялата серия (на мен кремът ми идваше прекалено тежък):

И само маската: http://www.uriage.com/FR/fr/produits/aquaprecis-masque-express

# 707
  • Пловдив
Благодара! Hug
Утре ще си я взема Laughing

# 708
  • София
Благодара! Hug
Утре ще си я взема Laughing

Наистина няма да сгрешиш.

# 709
Благодаря за препоръката за тази маска и аз  Hug Това ще ми е следващата покупка.

Аз обожавам силно хидратиращи продукти.
Една от причините е, че не пия много вода. Ужасен навик, с който се боря безуспешно. Мога дни да изкарам без чаша вода. И това, разбира се, се отразява на кожата.
Компенсацията с козметика е недостатъчна, но..
.

# 710
  • Велико Търново
Аз досега не съм ползвала силно хидратираща маска, поръчах си ензимна, но и тази на Уриаж ще си взема - колко често я ползвате - 1-2 пъти в седмицата?

# 711
  • Belgium
Ами според нуждите на кожата, аз я ползвах веднъж седмично, но пък моята кожа не е суха  Peace

# 712
  • Велико Търново
Благодаря, Лу, и моята кожа не е суха Wink

# 713
  • Бургас
Ползвам хидратиращия крем-гел от серията и е много добър,  лек, за комбинирана кожа е идеален,бързо попива, остава кожа мека и нежна, изкарах зимата и пролетта с него. За лятото ще си взема нещо с фактор.

# 714
Наистина много ползотворна тема  Hug
Моята кожа за няколко години премина от суха към нормална до комбинирана към мазна бих казала дори. На пръв поглед изглежда добре, но отблизо са се отворили едни пори по Т-зоната и бузите, които постояяно се запушват ooooh! И сега се опитвам да и се нагодя в зависимост от нуждите.. понякога я усещам дехидратирана, понякога мазна.. сложнотия, но като цяло гледам да я почиствам добре и хубаво да я хидратирам, за да поддържам баланса.. намирисва ми на хормонален проблем по-скоро..   Blush
Отностно почистването на този етап, ако съм с доста грим:
1. Тоалетно мляко - Mixa в момента
2. Очен дегримьор - Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover/но честно казано не съм очарована, просто гледам да го довърша.. обикновено бадемово масло ми върши по-добра работа/
2. Мицеларна вода -Bioderma
3. Измовен гел/пяна - Estee Lauder perfectly clean splash away foaming cleanser , но тази на Shiseido extra gentle cleansing foam ми е любима/като ми беше по-суха към нормална кожата ми беше перфектна, че не пресушаваше, а почистваше..  като до проскърцване/;
4. Термална вода - La roche/Avene.. за мен разликата е единствено в пръскалото newsm78
5. Околоочен крем - Nuxe/ Estee Lauder
6. Крем за лице - Nuxe/ Estee Lauder
 Peace

# 715
  • Berlin
Аз да се оплача от Physiological Cleansing gel на Ла Рош, нали за почистване на лице говорим. Simple Smile Принципно е супер лек крем гел, не прави никаква пяна, все едно мажеш крем по лицето и отмиваш. Това може да е добре, обаче грим никакъв не маха и на мен лично малко ми липсва усещането за чисто лице след него. Иначе за без грим, сутрин бива.  Може би за чувствителна кожа ще е добре.
А аз имам 2 пълни опаковки от него и не знам кога ще ги свърша.  Crossing Arms

# 716
  • в 1001-та нощ
....
2. Очен дегримьор - Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover/но честно казано не съм очарована, просто гледам да го довърша.. обикновено бадемово масло ми върши по-добра работа/
...
 Peace

Няколко пъти го купувам и се насилвам да го харесам - но не, дори ми дразни очите  Sad

# 717
  • София
Аз да се оплача от Physiological Cleansing gel на Ла Рош, нали за почистване на лице говорим. Simple Smile Принципно е супер лек крем гел, не прави никаква пяна, все едно мажеш крем по лицето и отмиваш. Това може да е добре, обаче грим никакъв не маха и на мен лично малко ми липсва усещането за чисто лице след него. Иначе за без грим, сутрин бива.  Може би за чувствителна кожа ще е добре.
А аз имам 2 пълни опаковки от него и не знам кога ще ги свърша.  Crossing Arms

Така си е Peace На мен ми маха грима, но чистото усещане липсва.
Ползвала съм аналог на Авен, когато си бях докарала една гадна алергия с обрив и кожата ми беше много зле и понасяше добре, защото лекарствените кремове бяха ужасно силни. Май в такива моменти е подходящ и този... Иначе за сутрин е ок.

По темата: От два дни ползвам liz earle cleanse & polish с муселинена кърпа от комплекта и много ми харесва Peace

# 718
  • Berlin
Аз понеже сега ползвам бб крем и се опитвам да го махам с този гел, не става съвсем. После минавам с тампон и мицеларна вода и има какво да се почисти.

# 719
  • Пловдив
Вече имам маската на Юриаж за хидратация,благодаря ви момичета ,че споделихте Hug

Общи условия

Активация на акаунт