Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 311
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Пробвах веднъж Clinique, но не бях доволна. Нисък клас козметика, при това скъпа.
Има толкова други възможности, а и в темaта се дадоха доста идеи за продукти. Защо не ползваш други продукти sweety:)?
Aми доста отдавна исках да си взема Клиник,никога не бях ползвала по скъпа козметика за лице,скоро ми се отдаде възможност и си ги взех,не мога да си позволя няколко вида продукти за принципа проба-грешка,имам такива които не са от висок клас козметика,но просто не мога да се примиря че дадох толкова пари,а да не ги ползвам,но въпреки това ако не ми понесат нямам избор.

# 541
На мен пък номер 2 от лосиона (втората стъпка) ми се струва по-агресивен от номер 3 на същия. Звучи парадоксално, но като пробвах номер 2, повече ми пареше и щипеше, стори ми се по-силен.

# 542
На мен пък номер 2 от лосиона (втората стъпка) ми се струва по-агресивен от номер 3 на същия. Звучи парадоксално, но като пробвах номер 2, повече ми пареше и щипеше, стори ми се по-силен.
Аз точно за това се зачудих,не усещам нито парене нито щипене което споделят повечето хора когато го нанасям,а в същото време маи доста изсушава...

# 543
Щипане усещам само от лосион номер 1 и 2; уж трябва да са по-леки, а ги усещам по-осезаемо от 3 (4 май не съм ползвала, а и не съм виждала наскоро, не знам дали не са го спрели).

Иначе с Клиник е така: понякога пощипват, усещат се агресивно - не само трите стъпки, а и други продукти, например кремовете. Но не бързайте да ги отписвате, обикновено има период на адаптация, после действат, поне при мен, много добре. Отначало Супердифенсът ми пареше, после толкова ми хареса, че не мога без него. С удоволствие си ползвам и трите стъпки - особено вечер, преди сън, понякога вместо последната ползвам друг крем. Но общо-взето винаги ги поддържам налични.

Струва ми се пресилено Клиник да се определя като "нисък клас", както чета в един от предишните постове; това, че индивидуално (от проба "веднъж", както пише потребителката) нещо не е понесло, едва ли е причина някой бранд с традиции да се заклейми.

Много хора първоначално, особено по отношение на кремовете, се бяха оплакали, а после бяха продължили ползването и бяха реабилитирали продуктите.

# 544
Щипане усещам само от лосион номер 1 и 2; уж трябва да са по-леки, а ги усещам по-осезаемо от 3 (4 май не съм ползвала, а и не съм виждала наскоро, не знам дали не са го спрели).

Иначе с Клиник е така: понякога пощипват, усещат се агресивно - не само трите стъпки, а и други продукти, например кремовете. Но не бързайте да ги отписвате, обикновено има период на адаптация, после действат, поне при мен, много добре. Отначало Супердифенсът ми пареше, после толкова ми хареса, че не мога без него. С удоволствие си ползвам и трите стъпки - особено вечер, преди сън, понякога вместо последната ползвам друг крем. Но общо-взето винаги ги поддържам налични.

Струва ми се пресилено Клиник да се определя като "нисък клас", както чета в един от предишните постове; това, че индивидуално (от проба "веднъж", както пише потребителката) нещо не е понесло, едва ли е причина някой бранд с традиции да се заклейми.

Много хора първоначално, особено по отношение на кремовете, се бяха оплакали, а после бяха продължили ползването и бяха реабилитирали продуктите.
Дано да стане така и при мен Praynig

# 545
И на мен Шисейдо не ми понесе и ми излязоха пъпки, но някак не е редно да твърдя, че е нисък клас  Peace
Трите стъпки се ползват винаги 3те. Аз съм с комбинирана към мазна кожа. Ползвам 1ва стъпка и 3та стъпка във вариант 3, а лосиона във вариант 2. Така ми ги даде консултантката. Сутрин и вечер ги ползвам, вечер нанасям серум против бръчки и нощен крем, а сутрин серум против пори и омазняване и бб или дневен крем, ако няма да се гримирам. На 5-6 дни правя дълбокопочистващи и ексфолиращи маски и 2-3 пъти нанасям хидратираща маска. Кожата ми не е била по-добре никога.
Това обаче не означава, че на всеки така ще му се отрази.  Wink
Суити, ползвай ги поне 2-3 седици и тогава реши. Пробвай без лосион, сутрин примерно, виж различни комбинации и тогава вече реши.

# 546
Премиум козметични марки:

bareMinerals
    Benefit
    Biotherm
    Carita
    Clarisonic
    Darphin
    Decleor
    DIOR
    Elemis
    Elizabeth Arden
    GUERLAIN
    Lancôme
    Shiseido
    Urban Decay
    Yves Saint Laurent

# 547
В този списък липсва Шанел, Ла приери, Сисли, Есте Лаудер на пръво четене.
На всяка кожа действат различни неща, няма смисъл да се спори кой е премиум и кой не  Peace
Аз мога да напиша, че и присъстващите Деклеор са страшни боклуци, от пробвани 2 крема.

# 548
Точно това щях да кажа - че този списък не е пълен и е някаква гледна точка на feelunique. Защо липсва Шанел, мигар не са висок клас? Липсва, защото не се продава във ФЮ.

Аз не казвам, че Клиник са равни на Шанел. Казвам, че не са "нисък клас" козметика; да кажем, че са среден - в подценяващ малко тон.

# 549
  • София

Супердифенсът е много странен,въпреки че имах горчив опит с него,преди около година го пробвах с променената формула на мостра и много добре го почувствах и днес ... взех си го и то голямата опаковка от 50 мл.
 За трите стъпки явно всяка кожа различно ги понася,на мен това една идея по-агресивно почистване от втората стъпка ми се отразява много добре,кожата ми го приема,направо светва,след известно време употреба на стъпките.Явно има нужда от "излющване".Ползвам двойката.

# 550
  • София
3-те стъпки ми влияят различно през различните сезони. Кожата ми е много чувствителна и алергична, но като си нацеля комбинацията ми действат страхотно- сега зимата ми пасва сапун 2-ка, лосион mild и моите си хидратиращи лремове. Лятото бях със същия гел 2, лосион 2 и ddmg- пак добре. Но лосион различен от mild версията го ползвам само вечер, тъничка ми е кожата за такова ексфолиране. Сега съм ги позарязала, но ги харесвам за кожата си.
Най-странното е, че версията extra mild на 1вата стъпка ми предизвиква ужасно парене и дразнене, а уж е най-щадяща..
Сега използвам Кларисоник вечер и съм влюбена в резултата и то само за няколко седмици.

# 551
3-те стъпки на Клиник се отразяват катастрофално на моята кожа и ги заобикалям отдалеч.
И на моята Peace

Аз също не съм доволна от тях. Ползвала съм два различни комплекта (двойка и за чувствителна кожа)  и от двата кожата ми се пресушаваше.

# 552
Някой има ли опит със системата за почистване Clarisonic?

# 553
  • в 1001-та нощ
Да, има и тема за нея  Peace но не пречи и тук да се коментира, какво те интересува  Blush

# 554
Някой има ли опит със системата за почистване Clarisonic?
или с Philips Visapure? Заглеждам ги тези уредчета, но не знам как ще се отразят на кожата ми...

Общи условия

Активация на акаунт