Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 312
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • в Кошера
Aз също не се "сработих" с тази програма. Изобщо не ми повлия добре. Подарих я още на 2-та седмица- прекалено е агресивна за нормална кожа без проблеми...

Не бих обобщила така.  Peace
Аз съм с нормална към суха кожа, без проблеми и особени нужди, пък ми се отразяват чудесно стъпките досега.
Явно е до потребност на кожата.  Rolling Eyes

# 526
  • Belgium
Абсолютно е до потребност на кожата  Peace

Моята например е чувствителна и излющващия тоник от стъпките ми се отразяваше като стъргане с шкурка  Sick Затова и ги има ето тези тестерчета, за да провери човек дали стъпките са подходящи за неговата кожа.

# 527
За тестерите не съм много съгласна,защото съм пробвала тестери преди да ги вземи стъпките,ползвах ги два дни и ми се отразиха супер на кожата,сега след известно време си ги купих пълноразмерни и ефекта е съвсем различен,при по продължително ползване се вижда как ще се отрази,поне при мен,като своя грешка отчитам че взех силен лосион номер 3,защото кожата ми в момента е мазна,но въпреки това маи ми пресушава...

# 528
3-те стъпки на Клиник се отразяват катастрофално на моята кожа и ги заобикалям отдалеч.

# 529
Аз имам тестерите, но не съм ги ползвала все още.

Интересно ми е как ще ми се отразят?  Сутрин и вечер ли се ползват или само вечер?

# 530
  • в Кошера
В момента ги ползвам сутрин и вечер.  Peace
Понякога сутрин ползвам само 3-тата стъпка, преди ББ или СС крема.  Peace

# 531
И аз ползвам сутрин и вечер,третата стъпка ми обясниха че е за нещо като балансиране доколко да се омазнява кожата,но аз не забелязвам някакъв ефект от нея и не я ползвам...

# 532
В момента ги ползвам сутрин и вечер.  Peace
Понякога сутрин ползвам само 3-тата стъпка, преди ББ или СС крема.  Peace

Благодаря!

3-та я ползваш като крем, така ли? 

СС крем какво е? Blush

# 533
След трите стъпки лицето става ли ви едно такова лъскаво,при мен го има този ефект,които не е много приятен?

# 534
  • Belgium
Третата стъпка е овлажнител, който компенсира сухотата, причинена от излющващия лосион (стъпка 2) и трябва да се ползва задължително.

Понякога след него се слага и крем, ако кожата има нужда от допълнителна хидратация.

# 535
Аз съм с комбинирана/склонна към акне кожа, доволна съм от трите стъпки, но смея да твърдя, че лосион 2 е по-хубав от 3. Той има салицилова киселина, която излющва, но и хамамелис, който компенсира и успокоява раздразнението. Лосион номер 3 е по-агресивен. Аз също правех грешката да взимам система 3 и не ми действаше добре. Сега си ползвам измиващото на Кларинс (абсолютно незаменимо), лосион номер 2 и хидратиращ крем на Биодерма и съм предоволна, пък и кожата ми видимо се подобри и изчисти.  Peace
За мен третата стъпка е безумно скъпа и неефективна, винаги я пропускам, харесвам хидратацията на Биодерма.  Simple Smile

Всичко е въпрос на проба-грешка и да откриете вашата лична формула.

# 536
  • в Кошера
Скрит текст:
В момента ги ползвам сутрин и вечер.  Peace
Понякога сутрин ползвам само 3-тата стъпка, преди ББ или СС крема.  Peace
Благодаря!

3-та я ползваш като крем, така ли?  

СС крем какво е? Blush

Третата стъпка е овлажнител.
Ако преценя сутрин, че кожата ми има нужда само от измиване с вода (примерно ако преди лягане съм я ексфолирала, слагала съм разни маски и т.н.), слагам само 3-тата стъпка, вместо днeвен крем.
Независимо дали ползвам ВВ крем или СС крем (color cotrol/correcting cream), хидратирам преди него.  Peace

# 537
  • Пловдив
3-те стъпки на Клиник се отразяват катастрофално на моята кожа и ги заобикалям отдалеч.
И на моята Peace

# 538
Пробвах веднъж Clinique, но не бях доволна. Нисък клас козметика, при това скъпа.
Има толкова други възможности, а и в темaта се дадоха доста идеи за продукти. Защо не ползваш други продукти sweety:)?

# 539
Благодаря Tyra  Peace

Общи условия

Активация на акаунт