Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 272
  • 736
  •   1
Отговори
# 570

Същите са, да. Много са нежни и мекички (от проба на ръката на суха кожа), но не знам дали са ефективни. Според мен стават за много чувствителна кожа Peace

# 571
Аз си поръчах Philips Visapure вчера, ще видим колко ще е ефективна... newsm78

# 572
  • в 1001-та нощ
Честито  Hug от нета ли?  Rolling Eyes

kiora  Blush коментарът на мацката беше, че "за нищо не стават"  Blush но то трябва и да се види за какво са предназначени  Peace

# 573

Да, от Амазон UK. Гледах я вчера в Технополис, четката се върти на 360 градуса и вибрира, надявам се да почиства добре без да дразни кожата ми.  Wink

# 574
  • Бургас
ДОбър ексфолиант да ми препоръчате за нормална към мазна, чувствителна кожа  Praynig

# 575
  • в 1001-та нощ

Да, от Амазон UK. Гледах я вчера в Технополис, четката се върти на 360 градуса и вибрира, надявам се да почиства добре без да дразни кожата ми.  Wink

А колко ще ти излезе финално в лв?  Rolling Eyes Има ли избор на четки по принцип или се предлага с една  Rolling Eyes

# 576
Излезе ми 250лв с доставка и с 2 четки (тази за чувствителна кожа се поръчва допълнително). През ноември е била за 200лв, но нямах търпение да изчакам да видя дали няма да я намалят пак скоро. Там се предлага в син цвят, не разбрах да има разлика в техническите характеристики.
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00DS3S56W/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1
http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00BCSOTPQ/ref=oh_details_o01 … ie=UTF8&psc=1

# 577
  • в 1001-та нощ
Дойде ред да разгледам и ползвам 3 in 1 Ultrasonic Galvanic Ion Photon Skin Care Massager: http://www.ebay.co.uk/itm/3-in1-Ultrasonic-Galvanic-Ion-Photon-S … sh=item1c1ac89a57

Обещах да го опиша:

Ултразвукова честота: 3Mhz.
(Ултразвуков масажор + Галваничен йонен масажор + Масажор с фотонна терапия.

Фотонна терапия (три режима): червен, син, червен и син.

Галваничен: положителни йони и отрицателни йони.

Ултразвуков масаж:

Ултразвуковите вълни проникват дълбоко в тъканите, като затоплят с цел стимулация и укрепване; микро вибрациите стимулират клетъчния растеж и ускоряват възстановяващия ефект.

Фотонна терапия:
При различните кожни състояние се използват светлини с различни дължини на вълните.

Червен фотон:  Активира клетките, производството на нов колаген и намалява възрастовите петна и бръчки. Елиминира тъмните кръгове, намалява подпухването, придава свеж и озарен вид, като увеличава и влагата в кожата.

Син фотон: Използва се синя светлина с ниска интензивност за изчистване на акнеична кожа, чрез комбиниране на антибактериална и противовъзпалителна функции. Подобрява производството на колаген.

Галванично третиране:

При галваничната терапия кожата се обработва с галванични йони, чрез които се увеличава абсорбцията на водно-разтворими вещества дълбоко в кожата. Двете сили  ( + положителна и – отрицателна) като магнит избутват веществата дълбоко в кожата - в дермата.

(-) йони спомагат за  изчистването на токсини и нечистотии.

(+) йони спомагат за транспортирането на важни вещества - за по-благотворни и енергизиращи резултати.

Днес утре - го започвам  Blush

# 578
С памук с тоалетно мляко ми пада всичко.
densi, кое тоалетно мляко ползваш? Аз си купих на Микса, но след него като мина с мицеларна вода памукът не е чист.  newsm78

# 579
Аз си поръчах този уред:
http://www.amazon.de/gp/product/B00DGL1QGW/ref=oh_details_o00_s0 … ie=UTF8&psc=1.

Платих 19,99 евро.

# 580
От тук прочетох за мицеларната вода Mixa.
Малко ми е водниста. Тази на Bioderma е по-добра, според мен.

# 581
Аленка, звучи много обещаващо  Hug
Между другото, купих си от айхерб онзи скраб с ананаса, харесва ми. Ползвам го както ти беше описала  Hug Малко е рано за генерални заключения, но засега всичко е наред, усещам кожата си освежена.   bouquet

# 582
  • Варна
От тук прочетох за мицеларната вода Mixa.
Малко ми е водниста. Тази на Bioderma е по-добра, според мен.

Peace аз днес си взех микса за лицето, а Биодермата за очите, че много бързо върви Mr. Green

# 583
  • в 1001-та нощ
Аленка, звучи много обещаващо  Hug
Между другото, купих си от айхерб онзи скраб с ананаса, харесва ми. Ползвам го както ти беше описала  Hug Малко е рано за генерални заключения, но засега всичко е наред, усещам кожата си освежена.   bouquet

Радвам се  newsm51

Хубаво е да ни припомниш кой е  Blush

Аз искам да споделя с Вас - как се справих с кожния проблем, защото мисля, че ще е полезно за мнозина, в такива ситуации се попада "внезапно" и човек е неподготвен  Blush

Скрит текст:
Ще започна с това, че при мен при бременност - кожата става уязвима, появяват се възпаления - ей така от нищото, които и преминават без последствия и дефекти. Последния път обаче - не беше просто зачервяване и болезненост в даден участък, ами като дупка в кожата - с размер на лещено зърно, а около него - колкото 5 ст зачервено  Shocked За първи път виждах такова нещо на лицето си. Докато се чудех да ходя ли на лекар - какво да правя, дали е екзема, херпес и прочие - реших да действам веднага. Нямаше мехури и подуване, като при херпес, обаче мазнах Ацикловир няколко пъти  Crazy за всеки случай  Blush На втория ден, реших, че е нещо, като екзема и за такива случаи от лекари знам, че се ползва панавейксал - аз си го имам за ензимна маска, но ето, че дойде време да го ползвам по предназначение  Crazy Беше вечер - намазах малко на участъка и пих едно омега 7 - при мен прави чудеса с кожата. На сутринта  Shocked целият участък беше спокоен, покрит с розова гладка кожа, като белег - лъскава, без пори .... Реших, че това ми действа добре и от време на време понамазвах пак и веднъж дневно омега 7. Сетих се за един продукт на Filorga - Neocica, който е специално за възстановяване на епидармис - след пилинг, лазер ... и т.н. и аха да го взема - видях, че пише да не се прилага при открити рани. Започнах да чета - хора какво споделят от опита си  и междувременно намерих тестер. Буквално с 1-2 прилагания - мястото се успокои напълно, цветът почти се сля с моя и белегът - започна да става, като кожа с пори. Дупчицата стоеше - като леко вдлъбнато, като белег от шарка, акне ....

Сега вече - кожата, която е била ранена е на 95%, като преди и вярвам, че до дни - няма да има грам разлика. случвало ми се е макар и отдавна - от пъпка да стане рана, според мен е много добро решение - раната да се третира така, понеже - при някои хора се случва по-често - споделям  Peace

1. При мокра/отворена рана - панавейксал - продукт с протеолитични ензими - за бързо затваряне на раната - обяснявала съм механизма - как работи и защо действа  Peace да не се повтарям  Blush
2. При затворена рана - за образуване на епидермис - Filorga Neocica.
3. За пиене - омега 7, омега 3 от риба (EPA повече от DHA), омега 6 - масло от пореч, коластра, АК ....

# 584
  • София
Аленка, много полезен пост!  Peace Благодаря и бързо окончателно възстановяване!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт