Приморско 2014 г.

• 81 683
  • 678
  •   1
Отговори
# 600
0887528483, 0898535743, 0889951460 Тези телефони имам на бърза помощ Приморско от преди поне 5-6 г, въобще не знам дали са актуални, тогава имахме някакъв проблем с дъщерята и съм ги записал. Ако се обадиш пусни поне информация дали са валидни още.

Добър педиатър в Царево. На главната улуца е кабинета и. Някой от местните ще ви опъти. Живеещите в Приморско си водят при нея децата,

# 601
.......-и няма и да се обяви -все пак ще има отлив на туристи.....
по закон са длъжни да го обявят, ако при проба излезе положителна; във Варна като имаше юли месец го обявиха, не е добре за туризма, но такива са законите и колкото и да е странно в БГ понякога се спазват  Peace трябва да се провери в сайта, не очаквам да го обявят по новините, както за Варна, тогава беше след наводнението  Whistling

# 602
  • София
.......-и няма и да се обяви -все пак ще има отлив на туристи.....
по закон са длъжни да го обявят, ако при проба излезе положителна; във Варна като имаше юли месец го обявиха, не е добре за туризма, но такива са законите и колкото и да е странно в БГ понякога се спазват  Peace трябва да се провери в сайта, не очаквам да го обявят по новините, както за Варна, тогава беше след наводнението  Whistling

Вчера проверих в сайта на РЗИ-Бс (нали каката още е на лагер в Приморско) и нямаше нищо  Peace Само тигров комар се е появил по нашите ширини...

# 603
Вчера проверих в сайта на РЗИ-Бс (нали каката още е на лагер в Приморско) и нямаше нищо  Peace Само тигров комар се е появил по нашите ширини...
Peace дано , тоя комар не ме кефи, ама  Crazy

Весело изкарване на всички, които са в Приморско!!!

rosinau, как сте?

# 604
  • В.Търново
rosinau.
Как сте, какво му е на детето? Отидете в спешния център, ако още не сте намерили лекар, но да ти кажа аз като бяхме в Поморие ни пращаха в Бургас за педиатър  Whistling добре, че се оправихме и педиатърката ни предписа лечение по телефона и не се наложи  Praynig Дано ви минава и не е сериозно!!

Благодаря на всички за телефоните и кординатите на лекари в Приморско и Царево!  Hug

Детето в събота вечерта вдигна висока температура.В Търново в спешния център му объркаха дозата на антибиотика, но аз съответно разбрах това в понеделник.Бяха му изписали бебешка доза от 3 мл.В понеделник казват, че е с ангина, и увиличиха дозата на 5мл.Във вторник все още с висока температура и много червени петна по тялото без да изчезват потърсих докторката от понеделник.Тя реши да продължим с Нурофена и Клацида още един ден да пробваме.До вечерта още повече петна и потърсих вечерта частен лекар, веднага в болницата на урбазон и инжекции.Вярната доза е била 3,5мл. за килограмите на детето.Сега е по-добре детето и уж в петък ще ни пуснат за морето, но отново с антибиотик през устата.Притиснено ми е да не стане пак някоя рекция.Трябва голямо пазене.За това ми трябват под ръка телефони и адреси на педиатри.

# 605
  • гр. София
Привет от Приморско!   grinning039 Днес пристигнахме, настанихме се ( в станцията на НСИ сме) и хайде на плаж. Намираме се много близо до Северния.Досега от почивките ми тук винаги съм посещавала Южния и  за първи път попадам на Северния. Много тясна ми се стори ивицата и яяякоо народ. Ние ентусиасти- носим си чадър- то почти не видях свободна зона   та да го боднем Mr. Green
Времето топло, ветровито.Водата  чай ( след почивката  ни в началото на юни в Турция тук водата ми се стори гореща   Laughing Има водорасли, но е чисто. В станцията, в която сме отседнали има басейн, двор с детски кът, даже и зайчета има за радост на дечурлигата и заведение , в което вечеряхме- цени нормални- даже ползваме и 20% намаление като почиващи там. След вкусната вечеря разходка- нищо не се е променило- само центъра пред общината и отново лудница по улиците  Grinning Ноо, няма проблем, нали сме на море. Само да сме живи и  здрави и да ни е хубаво времето!
rosinau , ужасно преживяване  Cry Бързо оздравяване ви желая и да нямате повече нужда от лекарска намеса  Praynig

# 606
  • Бургас
Mарая, на вашия басейн бях завела сина ми.Не беше почистен добре, но хич не ми мина през ума че нещо може да стане, а и той толкова искаше да плува ,че се съгласих.След това беше с повръщане.Това беше преди няколко години.Надявам се ,че сега се поддържа добре.Това ми е като обица на ухото хубаво да гледам.

Да ви кажа за вирусите, че всяко лято  предимно август има. Откакто се помня повечето туристи го хващат.Имаше един период не бях ходила няколко лета и съответно и ние го хващахме.Много хора се събират август и водата се замърсява.

Чела съм, че колата, предполагам и другите газирани заради натриевия цитрат помагат превантивно срещу чревни заболявания.

# 607
Времето си минава, наближава 5ти септември, а аз нищо не съм запазила. Гледам в нета и на нищо не мога да се спра. Иска ми се някое хотелче близо до северния плаж, с изглед към морето. Разбрах, че улицата от Анкора нагоре, покрай дюните е асфалтирана вече, та ми се иска сякаш там, в този район. Някой който скоро е ходил, може ли да сподели мнение за хотелите в тази част и да препоръча нещо Simple Smile Ще съм много благодарна  Hug

# 608
  • София
Времето си минава, наближава 5ти септември, а аз нищо не съм запазила. Гледам в нета и на нищо не мога да се спра. Иска ми се някое хотелче близо до северния плаж, с изглед към морето. Разбрах, че улицата от Анкора нагоре, покрай дюните е асфалтирана вече, та ми се иска сякаш там, в този район. Някой който скоро е ходил, може ли да сподели мнение за хотелите в тази част и да препоръча нещо Simple Smile Ще съм много благодарна  Hug

Почти съм сигурен, че не е асфалтирана, до 30 юли не беше и никаква идея нямаше за асфалт. Нагоре покрай Анкора по Иглика в посока южния плаж, след механата Бай Вълчан първата пряка вдясно е асфалтирана и щяха да асфалтиран по Оазис /покрай Шурелови до Лагуна/, може вече да са я асфалтирали. Но под Анкора силно се съмнявам.

# 609
Една колежка, която ходи в началото на август, ми каза, че е асфалтирано. Освен, ако не бъркаме местата Simple Smile А някаква идея за хотелче в тази част  Simple Smile

# 610
  • В.Търново
Марая, благодаря ти!
Пожелавам на всички почиващи и нас да се върнем здрави от морето!
По-рано, когато големия ми син беше малък по-рядко имаше оплаквания на хора от чревен вирус , заради морето.Ние преди години все август сме ходили.Сега направо със страх тръгваме всички.

# 611
  • София
Една колежка, която ходи в началото на август, ми каза, че е асфалтирано. Освен, ако не бъркаме местата Simple Smile А някаква идея за хотелче в тази част  Simple Smile

Точно под Анкора са дюните и северния плаж, там до 30 юли 100% не беше асфалтирано, не вярвам точно от 1 август да са почнали. Близо до Анкора, читав хотел е Стамополу, не съм ходил, една колежка миналата година ходи и беше много доволна. Шурелови са наблизо, аз там 2 години подред ходя, евтинко, не е лошо, имат сайт поразгледай. Жерави 2 не знам дали да ти го препоръчвам, там също 2 години съм бил, ама ти трябва една торба пари.

# 612
В Шурелови съм ходила, не искам пак там. Какво мислите за Пенелопе?

# 613
Марая, благодаря ти!
Пожелавам на всички почиващи и нас да се върнем здрави от морето!
По-рано, когато големия ми син беше малък по-рядко имаше оплаквания на хора от чревен вирус , заради морето.Ние преди години все август сме ходили.Сега направо със страх тръгваме всички.
Ние винаги ходим началото на юли и втората половина на август на море , пупу да не казвам голяма дума никога не сме хващали такива вируси, дано и тази година да не ни лепнат  Praynig Здраве и щастлива почивка на всички!!!

merym16 , Пенелопе ми го бяха препоръчали, но...вила Виктория също ми препоръчаха  Peace Ние запазихме за хотел Флирт, малко по-навътре е, но имаха ваучери, надявам се да ни хареса. Ние сме от 28,08 като отидем веднага ще пиша! Някой бил ли е там, да пише  Hug

# 614
Да дам обещания отзив за Салена 2: приятно и новичко, останахме доволни. Стаята ни беше широка, което е супер, но с невероятно тясна тераска. Е, това не се оказа кой знае какъв проблем, тъй като около басейна, а и около самия хотел, има предостатъчно пейки, дивани, масички за релакс. Simple Smile Басейнът не сме пробвали. Хавлиите се сменяха на три дни и ухаеха приятно, като цяло беше чисто.
Плажувахме на Северния, без да се препъваме в нудисти по пътя Mr. Green Нормално тъпкано. Аз лично във водата не съм влизала, изпитвам почти погнуса от тукашното море Tired Хапвахме на различни места, без някое да ми направи особено силно (добро или лошо) впечатление. А главната улица (Трети март?) е такава лудница, че препоръчвам да се избягва в часовете след 19:00 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт