Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 317
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Възможно е,но не знам какво да променя,както споменах пробвах да се мия с хидратиращ гел и пак е така,може би е някакво моментно състояние на кожата,а може наистина да е от продуктите...

# 511
Аз нещо нямам добри впечатления от този Клиник. Защо не пробваш да го спреш?
И махни скраба, особено ако е по-агресивен доста стимулира мастната секреция.

# 512
Скраба може да го махна,но Клиника хич не ми се ще да спра да ги използвам,като знам колко време чаках с нетърпение да си ги взема Confused

# 513
Дойдоха ми днес ензимната маска на Алба и измиващото към нея. Сега ги пробвах, измиващото ми хареса, не ми опъна и изуши кожата, предвид че мойта трудно се спогажда с измиващи, това изобщо не е агресивно. Сложих и маската след него малко ми пощипа,но не я държах много около 5 минути и тя ми се отрази добре. Като за първо ползване съм доволна и от двете.
Последно време съм зачестила измиващите, успях да намея 1-2, които да са ми ок и понамалих скраба, че преди през ден два позлвах този на Клиник и един друг от ДМ, а на клиник си е агресивен. Сякаш като го поразредих, кожата ми се омазнява по-бавно. Sweety и мойта така като тебе последните месеци както беше супер суха какво и стана като взех да лъсвам, щом почнах да ползвами матираши пудри, а преди никога не съм смятай. Доста време не бях я почиствала на козметик и след като го направих мисля, че и това си оказа влияние Simple Smile Да не би да има нужда от по-дълбоко почистване  Peace

# 514
Момичета, започнах да пълня пак кошницата в айхърб, затова бихте ли ме насочили към ензимна маска?

# 515
  • в 1001-та нощ
Тук можеш да разгледаш http://www.iherb.com/search?sug=enzyme+mask&kw=enzyme+&r … p;x=0&y=0#p=1

Първата съм я взимала няколко пъти, но тогава нямаше особен избор - редувах две маски - тази и на Дерма Е, те са доста различни, тази е като гел, прави лек филм и се отмива  Peace

# 516
От няколко дни се мия само със сапуна,спрях временно лосиона(от трите стъпки на Клиник),започнаха да ми излизат малки пъпчици по челото,там никога не съм имала пъпки ooooh!,дали наистина тези продукти не ми понасят,сега мисля да ги спра за няколко дни да видя дали ще се подобри кожата,колкото и да не ми се иска маи ще се разделим Sad,можете ли да ми препоръчате друга по нежна грижа подобна на трите стъпки,някаде четох положителни отзиви за продукти на Нукс,но незнам точно кои са...

# 517
sweety Simple Smile, ползвай 3те стъпки 2-3 седмици плътно и тогава прецени. Писали сме тук, че кожата така реагира в началото на тях, не се отказвай.

# 518
  • в Кошера
sweety Simple Smile, ползвай 3те стъпки 2-3 седмици плътно и тогава прецени. Писали сме тук, че кожата така реагира в началото на тях, не се отказвай.

Подкрепям.  Peace

В началото и аз бях така - никога не съм имала пъпки и проблемна кожа, но ми излизаха малко.
След 2-3 седмично ползване (и до днес, има-няма 3-4 години вече) смело мога да заявя, че не заменям 3-те стъпки за нищо! Винаги ги имам подръка.  Peace

# 519
С какво почиствате Double Wear na EL?  Praynig Голяма мъка се оказа...

# 520
С памук с тоалетно мляко ми пада всичко.

# 521

Подкрепям.  Peace

В началото и аз бях така - никога не съм имала пъпки и проблемна кожа, но ми излизаха малко.
След 2-3 седмично ползване (и до днес, има-няма 3-4 години вече) смело мога да заявя, че не заменям 3-те стъпки за нищо! Винаги ги имам подръка.  Peace

Ползвам ги от една седмица,пъпките доста ме притесниха,но щом и при вас е било така ще продължа пък да видим Hug

# 522
С памук с тоалетно мляко ми пада всичко.
Явно моето тоалетно мляко не е добро. С олио за лице пробвах, много време отне.
Яд ме е, че не си взех Тake the day off na Clinique вчера, четох много добри отзиви тук.

# 523
  • Belgium
sweety:) аз бих те посъветвала да не продължаваш с 3-те стъпки на Клиник.

Това е агресивна програма и на моята кожа действаше ужасно. Едва ли ще престане да раздразва кожата ти, колкото и време да мине. Тази програма определено не е подходяща за всички кожи, каквото и да се опитват да те убедят в бутиците им примерно  Laughing

# 524
  • Wolwedans
sweety:) аз бих те посъветвала да не продължаваш с 3-те стъпки на Клиник.

Това е агресивна програма и на моята кожа действаше ужасно. Едва ли ще престане да раздразва кожата ти, колкото и време да мине. Тази програма определено не е подходяща за всички кожи, каквото и да се опитват да те убедят в бутиците им примерно  Laughing
Aз също не се "сработих" с тази програма. Изобщо не ми повлия добре. Подарих я още на 2-та седмица- прекалено е агресивна за нормална кожа без проблеми...

Общи условия

Активация на акаунт