Приморско 2014 г.

• 81 679
  • 678
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте, прочетох последните страници, но съвсем се обърках как са плажовете... интересува ме за плажа на ММЦ (не знам север, юг или как там се води)...как е положението?

# 616
Една колежка, която ходи в началото на август, ми каза, че е асфалтирано. Освен, ако не бъркаме местата Simple Smile А някаква идея за хотелче в тази част  Simple Smile

Точно под Анкора са дюните и северния плаж, там до 30 юли 100% не беше асфалтирано, не вярвам точно от 1 август да са почнали. Близо до Анкора, читав хотел е Стамополу, не съм ходил, една колежка миналата година ходи и беше много доволна. Шурелови са наблизо, аз там 2 години подред ходя, евтинко, не е лошо, имат сайт поразгледай. Жерави 2 не знам дали да ти го препоръчвам, там също 2 години съм бил, ама ти трябва една торба пари.

Улицата до дюните се казва ул. Перла и с изключение на едни участък от 10 м. преди кръстовището с ул. Иглика (точно пред хотел Анкора), я асфалтираха още миналото лято!  Е, тази година вече с пропаднали участъци, но явно за толкова за стигнали парите на общината...... А и днес видях теч на вода посредата на улицата, така че не е много ясно още колко ще е асфалтирана Grinning

# 617
За Жерави 2:
Ако искате да бъде чужденец в собствената си държава и да виждате  как на чехите се позволява всичко, как се разхождат полуголи застаряващи чехкини, как децата им пикаят в тревата или басейна и да се биете за маса в ресторанта и за храна след това, е тогава това е Вашия хотел.

# 618
  • Пловдив
Момичета, можете ли да ми кажете дали на северния плаж има свободно място за чадъри, а ако няма, каква е цената на чадър на ден. Благодаря!

# 619
И от мен въпрос: Някой отсядал ли е в семеен хотел Рила? Ние ще сме там от 26-ти, но да знам за какво да се подготвя психически...

# 620
Пенелопе е по-близо до плажа от Флирт ама съвсем малко
Може просто през дюните да стигнете на плажа , но на мен ми се вижда доста ходене по пясъка.
Изглежда хубав хотел отвън и чистичък Има и басейн към него Предлагат и ваучери май видях че са пуснали Изглед към морето със сигурност има поне от двете изложения на хотела(лошото е че може и към гробищния парк да гледа щото така са го разположили точно над плажа ) То оттам по улицата се слизаше за плажа и мястато беше страхотно , а не през дюните да се лъжете. Близо е също и до центъра . Предлагаха със закуски и вечери ваучери. Дори май имаше бонус разходка с яхта. Може и по ул Перла да влезете като стигнете там другия вход май този хотел Анкора.
Аз лично не видях неасфалтирани улици освен Перла един малък участък . Другото са го оправили След наводнението не знам как е. Пенелопе за мен е една идея повече от Флирт и Вила Виктория въпреки че и там е добре за цените дето предлагат , а щом от септември ще ходите сега има доста изгодни предложения. На мен ми хареса и Белица, но не е толкова близо до плажа, не че е далече ама изглед няма май на морето, но пък имаше голям басейн и добре изглеждаше. И за него има ваучери ама май са по-скъпи.
Моят бюджет е скромен , ама не мога да разбера що се бутате все в тези уж хотели по-скъпи(( Достатъчно и много са ресторанти, механи и заведения в Приморско. Всички хотелчета са добре повечето де. За какво ви е този инклузив като не знаете какво и що ви се дава. Вярно си е удобство ама... и цената не е малка и ви затваря напълно в хотела. Изберете си прилично и чистичко хотелче със добра закуска може и вечеря и да е близо до плажа. Можете да си се разхождате и сядате вечер някъде и да ви е приятна почивката. Преди все гледах този инклузив да взема , ама отдавна не съм фен на такива освен ако не е някакъв комплекс самостоятелен и отдалечен от града. Всички хотели в Приморско почти са с климатици, и масички и столчета и сушилници на терасите. Просто облика е почти еднакъв особено тези към северния плаж. Вече и басейни имат повечето направени. А за лукса в стаята.да ..приятно е ама.. повечето е за спане Достатъчно е да е чиста и с климатик и да не ти надничат съседите да се гледате .. да ти е спокойно - За мен това е достатъчно. Разликата в цената ще я похарча за други неща .да седна тук-там, да си купя нещо , да отида някъде ... С времето се научих на пестеливо удобство и нормална цена.

# 621
Извинявам се ама не мога да се сдържа. Все повече хотели предлагат изхранване, ама дали имат условия или не...няма значение. Това не е само за Приморско а по принцип-специално за Созопол са се така изхитрили, че минават границата. Но...инклузив за 70 и повече лева на ден и да нямат бар на плажа , за мен е нереално. В Албена има хотели далече от плажа , но си има на самия плаж ресторант и възможност за напитки. Да не говорим за хотелите на самия пясък. Цените са същите като в Приморско с прословутите Перли. Е да ме извиняват, ама не е реално това. Не го разбирам цял ден на плажа и да не можеш една студена бира да си вземеш или да плащаш. Да ходиш някъде , за да обядваш и да си прекъсваш плажа и пак да се връщаш...еее това не е удобство за мен. Да не говорим , че специално на мен басейните им не ми харесват(поне отвън). Не че не влезнах да разгледам де..то си там разградено. Само тази Перла дето е на южния плаж ми хваща окото . Жерави също добре изглеждат огромен комплекс ама... не са на плажа и цената им е висока съответно за мен , а и е голям хотел не знам как е обслужването . Мисля , че доста са надценили там цените , но щом има чехи и руснаци да си дават парите , няма да смъкнат. Но за мен не отговаря и бих избрала друг курорт примерно Албена , Златните за тази цена -да имат да вземат Чак се ядосвам значи.Че не ни и  зачитат дори като почиваме там щото сме българи. Хайзе де.

Последна редакция: сб, 23 авг 2014, 21:50 от Флори

# 622
  • София
Флори ,ти не беше ли на Поморие ?

# 623
Да))) Тази седмица в понеделник се върнах от Поморие. Бях в едни бунгала осем дни  да си правя маски с хума и мажа с черна кал. Там водих майка си за заболяванията да и помогна. В Приморско обаче си ходя Тази година бях обаче преди това в Приморско от 19 юни седем дни почивахи съм доволна от времето и морето и от всичко. Харесвам си Приморско. Дори измести Созопол в предпочитанията ми , а му бях фен. Аз почивам вече втори път в един хотел Опал в Приморско. И септемри бях говорила пак че ще ходя, ама тази градушка ме утрепа((( Иначе пак са пуснали същите ваучери и като нищо щях да се метна отново ама... На мен морето ми е полезно , не е някаква глезотия да ходя- Препоръчано ми е и гледам да използвам но... и с парите се съобразявам вече много(( А и аз обичам да пътувам стига да мога да си го позволя. За съжаление вече ... си става лукс поне при мен. Затова и чета темите да видя нещо подходящо и като за мен. Не че луксозните хотели не ги знам и нямам желание ама... вече гроздето е кисело дето Лиса казва)) Но и наистина се замислям съотношение пари-качество и обслужване, както и асортимент заслужава ли си и отговаря ли. А аз добре мога да правя сметки -вярвайте ми.

# 624
  • Бургас
Момичета, можете ли да ми кажете дали на северния плаж има свободно място за чадъри, а ако няма, каква е цената на чадър на ден. Благодаря!
има, последно май 5 лв ми взеха там
Харесвам си Приморско. Дори измести Созопол в предпочитанията ми , а му бях фен.
Заради града разбирам наплива, но самите плажове на Созопол са все по- Sick ..., особено в стария град, не знам какво им харесват, предпочитам бургаският пред тях даже, а там доскоро трудно стъпвах

# 625
има, последно май 5 лв ми взеха там
Харесвам си Приморско. Дори измести Созопол в предпочитанията ми , а му бях фен.
Заради града разбирам наплива, но самите плажове на Созопол са все по- Sick ..., особено в стария град, не знам какво им харесват, предпочитам бургаският пред тях даже, а там доскоро трудно стъпвах
точно плажа на Стария град е прекрасен, морето е спокойно и плитко много навътре и с тази гледка към старите къщи все едно плуваш между тях, това ми е любимия плаж Peace

# 626
ми аз последните години не мога да хвана чисто море в Созопол, а миналата ме отказа тотално. Като чета и сега е така , но..има си чара града все още. Мен лично сергии , чалга, и разни други прототии не ме дразнят , дори се вписвам някак си. Но да няма място да седнеш, да пиеш нормално кафе и да си починеш, навсякъде като касичка да си щото няма как да подвиеш крак като обикаляш... да не можеш да влезнеш във водата да поплуваш. Много неща не ми харесват вече там, в Приморско също виждам доста минуси , но ... някак са по-малко или просто си въобразявам , че е по-добре не знам.За мен морето е важно да е чисто сравнително, плажа да има къде да метна хавлия и чиста стая и тераса самостоятелна . Мда...през август и климатик щото... в Поморие се сварих направо в тези горещини. Към храна не съм капризна има достатъчно места и скъпи и евтини и бързи закуски бе...има за всеки джоб дето се казва. И комари не харесвам. В Поморие има конгрес на комарите в момента. В Приморско няма такова нещо въпреки изписаното тук за разни хвърчащи и пълзящи гадинки аз не бях удостоена с тях. Но..по-мръсно море и плажове от Созопол не съм виждала особено Хармани. Не се помръднаха миналата година да оправят този зелник То вярно море и цъфтеж ама то си беше бедствие направо. Централния го пооправиха поне брега, но Хармани така си остана да води и мирише а вълните не се повдигаха от тежестта на водораслите . Бе казвам ви не сте виждали такова нещо Плажуващите само гледахме и дори до глезените не можехме да се намокрим(( Не стъпвам там поне в близките 10 години . Да не говоря и какво изживях ама да не оспамвам съвсем темата тук , че като се отнеса нямам спирка ((

# 627
аз миналата година бях след 15 септември на Созопол и водота беше изключително чиста, да на Хармани. За съжаление времето тогава се поразвали.

П.С. винаги морето е по-мръсно в началото, където се разбиват вълните, аз затова отивам по-навътре и минавам транзит през водораслите, които август са в разгара си

# 628
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте сладури.НЕ ХОДЕТЕ В ХОТЕЛ СВЕТИ ВАЛЕНТИН-ПРИМОРСКО!!!!Не мога да се стърпя и за това ще напиша прясната информация надявам се да ви бъда полезна.И така...
Избрахме си хотела в края на май месец по снимки.Говорихме с управителката Елена,разбрахме се да платим капарото по еконт.До тук всичко в ок,изпратих парите в Димитровград.Обясних каква стая искам получи парите и всичко нормално.Дори наши приятели решиха да са в този хотел  за да сме заедно.На снимките стаите излеждаха просторни и големи,басейна голям,джакузи абе с две думи супер и за 48 лв на вечер.И седмица преди заминаването още един наш приятел решава да дойде с нас,обаждам се в хотела да попитам за места казват,че има и реших да попитам на нашата резервация,оказва се,че такава Няма!!!Вдигнах скандал защото съм изпратила капаро от 80 лв началото на юни.След хиляди разговори оправи нещата.Отиваме ние в така наречения" хотел"няма братче касови бележки,фактури нищо.Само записна името на приятеля ми и това беше.Влизаме в стаята мирише ужасно,малка чаршафите с петна.Басейна пълна пародия.Но решихме да останем,стаите се чистеха всеки ден и то само с минаването на един парцал и то за отбиване на номера.На третия ден (от общо 6 нощувки)ги помолих аз да ни сменят кърпите.Един решихме да влезнем в джакузито оказа се,че не можем когато ние искаме а след 17 часа защото видиш ли момчето било в почивка.

# 629
  • София
Поздрави от Приморско,за първа година решихме да почиваме тук и ще ни остане май последна.Вчера времето не беше за плаж,но поне разгледахме района,нищо собенно,Настанили сме се в един хотел на ул.Ропотамо,хотелчето е хубаво,чисто,сутринта от терасата се виждаха делфини как играят в морето- красива гледка.Иначе няма много почиващи,свободни места има във почти всички хотели,по заведенията е почти празно.Снощи се разхождахме по улицата край морето между северния и южния плаж,долу до морето има едно капанче с риба и картофи, и се виждаха делфини,решихме да хапнем там- студени картофи и почти сурова цаца,повече няма да стъпя там.Южния плаж и доста мътен,северния е по чист,но имаше малко вълни,иначе ми се видя доста по хубав.Има и голяма свободна зона и доста чадъри,днес вече ще го посетим и ще видя как е водата и плажа.Поздрави на всички и отзиви за останалата част довечера.

Общи условия

Активация на акаунт