Вашият РИТУАЛ за почистване на лице с грим или без :)

• 78 188
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Благодаря, a.l.e.n.a! Интересна информация. bouquet Ще разгледам по-обстойно, за жалост няма кой и на мен да ми донесе "истинска".  Grinning

# 601
В тази връзка - гледай какви купуваш, на мен ми донесоха "истинска розова вода" - от розоварна  Blush в казанлъшко  Blush
sonchita, Алена е права, много розови води има, който не са точно "розови". Аз си поръчах също от розоварна - туба от 6л, изпратиха ми я с куриер. Направих запитване до няколко розоварни и избрах. Истинската розова вода става и за хранителни цели.  Peace

# 602
  • най-шареното място
Алтеа не е никак лош избор за вода в ml,  а не l.

Миризмата също е различна. Ако купиш подходяща за хранителни цели /истинска/ тя мирише разлчино и не така кисело, както имитациите.

# 603
Благодаря ви за насоките! А колко горе-долу излиза като цена така поръчана, на литър ли се изчислява?

# 604
Не помня, съжалявам. Whistling

# 605

Нищо, аз ще разпитам, мерси отново!

# 606
  • най-шареното място
Около 10 лева за тази, която съм пислаа по-горе. За стъкло 100мл, спрей.

# 607
Не знаех че може да се поръча директно от розоварна,може ли някаква насока от каде да поръчам?

# 608
  • София
[quote author=a.l.e.n.a link=topic=762842.msg27735057#msg27735057 date=1395168372

Принципно - розовата вода се добива при  водна дестилация от цветовете на маслодайната роза - Rosa Damascenаe и като продукт е хидролат.
В тази връзка - гледай какви купуваш, на мен ми донесоха "истинска розова вода" - от розоварна  Blush в казанлъшко  Blush
[/quote]

Аз ще помоля за насока от къде си поръчала такава розова вода - линк или други координати.
Благодаря ти предварително

# 609
  • Berlin
Четох една статия за ползване на масла за почистване на лицето, даже мисля, че и тук някой беше писал. newsm78 Може ли да ми кажете какво масло е подходящо? И не става ли много мазно, после хубаво ли се отмива?

Също така защо така се котират тези двуфазни дегримьори, и то най-вече за очите? Какво им е по-специалното? Предполагам има и нормални измиващи за очи (питам понеже слагам спирала само и много лесно си я почиствам с каквото и да е:) ).

# 610
  • най-шареното място
За маслата - ствествени са. Без химия. Чистят добре и не вревят. Затова за предпочитани от определен кръг хора.
Не е мазно ако не прекаляваш, но сао за спирала, имаш нужда само за очи.

ПП Има и двуфазни с парфин. Съдържат масло - чистят по-добре. Там няма горните предимства.

# 611
  • София
Двуфазните попринцип са за водоустойчив грим,но аз ги предпочитам,тъй като премахват грима доста по-лесно.В момента ползвам мицеларна вода на Биодериа розовата за премахване на грим от очите.

Сега за лице ползвам трите стъпки на Клиник и съм особено доволна от почистващата маска с мента на Lush.

# 612
Около 10 лева за тази, която съм пислаа по-горе. За стъкло 100мл, спрей.

арт мама, благодаря!   bouquet Може би за сега ще си взема от нея. Иначе, и аз бих се радвала на информация от коя розоварна да си поръчам, че нещо не мога да намеря.

Четох една статия за ползване на масла за почистване на лицето, даже мисля, че и тук някой беше писал. newsm78 Може ли да ми кажете какво масло е подходящо? И не става ли много мазно, после хубаво ли се отмива?

Също така защо така се котират тези двуфазни дегримьори, и то най-вече за очите? Какво им е по-специалното? Предполагам има и нормални измиващи за очи (питам понеже слагам спирала само и много лесно си я почиствам с каквото и да е:) ).
Относно маслата, ако ти е интересно има отделни теми за тях, ако не се лъжа това е последната: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=727676.0
В началото на темата има линкове с информация за всеки вид масло и за какво се използва. Погледни, ако искаш.  Peace А двуфазните дегримьори просто по-лесно махат и водоустойчив грим. Аз лично използвам двуфазен дегримьор, без да си слагам водоустойчив грим, защото по-бързо премахва спиралата и остатъците от останалия грим, но всеки избира най-удобния за него начин.    Simple Smile

# 613
Момичета, признавам, не съм изчела цялата тема.

Можете ли да ми препоръчате тоник за лице, за нормална към суха кожа? Леснооткриваем, не ми се чака доставка.
Ако скоро сте обсъждали, само кажете и ще се върна да чета   bouquet

# 614
  • Berlin
Благодаря, много полезна изглежда тази тема за маслата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт