Рискова бременост

• 3 604
  • 26
  •   1
Отговори
# 15
A ako е кухо яйце или биохимична бременност ( още съм в цикъл, но вече премина в кафяво и намаля) възможно ли е тест за бременност да е положителен ,но с бледа черта?

# 16
Както ти бях писала,нивото на хормон,може да се запази поне седмица след цикъла,ако е имало бременност.Така ми каза доктора,когато аз имах такъв проблем.
Ти всъщност имаш ли някакви болки,някакви симптоми?

# 17
7ми ден ми е днес и от 2 дни е пак кафеникаво,както и започна (премина в червено на 3ти ден) обикновено ми тече 6-7 дни. Иска ми се напълно да ми спре ,за да ида на лекар. Имах тъпа болка ниско в корема, вечерта преди да прокървя и 2 дни по-късно през нощта. От тогава нищо и гърдите ми спаднаха и не ме болят от няколко дни вече. Но 2 дни преди да ми дойде цикъла си направих тест, който беше с ясна втора черта ( на 2 ден закъснение) , вчера реших да си направя пак, въпреки ,че още ми зацапва и се оказа отново положителен ,но чертата е бледа и се появи към петата минута чак. Надявам се ,ако нещо не е било наред ,да съм го изхвърлила и да не се налага кюретаж.  Praynig Cry А пък ,ако има бебе в матката, когато отида на преглед, това го смятам за най-големия късмет. Само се моля да не е извънматочна... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 18
Не чакай да ти свърши за да отидеш на преглед.Отиди възможно най-рано!Не прави такива рискове,ако е нормална вътрематочна бременност трябва да се вземат мерки за запазването и.Положителния тест не те спасява.
Стискам палци!

# 19
Аз не съм изразила категорично мнение,а съмнение за състояние и много ясно упоменах,че задължително трябва да се посети лекар.Естествено,че след това лекаря ще направи нужните изследвания,но жената не може да отиде скоро защото не е в България.Има много информация в интернет,но повечето е доста объркваща.В крайна сметка ако става въпрос за бременност трябва спешно да се консултира с лекар.А при кухото яйце,пак има положителен резултат на тест за бременност,кървенето може да се предизвика от много фактори.Специалистите в тази област могат да кажат за какво става дума.А втори тест за бременност защо да се прави????

# 20
7ми ден ми е днес и от 2 дни е пак кафеникаво,както и започна (премина в червено на 3ти ден) обикновено ми тече 6-7 дни. Иска ми се напълно да ми спре ,за да ида на лекар. Имах тъпа болка ниско в корема, вечерта преди да прокървя и 2 дни по-късно през нощта. От тогава нищо и гърдите ми спаднаха и не ме болят от няколко дни вече. Но 2 дни преди да ми дойде цикъла си направих тест, който беше с ясна втора черта ( на 2 ден закъснение) , вчера реших да си направя пак, въпреки ,че още ми зацапва и се оказа отново положителен ,но чертата е бледа и се появи към петата минута чак. Надявам се ,ако нещо не е било наред ,да съм го изхвърлила и да не се налага кюретаж.  Praynig Cry А пък ,ако има бебе в матката, когато отида на преглед, това го смятам за най-големия късмет. Само се моля да не е извънматочна... Praynig Praynig Praynig Praynig

# 21
И в крайна сметка пак се опира до лекаря.При всяка жена е различно,а при моята приятелка,бременна в 7 седмица с обърната матка,тя кърви от две седмици и кървенето продължава,зацапва,по слабо е,но поне е намаляло.Изследвания,който са назначили са нормали за една бременна.Затова при всяка жена е различно.

# 22
Дано всичко е наред с твоята приятелка и бебето   Praynig  и бременността да продължи нормално

# 23
  • Флоренция
Maou в коя част на света си ?

# 24
В Германия.

# 25
  • Флоренция
Maou , разрових се в нета и от това което намерих здравеопазването в Германия е близко както в България и тук в Италия предполагам  както в целия EU . Предполагам че ако се обърнеш към бърза помощ („Ambulanz” o „Notaufnahme ) или Arbeiterwohlfahrt” (AWO), „Caritas”, „Diakonisches Werk”, „Deutsches Rotes Kreuz”, „Deutscher Paritätischer Wohlfahrtsverband” (DPWV),„Pro familia” няма да ти откажат преглед .
Желая ти успех !

# 26
Maou , разрових се в нета и от това което намерих здравеопазването в Германия е близко както в България и тук в Италия предполагам  както в целия EU . Предполагам че ако се обърнеш към бърза помощ („Ambulanz” o „Notaufnahme ) или Arbeiterwohlfahrt” (AWO), „Caritas”, „Diakonisches Werk”, „Deutsches Rotes Kreuz”, „Deutscher Paritätischer Wohlfahrtsverband” (DPWV),„Pro familia” няма да ти откажат преглед .
Желая ти успех !
Исках да си платя, както в Бг, когато не си осигурен и ми казаха, че не може, трябва задължително да си направя някаква застраховка. Не е както в България..  А по спешност, ама наистина да е спешно,естествено няма да ме оставят на пътя да умра ( Да не се случва по-добре) .

Общи условия

Активация на акаунт