Приморско 2014 г.

• 81 728
  • 678
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте!
Да, живота е многолик, а и хората не са еднакви. Всеки е с различно отношение към нещата от живота и не може да бъди и друго. Няма два еднакви човека. Та така и с най- пресното отрицателно мнение за почивката в Приморско. Другото е, че човек трябва да търси и намира, така е и с плажа. Винаги Северният плаж е бил по добър от Южния, по просторен и голям е и даже е празен, като се отива нагоре към Перла и няма заплащане в тази част и е тихо и спокойно!!! Относно многото хора, ами лято е, сега е отпускарския месец и ги има, но  не е такава лудница в  Приморско отколкото в  бетонните джунгли -  "Златни пясъци" или "Слънчев бряг" и прочее. Но,  всеки знае себе си ... за нас Приморско е Рая...  newsm10

# 526
Момичета, ако търсите свободни места за Приморско, пишете ми на лично, за да не правя реклама в темата, незнам дали е редно  Hug
Малко инфо все пак: частни апартаменти в хотелски комплекс, има басейни, може ол инклузив, може и не, на първа линия на Северния плаж  Flutter
Здравейте, имаме още свободни апартаменти за август и септември   bouquet

# 527
Че то този вирус е навсякъде по морето.

Че го има има го навсякъде,кой нормален човек би си помислил,че е само в Приморско и никъде другаде....написах за него понеже аз лично не знаех и тези които също като мен не знаят да научат,другата причина да пиша за него е ,че ми се сториха прекалено много заразените...сутрин чаках половин час преди да отвори аптеката с още 30 човека пред мен ...

# 528
  • гр.Пловдив
Мацки, 2012 и 2013 ходим на Приморско. Харесва ни и сега края на август пак за там се гласим. Отсядаме в една нова кооперация, която се пада до кръчмата Кума Лиса, а на плаж ходим там до бара The White. Моето условие да е много близо до плажа и центъра, дайте някое друго подобно изпитано местенце за разнообразие.

# 529
  • София
Мацки, 2012 и 2013 ходим на Приморско. Харесва ни и сега края на август пак за там се гласим. Отсядаме в една нова кооперация, която се пада до кръчмата Кума Лиса, а на плаж ходим там до бара The White. Моето условие да е много близо до плажа и центъра, дайте някое друго подобно изпитано местенце за разнообразие.

Баси, там е най-гнусния плаж, особено пък тая година след пороите.

# 530
  • гр.Пловдив
http://www.grupovo.bg/offer_20406
Някой има ли мнение за това?

# 531
  • София

Приятна цена изглежда. Северния плаж е на няма 3 мин.пеша, но тази част от северния не е много добра, по-хубавата и по-населената е на още 5 мин.пеша. Винаги е ветровито на тая улица, предполагам затова са я кръстили Бриз /Курило на какво ли са го кръстили/. Доста оживена улица е, но не мисля, че е чак толкова шумна. Не се сещам за ресторанти наблизо с музика, освен срещу хотела има рибен, ама не мисля, че ще има гюрултия от него. 10 мин до центъра, ако сте с дете лунапарка е на 15-тина. Южния плаж или Перла са далеко, трябва кола.

# 532

Честно казано и аз се чудих за там,но като се свързах с тях нямаше  места за периода ,който желаех.От плажа се виждаше,наистина е супер близко,доколото го разгледах май имат и гледка към морето ,но на живо  от вън ми изглеждаше окаяно хотелче(лични впечатления не искам да ги налагам)

# 533
  • Пловдив
Здравейте, аз отново да питам тази година някой почива ли вече в Престиж Сити 2?

# 534
  • София
здравейте,досега попрочитах темата и ето,че дойде време и аз да дам мнение. В хотел Дюни се настанихме преди малко. Бях с резерви предвид цената, но съм потресена от мръсотията... Да спомена,че чакахме  няколко семейства,а на рецепцията нямаше никого. Шушкаха се няка6ви хора с пликове с мръсни чаршафи и ни подминаваха. Горе мръсни дюшеци,баня с 40 вата крушка,явно,за да не личи откъде идва миризмата на урина,мазни огледало и прозорци, паяжини,умрели насекоми по пода...тук ще сме идните 9 дни,честито да ни е..

# 535
Има ли мнения за хотел Белведере?

# 536
здравейте,досега попрочитах темата и ето,че дойде време и аз да дам мнение. В хотел Дюни се настанихме преди малко. Бях с резерви предвид цената, но съм потресена от мръсотията... Да спомена,че чакахме  няколко семейства,а на рецепцията нямаше никого. Шушкаха се няка6ви хора с пликове с мръсни чаршафи и ни подминаваха. Горе мръсни дюшеци,баня с 40 вата крушка,явно,за да не личи откъде идва миризмата на урина,мазни огледало и прозорци, паяжини,умрели насекоми по пода...тук ще сме идните 9 дни,честито да ни е..

Съвет - платете за една вечер и си търсете друго място.
Пиша от таблета и ми е много неудобно да пиша, иначе ще разкажа мин. година как ни излъгаха и цял ден чакахме 3 семейства с малки деца и бебета.  #Cussing out

Сега да допълня - много пъти звънях преди да отидем, да уточним детайли, защото все пак бяхме голяма група /3 семейства с малки деца и бебета, като най-голямото беше на 3 год. тогава - нашата кака/ и е редно да знаем какви са условията... обаче като отидохме се започна...
първо нямало 3 големи стаи, после нямат климатици, след това да се разходим и да почакаме да изчистят при положение, че беше почти празно... настаниха ни чак в 15.00 ч.  Shocked на 3 етаж, а ние с колички пеша по стръмни стълби и много други.

За съжаление веднага ни поискаха парите преди да видим за какво става въпрос и вече бяхме пред свършен факт, иначе... една нощ при тях и щяхме да търсим друго място.  Crossing Arms

Последна редакция: вт, 12 авг 2014, 16:09 от 6tastliva

# 537
Miss_Butterfly, Офф ужас, предполагам сте предплатили с ваучер , радвам се, че се отказахме от там  Confused Вдигни им скандал да изчистят поне основно  Twisted Evil Peace

# 538
Здравейте, момичета Simple Smile

Скоро ще плажуваме с моите мама и леля в Приморско. Избрах хотел, който е по-скоро до Северния плаж, ако се ориентирам правилно, но се чудих дали може някой да ми опресни спомените за плажа там Embarassed Embarassed Embarassed Хотелът е доста по-нагоре (ЦЪК) и се опасявам да не изскочи някоя нудистка зона баш пред нас Laughing

Та, молбата ми е, може ли да ме посъветвате къде е хубаво и спокойно за плаж (в пешеходно разстояние де), тъй като не познавам този район. Всъщност близо ли е до Перла?  Embarassed

# 539
  • София
Здравейте, момичета Simple Smile

Скоро ще плажуваме с моите мама и леля в Приморско. Избрах хотел, който е по-скоро до Северния плаж, ако се ориентирам правилно, но се чудих дали може някой да ми опресни спомените за плажа там Embarassed Embarassed Embarassed Хотелът е доста по-нагоре (ЦЪК) и се опасявам да не изскочи някоя нудистка зона баш пред нас Laughing

Та, молбата ми е, може ли да ме посъветвате къде е хубаво и спокойно за плаж (в пешеходно разстояние де), тъй като не познавам този район. Всъщност близо ли е до Перла?  Embarassed

Хотела ти е много близо до северния плаж няма 5 мин., аз лично не го харесвам, по-бурен е, Перла ако сте без кола ти е далеко, поне 20-30 мин пеша. Нудисти не знам има ли. За ядене препоръчвам Анкора, близо е до мястото дето сте, почти на входа, портала за Перла. Кой е хотела?

Общи условия

Активация на акаунт