Приморско 2014 г.

• 81 797
  • 678
  •   1
Отговори
# 315

А въпросната оферта No Name включва хотелите Перла Бийч 1, Перла Бийч 2, Перла Бийч 3, Перла Плаза и Перла Сън Парк. И както 6tastliva вече е написала- настаняват там където има свободни места като информират 2 дни преди заминаване.

6tastliva, аз през туристическа агенция резервирам. Иначе като пуснах запитване до самият комплекс и на мен ми казаха, че няма места.

Че то тази оферта САМО туристическа агенция я пуска - Съни Турс, тях ги "запитвах" два пъти и по двете  Thinking, но не сме им в таргетната група, защото и двете деца трябва да са безплатно  Crossing Arms

Не съм сигурна, че можеш да резервираш места в самия хотел по оферта на тур. агенция, все пак трябва да "мине" през агенцията.

Но ще чакам резултат от твоето запитване и после ще има  #2gunfire

# 316
  • София
Здравейте-някой ходил ли е в :
Хотелски комплекс "Черноморец" е разположен в гр. Приморско

Разговарях с хотела по телефона ,в стаите няма телевизор и хладилник ,също така прочетох много негативни отзиви .

# 317
  • София

И мен Sad. Особено това с храната и басейните, а моите деца, както не са и от най ядящите.... Sad. Може ли малко повече информация за храната, ако може и за плажа, че всички казват, че северният плаж не е подходящ за малки деца,бурно ли е морето, аз съм била само на един плаж в Приморско инцидентно и не знаех дали е северен или южен, но ми се стори идеален в сравнение с този, на който бяхме в Лозенец. Благодаря предварително, ако можеш да пишеш и споделиш.

Последна редакция: пт, 11 юли 2014, 21:54 от nellyani

# 318
Относно плажовете в Приморско: Заливите са два - Атлиман, който започва с южния плаж и стига до ММЦто. Там по принцип морето е по-спокойно. Другият залив - Стамополу, започва със северния плаж и стига до Перла. Често ходя пеш от единия край на Стамополу до другия. Днес например на северния плаж флагът беше червен, по средата на залива - жълт, а на Перла - зелен. Често е така - на северния плаж морето е по-бурно. За малки деца най-подходящо е на Перла - водата в повечето случаи е като огледало, заливът е "обърнат" и вълнение има много рядко.

# 319
За храната в перла писах, не веднъж, че имам забележки и резерви относно качеството на продуктите. Еднообразно е, всеки ден едно и също. Аз лично не харесвам ол инклузива и плащам само нощувки със закуски. Сладолед и бира от баровете.
На басейна има часове, когато е лудница, и други, когато няма никой почти.
Нямам забележки относно чистотата.
 Peace
Северният плаж е добър. Така или иначе не бих пуснала малки деца сами в морето,независимо, колко е равно и плитко.

# 320
Здравейте! За първи път тази година ще ходя в Приморско и тази тема ми беше доста полезна! Имам само едно питане... Идеи за бар, клуб или дискотека там, в които да не се пуска поп-фолк?

# 321
За xраната - безвскукно, имаше меса, соито бяxа недопечени, боб яxния представляваше консерва боб съсъ запръжка, в едно от яденетата, които неможаx да различа имаше едни огромни парчета лук. За сладоледа от баровете -ок, но моето дете пожела като десерт на вечеря и не успяx да му купя. Някак си е тъпо едни деца да гледат как други ядат сладолед.
Никого не убеждавам. На мен не ми xаресва. В сравнение Xермес Царево и Белведере Приморско - съща категория звезди, Перла 3 и xраната на комплекса са надолу в класацията.

# 322
Че то тази оферта САМО туристическа агенция я пуска - Съни Турс, тях ги "запитвах" два пъти и по двете  Thinking, но не сме им в таргетната група, защото и двете деца трябва да са безплатно  Crossing Arms
Не съм сигурна, че можеш да резервираш места в самия хотел по оферта на тур. агенция, все пак трябва да "мине" през агенцията.
На страницата на "Перла бийч" има също оферта No Name http://www.perlabeach.bg/page/promotion-detail/title/No+Name

# 323
Здравейте-някой ходил ли е в :
Хотелски комплекс "Черноморец" е разположен в гр. Приморско

Разговарях с хотела по телефона ,в стаите няма телевизор и хладилник ,също така прочетох много негативни отзиви .

Не си и помисляйте за там. По лошо място едва ли може да се намери.

# 324
  • Ruse
Здравейте, има ли някой, който може да сподели мнение за хотел "Свети Стефан"?

# 325
  • София
Цитат
Detelinite - da, i az bih gi preporuchala, no drugite spored men si ostavat malko po-dale4.Spektur si e okolo 4-500m ot ujnia plaj.nie sme s bebe na 10 meseca i bih se nastanila v nego, dale4e 6te ni e.ina4e moje da probva6 i v stanciite na nek ili na bdj.

На БДЖ не си и помисляй, вервай ми. Храната е хубава обаче. Но ще ти е по-скъпо от другите, трябва да си железничар за да ти е около 17 лв на ден храна и спане на човек.

Цитат
Относно плажовете в Приморско: Заливите са два - Атлиман, който започва с южния плаж и стига до ММЦто. Там по принцип морето е по-спокойно. Другият залив - Стамополу, започва със северния плаж и стига до Перла.

Мисля за южния с в грешка. Атлиман е в Китен. От южния на Приморско до ММЦ си е един залив, вече в Китен е Атлиман, пак залив.

# 326
Ол инклузива е криворазбран в бг.

По отношение на шума, аз нямам против шума от веселящи се деца и тийнейджъри, но ревящи деца и крещящи майки по време на закуска са само българи! Чужденците може да са шумни, но не докато се хранят!
Когато едвам съм отворила очи, пиейки кафе, трудно понасям крещяща жена, в опит да успокои и нахрани собственото си ревящо дете. Извинете, ако някой от тук пишещите се почувства засегнат. Нямам за цел да обиждам никого.
Добро утро!

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 10:21 от shrekie

# 327
Ако става въпрос за моите постове, нямам нищо против веселящи се тийнове (българи или чужденци без значение), но имам против акробатични номера на ДЕТСКИ водни пързалки с риск да бъде наранено детето ми.

Последния xит -в стаята има мравки.

# 328
Атлиман е в Китен
Южният плаж е хубав-широк и плитък , но едно не ми харесва , че само по мостчето може да се стигне Мен лично ми става малко лошо, а нямам проблеми с височините.
Не съм плажувала там, но съм го разгледала и разхождала вечер. Хареса ми много . Различен е от северния , защото има повече атракции, по-голям е и бе---хубав си е.
Северния дето почва от крайбрежната и стига до Перла също е хубав , но има участъци с камъни в морето. Те се виждат обаче и няма проблем да ги избегнете и не са много големи като пространство. За плитък , северния мога да кажа , че колкото и да исках да си покрия раменете не можах. То.... на 100 м примерно ти е до коляното най-много. Равно морско дъно, водата беше чиста и нямаше вълнение , но това юни месец края.
За станцията на БДЖ , лично я видях и разгледах отвън разбира се. Срещу нея е станцията на енергото . Разлика огромна. Не ви съветвам в БДЖ да отсядате . Няма станция с по-окаян вид дори и по соц времето според мен. Не бих почивала там и с карта дори , а съм под средна категория възможности човек , но....
Близо е иначе до южния плаж-вярно е . Там е и хотел Южни нощи-много хубаво изглежда -чисто и бе...хареса ми . Има и други хотелчета също прилични и ...а храната ееее вече всеки може да си избира и поръчва каквото и където иска да пробва. Предлагат почти навсякъде обедни менюта за 5-6 лв тристепенни. Също и вечеря Може и вие да си избирате или да си купувате дюнери разни пици и каквото си харесвате. Храната не е проблем Вярно хубаво е да има и да е добра , но пък и рискувате с непроверени хотели. Може и готвача да са сменили и пак да не сте доволни втория път  примерно.
Мисля си , че има толкова много хотели в Приморско, а не всички са дадени като оферти по сайтове или пък тук обсъждани. На място е различно -виждаш и се ориентираш. Само дето проблемът е дали ще има места , но си мисля че...за всеки би имало. Много нови има и бе ..хубаво си е в Приморско И плажовете поне на мен ми харесват. За чадъри и шезлонги цената беше 5лв Сега щото в Китен са 6лв и там май са ги вдигнали , а това не е добре .

# 329

Мисля за южния с в грешка. Атлиман е в Китен. От южния на Приморско до ММЦ си е един залив, вече в Китен е Атлиман, пак залив.

Благодаря за корекцията! Бях го чела някъде, но явно името на залива, за който говоря, е Дяволския залив.

Последна редакция: сб, 12 юли 2014, 14:35 от Ави

Общи условия

Активация на акаунт