Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 151
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Преди време много се зашумя за ензимните маски с папаин.Може ли някой да постне съставките на тази маска от iherb? Аз си взех тази:
http://amritalab.eu/beautystudio/maski/eksfolirashti/papain
От състава съм меко казано разочарована-силикон най-горе,в дъното на състава е папаина  Twisted Evil

В сайта е публикуван състава на всеки продукт  Peace
Да,аз видях,но вече бях поръчала... Sad

# 691
Най-новото, което имам за премахване на грим и то много успешно и само с вода, е тази микрофибърна ръкавичка. Страхотна е! http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/04/green-master.html

# 692
  • В къЩи.
От къде може да се поръча такава ръкавичка?

# 693
  • Варна
Най-новото, което имам за премахване на грим и то много успешно и само с вода, е тази микрофибърна ръкавичка. Страхотна е! http://beautyandrelaxblog.blogspot.com/2014/04/green-master.html
А дали я има някъде из парфюмериите Flutter

# 694
ръкавичката от..Био магазините

# 695
  • Пловдив
Дами,моля препоръчайте ми хубава маска за лице- хидратираща,подхранваща..? Hug

# 696
  • Бургас/Пз

Тази http://evelinecosmetics-bg.com/index.php?route=product/product&a … mp;product_id=519 на мен много ми допадна

# 697

Тази е много хубава - хидратира страхотно:

Estee Lauder Hydra complete mask.

# 698
+1 глас за ЕЛ имам я много е добра аз я ползвам и като маска и като гел/крем за почистване така ми казаха в магазина на ЕЛ

# 699
  • Sofia
Благодаря за чудесната тема!!!

# 700
  • Бургас
Момичета, ще ми препоръчате ли тоник за лице за нормална към комбинирана кожа, заглеждам се по Юсерин за мазна кожа, но се притеснявам да не изсушава кожата....

# 701
  • София
Момичета, ще ми препоръчате ли тоник за лице за нормална към комбинирана кожа, заглеждам се по Юсерин за мазна кожа, но се притеснявам да не изсушава кожата....

Биодерма е удачен вариант. Аз съм с нормална кожа, но последните години започна да става и комбонирана. Няма да изсуши кожата. Може и Юриаж да си вземеш, също са много хубави. На Юриаж им е много хубава хидратиращата серия, особено маската за хидратация. Просто великолепна. Аз съм изхарчила над 5 опаковки и като ми свърши пак ще купя. Олобено за лятото е много добра. Миналата година на морето я ползвах всеки ден след плаж за 15-20 мин и резултата беше страхотен - никакво изсушаване на лицето,  много свежа и хубава кожа.

# 702
  • Belgium
Още един глас за хидратиращата маска на Uriage  Heart Eyes

Направо усещаш как кожата ти я изпива и става по-плътна.

# 703
На Юриаж им е много хубава хидратиращата серия, особено маската за хидратация. Просто великолепна. Аз съм изхарчила над 5 опаковки и като ми свърши пак ще купя. Олобено за лятото е много добра. Миналата година на морето я ползвах всеки ден след плаж за 15-20 мин и резултата беше страхотен - никакво изсушаване на лицето,  много свежа и хубава кожа.

За коя маска точно става въпрос?  Grinning

# 704
  • Бургас

Биодерма е удачен вариант. Аз съм с нормална кожа, но последните години започна да става и комбонирана. Няма да изсуши кожата. Може и Юриаж да си вземеш, също са много хубави. На Юриаж им е много хубава хидратиращата серия, особено маската за хидратация. Просто великолепна. Аз съм изхарчила над 5 опаковки и като ми свърши пак ще купя. Олобено за лятото е много добра. Миналата година на морето я ползвах всеки ден след плаж за 15-20 мин и резултата беше страхотен - никакво изсушаване на лицето,  много свежа и хубава кожа.

И аз съм ползвала и бях доволна от хидратиращата серия на Юриаж. Може ли да ми пратиш линк за кои продукти говориш точно на Биодерма и Юриаж (от сериите за мазна кожа ли)

Общи условия

Активация на акаунт