Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 284
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • в 1001-та нощ
Кларисоник доста съфорумки ползват от години, а Филипс се появи наскоро и някакви впечатления имат блогърки, които го получиха за подарък ....

Не зная някой да притежава и двата, но дори и така да е - Филипс не е ползван дълго, за да има впечатления в хода на времето  Peace

# 556
Измества ли ръчното почистване на порите от козметик?
Доколкото виждам не е подходящо за ежедневно почистване, а, да речем 2 пъти седмично.
Цената е доста солена за толкова рядка употреба.
Може ли да се каже, че изборът е между система за почистване, от една страна и ексфолиация и посещение при козметик, от друга?

# 557
  • в 1001-та нощ
Аз не се почиствам при козметик и нямам нужда  Peace

Четката е нежна и почистването е нежно  Peace Като внесат Кларисоник - пробвай как работи, за Филипс нямам идея дали сега се предлага и къде, но сигурно има демонстрационен център  Peace

# 558
  • София
Аз ползвам Clarisonic Mia вече две години всеки ден - сутрин и вечер.
Няма такова нещо като ползване 2 пъти седмично.
Абсолютно подходяща е за всекидневно почистване.
Има различни видове четки според типа кожа.

# 559
  • София
Да питам пак за Кларисоник-а. Може ли , според вас, да се ползва от деца? Хлапето е на почти 11 и виждам, че започват да се появяват пори. Още си е с детска кожа де, но пуберитета предстои. Та си мислех, дали няма да е добре да го накарам да се почиства профилактично- сега примерно 1 седмично, после-колкото трябва... Гледах, че има sensitive глава, дали е достатъчно мекичка или да не експериментирам с детето?

# 560
Аленка, имаш ли вече впечатления от машинката, която си купи от ибей? Нямам търпение да споделиш отзиви  Hug

# 561
  • в 1001-та нощ
aunt Ogg, според мен е подходящо  Peace и изобщо хубаво е да се създават навици на грижа към себе си  Peace

В темата за Кларисоник имаше коментар и за "кашмирени глави", които "не вършели никаква работа", може би са още по-меки, но е хубаво да се види за какво са предназначени  Peace

L0v3d, честно казано - не съм седнала да прочета внимателно всичко за нея  Blush То, не че е кой знае какво, но, се иска да се седне и прочете и осмисли  Peace а в последните седмици ми е ужасно напрегнато - от ангажименти и като седна - гледам да се разтоварвам  Blush

Освен това с тази бременност - вече 4 пъти кожата ми прави проблеми - необяснимо за мен 3 пъти имах възпаления, които си минаваха сами, но последния път - беше рана, внезапна - отворена  newsm78 Rolling Eyes за първи път ми се случва такова нещо - както херпеса идва изведнъж, така и това, но без мехурчета ....Бях ползвала една маска, но не ми е за първи път - възможно е да е реакция - на какво ли не се нагледах с кожата си в изминалите месеци, та по тази причина - не бързам да тествам, явно кожата ми е стресирана и объркана и не искам да я вкарвам допълнителни във филми  Peace

Но тези дни ще разгледам, тествам и пиша  Peace

# 562
Аленка  Hug наистина не рискувай сега с тези промени на кожата ти, има време за тестване.  Hug А и за финансите ми  ще е добре да чуя отзиви по-нататък  Embarassed Hug

# 563
  • най-шареното място
Aunt Ogg, аз бих дала една кърпа на детето да се четка сухо. Разтоварва, почиства и създава навици. Няма полета. Има активна тема във форума.

Добавям: същата тема е /дадената два поста по-долу/.

Последна редакция: вт, 11 мар 2014, 11:09 от арт мама

# 564
  • София
Арт мама, това темата за сухото четкане ли е? Не съм я поглеждала изобщо... Дай линк, моля!

# 565
Арт мама, това темата за сухото четкане ли е? Не съм я поглеждала изобщо... Дай линк, моля!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=769114.new#new
Заповядай  Simple Smile

# 566
Измества ли ръчното почистване на порите от козметик?
Доколкото виждам не е подходящо за ежедневно почистване, а, да речем 2 пъти седмично.
Цената е доста солена за толкова рядка употреба.
Може ли да се каже, че изборът е между система за почистване, от една страна и ексфолиация и посещение при козметик, от друга?

Не го измества Peace Аз имам Mia 2, с комбинирана към мазна кожа съм. Ползвам от около месец, с главата за чувствителна кожа, на по-ниската степен. В началото почнах ударно, всеки ден, по 1 път, вечер, за да премахна остатъците от грим. На четвъртия ден кожата ми стана доста пресушена, въпреки че ползвам Ибукито на Шисейдо (enriched), като нощна грижа. Сега ползвам пред ден Peace

Според мен честотата на ползване се определя от кожата. Ако на твоята й понася 2 пъти дневно и се чувстваш добре, значи така ще ползваш. Тя, кожата, сама ще ти подскаже.

Ходенето на козметик си остава, но определено кожата, при употреба на системата, е с по-бистър тен, ексфолирана и поне при мен има по-малко милиуми.

Алена, тези "кашмирени глави", за които говорош, "хидратиращите" ли са? Rolling Eyes Ако са същите, са много нежни и според мен стават за супер чувствителна кожа Peace

# 567
  • в 1001-та нощ
Май да  Blush

# 568
# 569
Я ми кажете добър дегримьор. Без мицеларни води, ако може.
Тоалетното ми мляко е на свършване и се чудя какво да взема, защото не съм никак доволна от него. Със сенки и спирала се справя, но с ФДТ едвам-едвам! ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт