Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 120
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
  • София
Какво казвахте да се взима вместо муселинова кърпа? Тензух ли беше?  newsm78 Че много се захабява.

# 721
Аз пък не мога да намеря къде тук предлагат Юриаж.

Обаче днес открих нещо, което отдавна търсех make up premover за лицe. Марката е Emma S.
Не знам дали я има в БГ, аз поне не съм я срещала, но тук е от средния клас козметика.

# 722
Армира,сподели моля те малко повече за маската като добиеш впечатления  bouquet

# 723
  • в 1001-та нощ
Какво казвахте да се взима вместо муселинова кърпа? Тензух ли беше?  newsm78 Че много се захабява.

Така запомних и аз, но не ползвам, така, че съм на 90% сигурна, не на 100%  Peace

# 724
  • София
 Hug Мерси!

# 725
  • Пловдив
Точно тензух Peace

# 726
  • Sofia
   Да споделя, че съм много доволна от този измиващ продукт за лице, който си купих от FeelUnique, възползвайки се от доста изгодна промоция. Flutter Ползвам го вечерно време, а сутрин измивам с пяната на Filorga – и от нея съм много доволна. Peace

# 727
  • Пловдив
Ох,то май всичко на Елемис е хубаво Peace но моята слабост е Филорга Hug

# 728
  • София
Аз пък за Елемис не съм чувала. Виждала съм ги по разни сайтове, но нямам никакви отзиви за тях или мнение за конкрете продукт. Какво представлява тази марка, ако някой е запознат да сподели.

# 729
  • София
Прави ли пяна това почистващо на Елемис или е по-скоро крем-гел?

# 730
  • Sofia
   Не, не прави пяна, по-скоро нежен кремообразен почистващ продукт. Peace

И аз не съм особено запозната с марката, но съм чувала добри отзиви, а и самите им продукти са с много висок рейтинг във FeelUnique. За съжаление, някои от кремовете им идват твърде скъпички, като че ли...

Последна редакция: нд, 08 юни 2014, 13:56 от Black Cat 13

# 731
Елемис  Heart Eyes

Аз съм голям фен на марката и съм ползвала доста техни неща.
Трудно е да кажа кой е любимия ми техен продукт, определено не е един.
http://www.feelunique.com/p/Elemis-Soothing-Apricot-Toner-200ml Този лосион се нарежда на първо място и винаги имам една бройка от него. И май ще продължа да се връщам към него. Има силен аромат, който никога не е раздразнил кожата ми. А и помпичката е толкова качествена и самото полване на продукта е ужасно удобно.
Друг продукт, който обичам да позлвам през зимния период е този http://www.feelunique.com/p/Elemis-Sensitive-Cleansing-Wash-200ml
Няма такова божество за кожата! Измива идеално, без да премива и опъва кожата. Много икономичен продукт.

http://www.feelunique.com/p/Elemis-SpaHome-Skin-Nourishing-Milk-Bath-400ml Това е най-хубавият лосион за тяло, който съм ползвала някога! Уви, не няма как да го поддържам в арсенала си постоянно. Не е икономичен или аз просто обичах да се маца с него твърде много. МНого изискан и чист аромат, страхотна хидратация без грам лепкавост, Попива ведна.

http://www.feelunique.com/p/Elemis-SpaHome-Frangipani-Monoi-Body-Oil-100ml Това олио все още го ползвам, не само за тяло, понякога слагам и на косата, на лицето не съм пробвала. Ароматът също така божествен. Доста луксозна и тежка стъклена опаковка.

http://www.feelunique.com/p/Elemis-SpaHome-Skin-Nourishing-Shower-Cream-300ml Хубав продукт, има гъста консистенция. Позлвала съм го заедно с лосиона, който споменах и наистина в комбинация бяха чудесни. Кожата ми се чувстваше добре с тях, което е трудно постижимо.

Ензимната им маска за лице е един от най-добрите продукти на бранда. Има положителни мнения за нея. Аз не съм редовна в употребата й и не мога да споделя определено впечатление от нея.

Имаше и едни дневни и нощни капсулки за лице, които не откривам, но ги ползвах със страхотно удоволствие.

Общо взето Елемис наистина имат много добри продукти и не съм останала разочарована от тях.  Heart Eyes

# 732
Момичета, привет.  Hug От 20ти февруари минах на Филорга- бб крем, изоструктура и тайм филър мат. Със смесена към мазна кожа съм и бях овладяла омазняването с биодерма пор рифайнър и акне аут лосион + измиващи гелове от т. нар. медицинска козметика.
Март месец започнах да ползвам NutriBiotic, Skin Cleanser, Fragrance Free, Non-Soap, 16 fl oz (473 ml)

И положението започна да излиза от контрол- запушени пори, комедони дори, възпаления, омазняване. Пилинг процедури правя със сода един път седмично и един път седмично нанасям пилинг маска на Регал.

Отворена съм за съвети и критика.

# 733
  • Бургас/Пз
От прочетеното от тук в по-началните страници си поръчах ето този измиващ гел http://www.iherb.com/nutribiotic-skin-cleanser-fragrance-free-no … l-oz-473-ml/13314 и съм изключително доволна. Дори гримът от очите ми сваля без никакви проблеми. Благодаря ви за препоръките Simple Smile

# 734
Мисля, че поне засега си намерих моя начин за почистване. Може би вече от около месец използвам тези продукти и виждам разлика - кожата ми се чувства добре, изглежда здрава и свежа и вече ги няма неприятните усещания като пресушаване или раздразнение и т.н. Да уточня, че съм с нормална към суха чувствителна кожа. Все още не съм започнала превенцията срещу първи бръчки, защото не мисля, че ми е нужно - залагам на почистване, хидратация, подхранване.
Започвам с почистване на грима от зоната на очите като използвам мицеларна вода /Bioderma, Mixa, напоследък Garnier/. След това преминавам към цялостното почистване на лицето с почистващото масло на Lierac. Нанасям на суха или леко влажна кожа с масажиращи движения и след това почиствам с мокра памучна кърпа за лице. Почиствам отново с памучно тампонче с мицеларна вода цялото лице. След това напръсквам с термалната вода на Avene, подсушавам и нанасям серум и/или крем за лице и крем за околоочния контур / в момента ползвам серум Bioderma Hydrabio, крем Galenic Aquapulpe и околоочен Balea с урея/.
Няколко пъти седмично ползвам измиващия гел за лице с ексфолиращи частици с кайсия на Himalaya и освежаващата плодова маска отново на  Himalaya.
Всъщност като се замисля ми липсва двуфазен дегримьор за по лесно и бързо отстраняване на спирала и очна линия. Не, че мицеларната се справа зле, но с очната линия е малко по-дълга процедурата и панда-ефекта не ми е чужд.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт