АГ клиника Селена гр. Пловдив- 12!

• 104 407
  • 759
  •   1
Отговори
# 135
  • Пловдив
Аз също ходя при Петрова, много съм доволна. Нямала съм проблем с изследванията и лабораторията

# 136
запис, само че моя термин е далече, скоро разбрах че ще ставам мама но, ми е много интересно за Селена... Simple Smile

# 137
Какви са отзивите за ЖК по здравна каса при д-р Даскалов? И дали той все още изражда нормално или държи на секциото?
За кой Даскалов питаш? За Васил или за Асен Даскалов?

# 138
От регистратурата на Селена ми казаха д-р Даскалов, не посочиха първо име.

Какъв е графикът на д-р Петрова?

# 139
  • Пловдив
Вторник и четвъртък е на кабинета май е между 14-17,15 часа

# 140
  • Пловдив
От регистратурата на Селена ми казаха д-р Даскалов, не посочиха първо име.

ЖК то го води Асен Даскалов,не Васил Даскалов

# 141
Имам един въпрос. Ако нямам необходимите изследнания и се наложи да ми направят някой, доплащат ли се допълнително? Или всичко е включено в цената за раждането.

# 142
# 143
запис и от мен  Simple Smile

# 144
  • Пловдив
Някой писа ли,че True Blue си има дъщеря  Grinning

# 145
  • Пловдив
Да им е жива и здрава!

# 146
Някой писа ли,че True Blue си има дъщеря  Grinning

Да е жива и здрава! Дано всичко е минало леко и успешно!

Искам да ви питам - ако не се следя при никой лекар от Селена, но реша, че искам да раждам при точно определен. Как става връзката с него и цената за раждане включва ли този избор?!

# 147

Искам да ви питам - ако не се следя при никой лекар от Селена, но реша, че искам да раждам при точно определен. Как става връзката с него и цената за раждане включва ли този избор?!

Здравей, доколкото знам,ти трябва направление от GP-то поне 2 месеца преди термина и там да ти посочи ,че искаш преизбор на АГ-лекар и после с него в Селена за да го регистрираш и да си посочиш лекар. Без значение дали лекарят ти работи с касата или не, просто в единия случай ще платиш само за лекар или придружител или каквото искаш, а в другия всичко, без задължителните изследвания, само те ще са ти по здравна каса.Иначе връзката с лекарите..ами харесваш си някой било от познатите ти, било от форум...всичко е доста индивидуално и с личен подход.Лека бременност Simple Smile

# 148
  • Пловдив
И аз ходя на ЖК при Петрова в Селена, не съм имала проблем с лабораторията, ако се наложи си чакам реда, има достатъчно места в чакалнята. Верно е, че часовете не се спазват на 100%, но доколкото видях и при другите лекари се налага изчакване, защото много често влизат / излизат от операция.

# 149

Здравей, доколкото знам,ти трябва направление от GP-то поне 2 месеца преди термина и там да ти посочи ,че искаш преизбор на АГ-лекар и после с него в Селена за да го регистрираш и да си посочиш лекар. Без значение дали лекарят ти работи с касата или не, просто в единия случай ще платиш само за лекар или придружител или каквото искаш, а в другия всичко, без задължителните изследвания, само те ще са ти по здравна каса.Иначе връзката с лекарите..ами харесваш си някой било от познатите ти, било от форум...всичко е доста индивидуално и с личен подход.Лека бременност Simple Smile
Написаното не е съвсем така...
Истината е, че дори да не се следиш при никой от Селена, като наближи раждането /към 8-ми месец примерно/ отиваш в кабинета на избрания от теб лекар от Селена. Ако работи по ЗК може наистина да си вземеш направление от GP-то, но повечето от докторите, които израждат там не работят по ЗК. В този случай отиваш в частния кабинет, плащаш за преглед и обясняваш, че искаш той да води раждането. Уговаряте се и това е...   chef
Надявам се да съм била полезна   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт